Söndag

hej !

ja va fan, jag tar och skriver lite igen .. nu när ja ändå sitter här ensam i soffan (Magnus har somnat)

Helgen har verkligen var toppen, grym helt enkelt ! I fredags var vi hembjudna till Jenny och Magnus där vi grillade med nille,mowgli och rebecca :) Mycket trevlig kväll med mycket skratt.. och en god paj :)
På lördagen städa vi lite här först innan magnus tog min bil och tvättade och städa den, han fixade även rosten ! Jag hade hans bil och körde till Kävlinge en sväng, Lina och Linus fanns där.. trevlig stund.
hem sen och göra sig färdig, var ju dags för Dammstorp, där magnus och jag träffades för 2 år sedan ;)
vid halv 7 började folket trilla in.. blev nog 15-17 pers här. vid 11 var vi på dammstorp..dansade hela kvällen.. fick även buggat en massa, Superskoj :)
närmre tre var vi hemma, däckade direkt i sängen och vaknade vid halv 8 igen.. drack lite vatten och somnde om till halv 11. utvilad och konstig inte alls bakis.. eller ja, bakis är ju aldrig.. men trodde ändå lite efter igår !
blev till att plocka undan och slappa i soffan under hela dagen.
Vid fyra tiden kom mamma,pappa och bror hit.. blev att vi drog ner på Ellada i Eslöv som ska stänga snart, en sista måltid där... underbart god trerätters !

Nu sitter vi i soffan, eller ja, magnus har ju somnat.. ska nog väcka honom snart.. tycker vi ska se wallader tillsammans :) tänkte skriva ner veckans planer !

Måndag, jobb och sen en lång powerwalk !
Tisdag, jobb ..ut och gå, sen hem , tillbaka till Kävlinge och kolla MFF-HIF med pappa i soffan :) HEJA MALMÖ!!
Onsdag, jobb..powerwalk
Torsdag, jobb..powewalk
Fredag, LEDIG, vattengympa med mamma ?

vill gärna ut och hitta en bikinitopp också så jag slipper använda träningstopp, haha !
helgen är nog änsålänge oplanerad, men det är ganska skönt :)

Nä nu börjar filmen, ha det bra !

hallåja

Nu när jag ändå ligger här hemma och är sjuk så passar det ju bra att uppdatera här lite, även om jag inte tror att någon läser här längre. . . haha, fast det är inte därför jag skriver :)

Iallafall så är jag ju sjuk, dock bara en förkylning med hosta , fast helgen var INTE rolig, nu börjar det ändå bli bättre :)
Även om jag var sjuk i helgen så var det först kalas i fredags för Martin och mats, på lördagen 25 års fest för Magnus kusins flickvän, Linda ! Mycket god mat och trevligt folk :) Var hemma vid ett tiden, hade grymt ont i bihålerna , tog en ipren och somnade gott !

Igår söndag, låg i soffan större delen utav dagen.. vid fem tiden gick jag ut på balkongen, solen där är helt underbar på kvällen :) Älsklingen kom hem vid halv sex och satte igång vår underbara elgrill han fick i present av mina föräldrar.

om ca 2 h kommer magnus hem . . tur är väll det, jag är rastlös nu. Hoppas han är pigg och vill umgås lite , kanske ut och gå en sväng.. det kan nog vara bra för min förkylning, kanonväder är det ute :) Jag vill ha en stor trädgård att vara i , drömma går ju ;)

Det lär väll bli jobb på onsdag antar jag, men man ska aldrig hoppas förmycket. På torsdag är det utbildning efter jobb, hoppas mamma får samma tid :) fredag, jobb och fredagsmys ! En shopping där någonstanns skulle också sitta fint.

till helgen är det dammstorp, så då får jag vara frisk :) Förfest här..kommer bli toppen känner jag ! Är redan taggad till tusen. Ska hitta någon snyggt och ha på mig också. 

ser fram emot den 21-23 maj, då åker vi till ullared och stannar hela helgen!!! Grabbarna ska golfa medans vi shopppar! Syrran fyller år på lördagen .

nu ska ja se om det är något kul på tvn. . äta en skål med flingor tror jag och invänta min älskling.
Ha det bra !



snart är Björka igång igen !! ♥