Torsdag

heeej.
förlåt för mitt superkassa bloggande i veckan. Vet ärligt inte varför jag inte gjort det, kan bero på att internetet är så jäkla kasst och försvinner hela tiden. Kanske under dom gånger jag tänkt blogga .
veckan har varit helt OK
har varit tråkigt utan min kära pojkvän brevid mig om kvällarna, men han kom och sov brevid mig onsdags, härligt.
möte var jag på i tisdags,  var nog den tuffaste dagen på hela veckan eftersom jag satt och beställde matvaror i va 30 min...och sen träning på kvällen!
Om jag missat att berätta det så ska jag börja lag mat till mitt dagis från och med nu och ett bra tag framåt (efter sommarn)  Det ska bli skoj, men välldigt stressigt och jobbigt..myyycket ansvar, specialkoster hit och dit, beställningar flera gånger i veckan. Mitt huvud sprängs snart! mamma försöker få mig till att inte tänka så mycket på jobbet när jag kommit hem, men hur lätt är det!? Aja. det ska nog gå.

Imorgon är det fredag, och jag och Emma ska ut och göra malmö osäkert. wiho! är såå sugen på utgång, synd bara att inte alla andra är det, men Emma är, så vi två ska nog klara oss:)
Men först är det jobb, är ensam imorgon eftersom hon andra har slutat/fått sparken. efter jobb ska jag sola och sen gå en stund..hoppas jag :) var ute på en runda idag i blåsten, det var tufft och kallt, men med musik i öronen funkar allt!!

På lördag är det match antar jag, vet ju iofs inte fören ikväll om jag är uttagen, men skulle inte tro att dom låter mig stanna hemma:P Dalhem ska vi möta borta klockan 16.00. samlas väll vid tvåtiden, ska väll ha kommit ur sängen då :)
På kvällen kommer äntligen älsklingen hit, får se vad vi ska göra då..vad vi orkar!

Ikväll är det träning iallafall, sådär seent ni vet. är hemma efter tio, och så ska jag duscha och sen ringa min hjärtevän ♥
Ha en bra kväll. Puss

saknad

jag döööör,
ta hit min pojkvän!! jag vill inte alls sova utan honom. jag vet att jag är så illa tvungen, blääää.
blir till att krama kudden inatt.. Finns inte mycket vettigt på tvn heller, så det gör inte saken bättre!

jag vill ligga och trängas, jag vill ligga och dra i täcket om nätterna, jag vill få en armbåge i huvudet, jag vill somna på din arm, jag vill ligga vaken och höra dig andas eller prata i sömnen,jag vill vakna upp i dina armar,,JAG VILLVILLVILL inget annat.
Nu tröstäter jag med lite twix...tur jag ska träna imorgon!



slut på sambolivet

hejsan hej!
Helgen har varit bra, mycket lugn, men det behövs det också! Hämtade hem föräldrarna i lördagskväll, väldigt bruna! När vi kom ut från flygplatsen så hade det börjat snöa, jättemycket!
Fick reda på att matchen mot lödde var inställd på söndagen, dom hade tyvärr inget folk. riktigt tråkigt, hade sett fram emot det. Söndagen blev istället lugn ..massa mys och lite snöbollskrig, som jag tyckte att jag vann ;)
Sista natten älsklingen sov hos mig, kändes jobbig..jobbigare känns det nog ikväll när jag ska sova ensam för första gången på 2 veckor, tuuungt! Längtar SÅ tills vi ska flytta ihop! allt  blir så mycket bättre då.
Förhoppningvis tar han en tur hit på onsdag, men av erfarenhet så ska jag inte hoppas på förmycket! Men vem vet? han kanske också tycker det blir jobbigt att sova ensam! men en sak är säker, Han är jääkligt glad över att sova i sin säng ikväll, det vet jag :P

Idag blev det ingen träning . Pappa och jag körde ut till lödde och lämnade en lapp till telenor, Har ju köpt ny mobil :)
Ska dit där en dag sen och lämna in massa gamla telefoner..så kan jag handla tillbehör. Vill ha ett större minneskort eftersom ja har gratis nerladdning av musik i 6 månader :) WOHO. det finns verkligen alllt.
Ikväll blir det tv tittande ...och en del snack i mobilen antar jag. inte lätt att va ifrån varann!

resten av veckan ser ut såhär:

Tisdag:  Jobb 7-14, möte-14-15.30. Träning 19-21.
Onsdag: Jobb 7-11.30 körskolan, Älskling kaaanske kommer
Torsdag: Jobb 7-14, körskolan, träning 20.30-22
Fredag: Jobb 7-14, partaj??

ser väll helt OK ut!

Nä, nu kommer sandra snart hit och hälsar på en stund. Bloggar säkert något litet sen ikväll.
Puss



Sony ericsson W595,   MIN :)

Lördag

Gooodmorgon!
sååå sköönt med helg!! Har varit uppe i snart en timme nu..ensam! Ska snart gå och väcka den andre där upppe för jag vill ha frukost:) Sen blir det till att åka till centan, handla telefon förhoppningsvis...och massa gott på maxi. Ikväll hämtar vi mamma,pappa och bror som kommer hem från canarieöarna,tydligen ville dom ha fastlagsbullar..så det får jag nog fixa!

Nu kurrar magen. så adjö!

Onsdag

godkväll
nuuu är jag hemma och i sängen,äntligen..dagen har varit lång!
jobbade till ca 12 idag, maten var seen som fasen , hatar det, speciellt när jag var ensam där! Halv 1 var jag nere på kommunhuset för utbildning, ny egenkontrollpärm gicks igenom, kändes lite onödigt eftersom jag kunde läst pärmen själv hemma (även om jag kanske inte gjort det, haha) men att få betalt till halv 4 idag tackade jag inte nej till, hur jobbigt det än va!! var ialf färdig till halv 4, cyklade hem om innan jag och sandra cyklade till körksolan, kallt och snöigt och Kedjan hoppade av:/ Men älsklingen var snäll och kom o hämtade mig när jag var färdig :) Vi åkte hem och gjorde oss färdiga för att käka middag hos hans föräldrar, riktigt gott var det! 
vid åtta åkte vi därifrån för att kolla på hans brors får, dom luktade illa och var välldigt högljuda...ha! Men dock var där små söta lamm att titta på, 2 stycken som var riktigt nya..kunde knappt stå på benen.
lite i nio var vi hemma och nu har vi duschat av oss den äckliga stallukten. Ska strax släcka datorn och nanna, en dag imorgon också!

Morgondagen :
jobb, vad annars. Funderar på att sticka hem direkt och skita i körskolan...har varit så mycket nu efter jobb varje dag denhär veckan så det kanske kan vara skönt.. Det får jag se imorgon när jag slutar! Hoppas verkligen att hon andra på jobb kommer ..annars orkar jag inte! håll en tumme för mig vettja :P
ska laga en god middag också är det tänkt..vet inte vad än. men det får jag fundera ut. Sent på kvällen är det träning, halv nio till tjugotvånollnoll. usch!

Snart är sambo tiden över, kommer saknad den som faan! På lördagkväll hämtar vi dom på flygplatsen!

nu ska jag gå och krama min sötnos lite, woho!

Sov gott.

Tisdag

tja!
dagen idag på jobb var jobbig..som jag trodde! Var ensam också! Sen kom jag att tänka på att jag ska på utbildning imorgon! WOHO. suck.
har gjort en massa ärenden med sandra efter jobb...blandannat körskolan och slolning! Har snart varit hemma en timme...och om en timme ska jag vara nere vid stationen och möta syrran, klockan sju är det träning! den är slut nio och då kommer älskling och hämtar!

Min telefon är död, stendöd..den går inte att ladda längre:/ Så nu går jag runt med en kass tegelsten..haha! Imorgon får vi  nog dra ut till centan och handla en ny!
Strax är min middag färdig..riktigt lyx idag, makaroner och ketchup..också lite svamp på det..haha.
Ja, imorgon är det jobbb..och sen utbildning!

ha de fint

duktig!

hej igen,
Nu har jag satt på tvättmaskinen,diskmaskinen och vilat. Dock är säkert båda maskinerna klara nu, så jag får väll ta itu med det...Efter jag gjort det ska jag skala potatis och bre mig lite knäckebröd!
Jobb ringde, så jag sa att jag jobbar imorgon, det blev hon rätt glad över eftersom det verkade va en del folk borta! Fick även ringa södervidinge och beställa bröd, som då kommer till jobb imorgon!
Blir verkligen inte av med huvudvärken :/ otroligt jobbigt att efter var fjärde timma känna att värktabletten tar slut..känner nu att det är dax för en ny! Blir inte att jag cyklar ner tilll körskolan/solning/handlig idag..orkar inte. Får se när min kära kommer hem om vi kör och handlar lite mjöölk och sånt då..eller om jag gör det efter jobb imorgon!

Nu ska ja ner till tvätten! WOHO....
vi hörs.

Måndag

haalllå!
Idag är ja hemma från jobb..Jag är förkyld och hostar!, och massa  huvudvärk! Hade jag haft ett  jobb där jag inte är i ett kök hade jag jobbat idag! Men bara jag hade hosat eller nyst hade det funnits bakterier överallt och jag hade säkert smittat ner hela dagiset! Känner mig bättre idag så imorgon får det bli jobb. är döötråkigt att ligga hemma, inget på tvn alls ...ser på en film just nu, min brors flickvän. Rätt ok faktiskt.
Vill va en bra sambo idag och tvätta,diska,städa och ha maten färdig till älsklingen kommer hem..får se hur det blir med det. Klockan är bara elva, så det kan ju faktiskt hinnas:P dock börjar alla "bra" tvp-program efter 2, så ska ja fixxa lite borde jag göra det nu...men jag är förlat för det just nu. Haha. seeen!
nu ska jag vila lite till sen sätta igång diskmaskinen och tvättmaskinen :)

dagens middag.
Stekt lax med kokt potatis,filsås,rivna morrötter...möjligtvis ärtor om jag kommer ner och handlar:P
slog mig nyss att ja inte ätit ett dugg idag...inte alls bra. Får se vad jag hittar sen!

Ha en bra dag!

Söndag!

Hej.

Långhelgen är över och det är söndag igen, imorgon är man tillbaks på jobb!
Helgen har varit bra. Fick jättefina blommor igår på alla hjärtans dag !
Idag tvättar jag, woho vad duktig jag känner mig, dock lite nervös varje gång jag ska plocka ut tvätten för att se om något är krymt eller ändrar färg..haha. Änsålänge har jag inte lyckats förstöra något!
Funderade lite innan på att dammsuga, men det får faktiskt vänta! Är själv hemma för tillfället, rätt skönt ändå..sålänge jag inte är det allt förlänge:P Tränarn ringde igår och hörde om jag var frisk nog till att spela match imorgon (idag) jag svarade att jag nog var det eftersom jag mår bättre för varje dag! Idag är det match och jag känner mig rätt slö efter förkylningen, hostar en del emellanåt , men ska nog fixa det! behöver ju nog inte springa röven av mig.
Halv 4 är det samling, hoppas att min kära har kommit hem då så jag slipper cykla:)
En hel vecka kvar som Sambos, och det funkar riktigt bra, vi hjälps åt med allt. men veckan blir tuff när jag ska upp 6 och han halv 9...jag slutar 2 och han inte fören närmare halv 6 kanske! Meeen, destu mer tid för mig att sitta på körskolan :P

Nu ska jag kränga lite godisrester från igår..sen blir det att ladda inför match!
Ha en bra söndag

Fredag

Hej och Hå!
då var det fredag, mår faktiskt lite bättre idag, halsen gör inte ont men förkylningen är kvar!
vi vaknade väldigt tidigt idag, satte på en film som jag somnade till.
Sen städade vi hela nedanvåningen, dammade,dammsugade och vattnade blommor. En kladdkaka i hjärtformat hann jag också med. Sen vilade vi lite och jag duschade! Sen körde vi ner till byn och handlade inför kvällen och på apoteket lite nässpray!
När vi kom hem gjorde vi salladen och dipporna och vispade rosa grädde! Gott. 
sen har vi spelat en massa guitar hero och nu sittter/ligger vi vid vars en dator:P
 inom en timme är danne och elin här.
ikväll serveras:

Förrätt: naccochips, salsasås och guacamole
Middag:  tacogratäng med sallad.
efterrätt: hjärtformad kladdkaka med rosa grädde och hallon


Ha en trevlig fredag!

torsdag

Även om jag inte orkar eller har lust så måste jag blogga, för annars slutar therese att blogga, och då har jag inget att läsa!

Under tisdagsnatten snöade det en hel del, så när man vaknade på onsdagsmorgon väckte jag han som låg brevid mig så han kunde köra mig, Det gjorde han <3
Jobbet gick bra..blev hämtad lite i 2 och sen stack vi och slängde glasflaskor,pizzakartonger och pantade flaskor! Och handlade lite inne på maxi, och lidl!
när vi kom hem sen lagade jag potatisgratäng och kycklingklubbor, riktigt gott:) Danne och Elin kom hit sen och då hade dom ingredienser till att göra egna fastlagsbullar, så det var både roligt och gott. spelade lite guitar hero och titttade på semestersvenskar.
Kände att jag bara mådde sämre och sämre, helt snorig! Gick och la oss hyfsat tidigt eftersom klockan ringde 5 imorse. Upp och käka frukost och dra till Bjuv där vi mötte upp lina och linus för en tur på Ullared. Vi var där lite över 8, och där va sjukt lite folk, kanske bara 50 bilar till...har aldrig kunnat gå så fritt inne på ullared. Vid tio tiden kom där in lite mer folk , men lååångt ifrån trångt!
Handlade inte så jättemycket, dock hamnade summan på 1300 ca. men handlade en hel del till mamma också, påsar.plastpolie,tandkräm m,m.
Men trots min snoriga näsa så var det en kanon-dag:)
Nu här hemma så mår jag sämre, kanske för jag inte tagit värktablett, har svinont i halsen tyvärr. Borde träna..men ja vet inte.

Imorgon är det fredag och då är vi lediga..ska inte göra så mycket..får hoppas ja mår bättre för på kvällen kommer danne och elin hit, jag ska bjuda på tacogratäng !

Så therese, nu kan du blogga igen. :P

tisdag!

Tja!
Då var tisdagens jobb också över:) var en lugn dag!
Var på körskolan också och klarade ett prov, woho!
det önskades falukorv idag, så det ska jag laga. är sugen på vitlöksbröd..så det tänkte jag bannemig ha till:)
Nu kom älsklingen hem så vi ska spela guitar hero :)

Adjö!

Utmanad

Jag är utmanad.
min sjätte album, min sjätte bild



Jag och Emma hemma hos rebecka innan sommarnatta :)

Jag utmanar :

Tantgsson.blogg.se
Ericajson.blogg.se
linapersson86.blogg.se
Linaolsson.blogg.se
Emmaolsson.blogg.se


Gör samma sak och utmana andra! :)

Måndag

tjohejsan!
Då var måndagen avklarad..2 dagar kvar sen helg för mig igen... skönt!
Var lungt på jobb också, vilket alltid uppskattas på måndagar! Tror morgondagen också blir så lung..då är tydligen många sjuka barn!
Efter jobb satt ja på körskolan en sväng.. men där kom in ett par högljuda killar efter ett tag, och då får man lite svårt att koncentrera sig. Men jag gjorde vad ja skulle sen stack jag och solade! Skönt.
var hemma nämre halv 4 och då ringde syrran.
Tömde diskmaskinen och började på maten efter halv 5..käkade spagetti och köttefärssås, älsklingens val! Åt pizzasallad sen i lördags till..haha. hade hur många burkar somhelst över. Men god är den!!
Nu har vi ducshat och spelar massa guitar hero! Tänkte avbryta honom snart för att jag vill se på tv. halv 8 hos mig.
Efter det ska jag blanda dipppa och testa det till popcornen och till chipsen från i lördags! Mums.

Imorgon är det tisdag, pannbiff på dagis...
Också ska ja ju självklart lyssna på radion när susanna ringer pappa på canarieöarna, skitcooolt. Hoppas bara hon andra på jobb kan gå på "frukostmötet" istället för mig..
blir till att träna imorgon också, och möte innan de.
Ha en skitbra måndag!

Bilder från helgen ska väll också läggas in snart

Radion

Lyssna på mix megapol imorgon 8.45, för då ringer susanna min pappa och dom nere på canarieöarna! Skitcoolt.

söndag

Godkväll.
Kvällen igår blev lyckad :) det kom en hel del och vi gjorde viking lyckliga med 1161 kronor i deras kassa:P
Det blev faktiskt inte lika stökigt som sist...så det var ritkigt skönt, tack lina och linus för all hjälp! :)
konstigt nog var vi upp grymt tidigt imorse, halv 9 redan. Har varit en riktig slappedag, så lite rastlösa är vi.

Kollar just nu på filmen på trean, och den är väll OK.
Imorgon är det jobb igen, och sen körskolan...
joobbar bara mån-tis-ons denna vecka, sen har jag tagit ledigt 2 dagar, riktigt härligt:)

Ha en bra kväll.

Uppdatering

Godmorgon!
Jag vet, har var varit jättedålig på att blogga denhär veckan! Men jag har mina ursäkter, såklart :P
I onsdag var han här, så då spelade vi mest guitar hero och kolla tv! i torsdags när jag kom hem hade vi strömavbrott..varande i ca 2 h. drygt som fan...Och när strömmen kom tillbaka så hade nån grej till internet pajjat :( Igår kom han igen så då skrev jag inte heller...

Ska berätta lite om slutet på min vecka !

Torsdag, slutade tidigt så jag och mamma stack till stan för att shoppa lite.. handlade 2 linnen lite allahjärtansdags saker, m,m. När vi varit på stan stannade vi vid nova, men där handlade vi inget. Klockan fyra var vi nere på billingshäll för alla som varit med i stegtävlinge i komunen skulle träffas där fär prisutdelning. Dock var inte alla där ..tur det eftersom 500 var med, 300 gick i mål och det lottades ut ca 15 priser. Och vet ni, Jag vann!! WOHO! i vilket pris som helst utan 500 kr på ease spa här i kävlinge, kanon !! (dock fick jag ett likadant när jag fyllde år, som jag inte använt) . när vi kommer hem är det då strömavbrott..och pappa hade stått och gjort en köttfärslimpa,skalat potatis och allt som stod på spisen..haha..men efter ett tag var vi så hungriga att vi fick beställla pizza! gott :) strömmen kom tillbaka senare men då hade ju internet pajat..så jag lyckade somna redan efter 9...skönt!

Fredagen var bara jobb, sen stack jag och pappa och handlade en grej så vi kunde fixa internet.. och ja..efter många om och men så fixade det sig :) På kvällen blev det mest tv tittande..somnade tidigt!

lördag , klockan ringde 03.55..haha, kändes som att jag skulle till jobb..men icke! En kvart senare satt vi i bilen och körde mamma,pappa,broren till sturup! och senare idag är dom på canarieöarna..och ska stanna där i hela 2 veckor.

Idag när älsklingen vaknat ska vi ner på systemet, sen blir det till att åka till nova en sväng! Ikväll kommer folk hit, ska bli jätteroligt!

Ha en trevlig helg.

tisdagkväll

Imorgon är det onsdag, men onsdagen blir inte riktigt likadan som den brukar vara..med att sluta halv 12! Jobbar tiill 2 imorgon eftersom det är möte direkt efter...hopppas på att det är slut vid 4 ialf :) På kvällen kommer älsklingen hit, då ska vi spela guitar hero och mysa massor!
Tänkte göra något annerlunda nu och stänga av datorn..kolla filmen på 6an! Får se sen om en timme eller så om jag blir sugen på datorn igen, men det hoppas jag inte.. haha.

sov så gott!


tisdag

ännu en stressig dag på jobb.. hatar att stressa, man mår inte bra då! Hoppas verkligen hon kommer imorgon..
var skönt att lägga sig i solariumet efter all stress, och koppla av lite! Var även på apoteket, 30 minuters kö! Var inte hemma fören till 4. då käkade vi pyttipanna!

Nu ska jag kolla på halv 8 hos mig och äta romerska bågar!
Vi hörs.

måndag

hej igen. Tro det eller ej, men jag lyckades slita mig ifrån datorn och städa.. nu är alla smulor borta..så slipper vi få upp dom i sängen, Hatar smulor i sängen!
Som belöning för ständandet gick jag ner och värmde nyponsoppa..och till det hade ja vaniljglass, supergott :)
Har annars bara slappat efter jobb ida, var ensam där så det var rätt jobbigt!
var ris också och det tar alltid lite mer tid.. imorgon kommer jag också va själv..men då är det potatis,fisk och filsås..hoppas verkligen det blir mat över till mig, min favvvomat :D

Helgen var kanon! Hade en lugn fredag med guitar hero och lite letsdance, somnade redan halv 11. och det resluterade till att vi inte sov så jättelänge på lördagen, var redan ute på centersyd till klockan tio, var inne på maxi och systemet bara innan vi stack och tvättade bilen! Fick börja våga håret redan halv 3...och var inte klar fören halv 5.. tuuufft. vid halv 6 körde mamma och pappa oss till veberöd där vi käkade gott och förfestade!
på törringe var det också roligt. dansade heeela kvällen. och kvällen slutade väldigt konstigt/läskigt innan vi åkte en lugn färd hem med taxin...så trött var man när man kom hem!
sov rätt länge på söndagen, klockan 4 kom lina och linus på middag, och klockan sju spelade vi dendär viktiga matchen, och den gick riktig bra , ledde hela matchen med 2-5 bollar. men sen hände något jääävligt konstigt i slutet så vi lyckades bannemig förlora med 30-31. Surt som fan när det var vi som hade hela matchen igentligen! men,men.
Blev en mysig kväll sen med popcorn och beck

Såhär ser min vecka ut:

Tisdag,jobb, körskolan,sola,ungmottagningen,träna
Onsdag:jobb,möte, myyyyys
Torsdag, jobb,sluta tidigt, shoppa med mamma
fredag, jobba, kanske match , annars en lugn fredag!
tiiiiidig lördagmorgon, då kör vi mamma o pappa o emil til flyget. kvällen: Fest :)

Nu måste jag släcka datorn.. har lovar mig själv att lägga mig tidigt. så det ska jag!
Sov gott
!

städa

tjeeena!
jag ska städa nu är det tänkt..har svårt att dra mig från datorn bara...
bloggar nog lite till sen:) Om helgen och lite så!

Adjöö