Onsdag

Hej!
Nu var det snart två veckor sedan jag skrev något här , Kan berätta lite om vad som hände i helgen :)

I fredags slutade jag tidigt, m kom och hämtade mig i Kävlinge och vi for iväg mot ULLAREED :D hade lite telefonkontakt med mamma o pappa som redan var på väg, och när dom kom till ullared så ville dom inte gå in ,kön var så fruktansvärd! När vi kom dit hade det inte förändrats något så vi struntade i det helt enkelt, åkte vidare till Varberg istället.. där vi åt den äckligaste pizzan nånsin :/ Handlade inne på Ica Hajen också eftersom det var en del vi behövde som vi egentligen skulle handlat i Ullared.
Efter varberg var det dags att hitta stugan vi skulle spendera helgen i :) Mitt på en golfbana ungefär, där låg den :) Riiiktigt fin, Mamma ,Pappa och Emil var redan där när vi kom och syrran o linus kom inte fören senare. Undet tiden vi väntade på dom så gick vi ut på banan och slog lite bollar :) var roligt. När Linus och Lina dykt upp åt vi ost,kex och massa annat gott:) Såg idol och sen somnade vi , Sängarna var dock inte sköna alls !
Lördagmorgon, var uppe rätt tidigt.. blir väll så när man är många i samma stuga. Frukost lite över åtta och en timme senare var killarna iväg för att spela golf på en annan golfbana. Vi tjejer tog det lugnt, somnade om lite :) Mamma och jag gick ut och gick en sväng.. var härigt i höstvädret. Vid två tiden kom killarna hem och då gick vi bort och grillade och drack ! riiiiiktigt mysigt var de !! Sen ville vi alla spela lite golf, så det gjorde vi.. haha.. mamma är väll inte en riktig stjärna.. men det var roligt att se ;) in och vila lite och spela en massa yatzy... På kvällen blev det mat och massa godis... somnade tidigt den kvällen, vi var riktigt trötta. På söndagen var det tid för Ullared igen...vi var lite nervösa eftersom både fredagen och lördagen hade där varit sjukt mycket folk! Men det såg riktigt bra ut , ingen kö alls :D Blev en massa handlande ... nu när man bor själv så finns det en del man behöver, speciellt nu inför juulen !  Hade verkligen en TOPPENmysig helg :)

Nu är vi inne i veckan 45, ni kan ju tänka själv hur lite veckor det är kvar tills dethär året är sluut !
Torsdag imorgon, skönt att veckan gått fort iallfall :) Slutade tidigt idag, var med Sandra på centan och sen så var vi och badade :) hade heeela simbassängen för oss själva, haha.. skönt!

Nu blir det Lill-lördags mys , Imorgon är det jobb till två.. sen träningen sent på kvällen! helgen har inga stora planer, och det känns bra !

ha det fiint <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback