måndag

hej och hå!
Var uppe med tuppen imorse,älsklings klocka ringde 06.00..fick nästan putta han ur sängen ! Men upp kom han tillsist. Jag däremot som har semester nu satte på datorn lite innan jag sen somnade om igen :) halv tio vaknade jag av att mamma dammsugade därnere .. nackdelen med att sova på syrrans gammla rum!  låg kvar och drog mig en kvart innan jag gick upp! Mamma stack till jobbet och jag slappade vidare . När klockan var tolv satte jag igång med att städa, eftersom vädret inte var tillräckligt bra för att ligga och stecka på :P Är skönt att få städat också så man slipper det senare på veckan ! Dock blev jag inte riktigt färdig, det stora berget av kläder och dammsugning kvar.
Vid halv fyra tiden när mamma kommit hem så stack vi till centan, skulle handla massa mat på maxi och lite andra ärenden. Jag handlade en armband som var på 70% och hårfärg ..även två flaskor vin!
När vi kom hem packade vi upp alla varor och lagade makaroner och köttbullar,gottit! Mamma satte sedan igång med att färga min brors hår, han tänkte li blondin..  varnade  honom flera gånger att det inte skulle bli helt blont, men han lyssnade inte riktigt :P Nu är han lite gulblond, men han tänkte färga det en andra gång!
 
Imorgon hoppas jag och mammapå finfint väder:) För hon är ledig, är det däremot inte fint så blir det lite mer städning! På kvällen blir det toning av mitt hår !

Nu ska jag se seinfeld iallafall !
skönt att inte ha någon press på sig att somna :P

Puss o godnatt.


SEMESTER

Halllå :D
Vilket bra humör jag är på, kan det bero på att jag har börjat min semester tro? Kan vara så ja :D:D
helgen har varit bra, på lördagen ringde dock klockan halv 8, upp o käka frukost som Linus kommit med, sen nämre halv nio satte killarna igång med att lägga golv. Mamma och jag stack iväg för att handla något på bauhaus, självklart tog vi en sväng in på center syd, Gina hade rea, och jag handlade lite :) Ett par trosor och två klänningar/tunnikor. Handlade även en fotlänk,glasunderägg och gardiner till älsklingens lägenhet, har bryr sig förståss inte om sånt så jag känner att jag fick fixa de :) När vi kom hem var det dax för lite fika igen ! Sen kom sandra hit, vädret var kanon så vi bestämde oss för att köra till Bjärred för att handla mjukglas, hennes mamma och min bror följde med! Där var somvanligt lite kö, och preciiiis när vi kom fram så hänger dom upp en lapp att mjukglassmaskinen inte fungerade längre, OHH! iallafall, vi väntade med glassen för att se om den kanske funkade sen när vi varit ute på bryggan...
Den bryggan är verkligen lång, och som det blåste där ute. Mjukglassmaskinen funkade inte när vi kom tillbaka, så det fick bli en kulglass!
vid halv tre-tre tiden var vi hemma, då var golvet lagt och bara listerna som fattades :) Riktigt fint var det.
Jag la mig och slöade lite..Senare på kvällen beställde vi pizza som vi käkade därute..så mysigt väder :)
Somnade nog redan efter 11, skönt !
Söndag...  vaknade vid 10, kanonväder, Åt frukost sen satte vi oss ute en stund, m i skuggan eftersom han ogillar solen?! efter ett tag bestämde vi oss för att cykla och handla glass, och det gjorde vi . 2!! var, haha.
När vi suttit på den nerskitna bänken ett tag så cyklade vi hem igen, var ute och hade skoj sen ända till klockan var tre, då gick vi in och kollade på tv, och somnade :P
Grillade på kvällen , gottt! Sen stack vi till eslöv och sen hem till hans föräldrar en stund. Var hemma vid halv 11 igen då gick vi och la oss!

Nu är det måndag, solen lyste så fint när jag gick upp för en timme sen, tyvärr har molnen tagit över, men det gör inte så mycket, har andra saker att göra.. städa. WOHO! haha..
grymt skönt att ha semester ialf..
älsklingen kommer hit senare tror ja, så skulle vi till bauhaus. 

har ingen bra rubrik på dehär inlägget

Hej!

Idag är ingen bra dag, idag är det dagen då jag kuggade på uppkörningen. WOHO! sådär lagom till semestern, oooorrrkkaaa.  Men tydligen kuggar dom flesta nuföriden..var två andra med från min körskola, dom kuggade också.
Inte nog med det så kommer det rykten överallt att en tjej i emils parallelklass tog livet av sig igårkväll, gick ute på tågräslen, dock var det nog inget självmord utan en olycka.. men ändå, man går inte ute vid ett tågspår, så är det bara. Vet inte varför, men jag har tänkt på det hela kvällen, även om jag inte kände henne så drabbas man.. tycker det är så fruktansvärt :( Hatar tågolyckor..
Så kuggningen och olyckan har gjort den här dagen PISS
så ursäkta om detta inlägget inte blivit så positivt.. men visst är bloggen till för att skriva om det som man behöver?!... och just nu behöver jag de. Hoppas iallafall att jag imorgon vaknar och har glömt båda grejjorna..
Ska ju jobba imorgon bara sen är det semester, och då vill jag varken tänka på kuggningen eller tågolyckan !

ska försöka somna snart, om det går!
GODNATT


att vara besviken på sig själv, och att känna att man gjort andra besvikna är inget bra :/

sista veckan

nääe, ni får inte läsa någon lång blogg idag inte, för jag är trött...
måndagen är ialf förbi, woho :) 4 dagar till sen semester! OJ vad jag längtar. har fullt upp hela veckan, så det ska nog gå fort!

veckoplanering:

Tisdag. Jobb 7-14 hem och förhoppningsvis somna i solstolen :P träning mellan sex och åtta.
Onsdag. Jobb 7-14. hem o sola om vädret tillåter, sen körlektion . sen massa mys med älsklingen <3
Torsdag. Jobb 7-14 .  träning sex till åtta.
Fredag. Jobb 7-14 sen HELG och SEMESTER!!
Lördag. något möte och grejs med handbollen, m ska lägga golv till mamma  o pappa sen får vi se vad som händer på kvällen!

Godnatt.

tisdag!

ojojoj vad jag är trött idag , har haft fullt upp! Jobbade först till 2, var faktiskt en hyfsat lugn dag, gott med fisk och filsås :) Direkt när jag kom hem bytade jag om så stack jag och mamma o hämtade syrran på stationen, sen bar det av till centan! Handlade en tröja,ett linne,fotlänk,halsband,öronhänge!  Dock fortfarande ingen BH till en klänning jag vill använda.. får kanske lugna mig med den!
När vi sen var hemma vid halv fem så lagade vi mat, en timme senare stack jag och syrran och tränade!
kom hem vid åtta, då ville mamma ut och gå, så jag följde med henne :) efter det snackade jag massa med min älskling, var tvungen att diskutera hur vi skulle göra med resan till göteborg som vi ska, med syrran och linus! Det är nu bestämt att vi åker söndagen den 5/7, (ja, jag vet att det är dagen efter ekebo) men det får man ta! blir liseberg den dagen, sen övernatta på hotell och Ullared dagen efter, wiiho!

Föresten trillade jag med cyklen imorse:/ slog i knäet i asfalten, och styret in i benet, har lite blåmärken överallt. AAAJ! haha, klumpis!

Imorgon är det onsdag :) Det går ändå rätt fort! Slutar vid halv 12 imorgon, men stannar nog kvar och käkar lite, ska ta tåget ett till häljarp för att klippa mig, är inte lönt att cykla hem! Har ändå lite att förbereda inför torsdagens midsommarfirande på dagis :P Efter klippningen är det hem och kanske ta en promenad, sen kommer m hit, kanske vi går ner och ser dendär theatern som går nere vid ån. sägs vara rolig :)

Nu ska jag bannemig sova..eller ja, kolla lite seinfeld.
Godnattt!!!!

uppdatering

Hej!
har blivit kass på att blogga, eller lat kanske! Tänkte blogga lite idag ialf, eftersom therese tjatar så mycket, haha!
Helgen var ialf bra, stack hem till m´s lägenhet i fredags, lagade pizza .. fick ju inviga ugnen! Efter vi käkat däckade vi i soffan halv 8. Kl åtta bankade det på dörren...en massa gånger innan vi vaknade faktiskt. Det var magnus föräldrar som kom på besök.. satte igång och ändra om lite, satte upp en lampa :P sen fikade vi med massa glass/kakor/godis som dom så snällt varit och köpt :) Nämre halv 10 kom Elin och Danne också på besök, alltid trevligt! Vi satt och snackade och kolla på animalplanet till klockan var tolv tror jag.
Lördagen vaknade jag vid 9, tog ett täcke o kudde o la mig i soffan ett tag :) Känner att jag inte sover såå bra i 1,05 sängen som i 1,20.  klockan 11 fick jag äntligen upp älskligen.. gjorde oss färdiga och stack till Ikea! Precis vad resten av skåne också gjorde, haha! tur vi visste ungefär vad vi behövde :) Gardinstänger,duschstång,stor blomma, stekpanna, hatthylla/skohylla m,m var lite grejjor som vi köpte. Börjar bli riktigt mysigt hemma hos honom nu!
När vi kom hem ifrån Ikea ochh ÖB började vi packa upp och sätta ihop alla saker! Klockan sju kom Emma...dax för partaj :) Lite mer folk trillade in efter 9 och alkoholen började intas...lite för mycket kanske. Jag blev lite snurrig och somnade redan vid elva, haha. ja så kan det gå!
I söndags mådde jag ändå bra vilket jag var glad för, emma som hade sovit på soffan var nog en aningen bakis, ialf.  vid tio drog hon och jag oss ner till netto för att handla lite gott! Bröd,läsk,chips och yoghurt :) Åt frukost sen vaknade m också! vi städade lite och sen slängde jag och emmas oss i varsen soffa och hjärtat stack och arbetade! Emma och jag slöade HELA dagen, vilket var behövligt... gjorde vad vi kunde för att få en pizza.. men utan resultat, haha!!
På kvällen var  jag och m hemma hos m´s föräldrar och grillade, riktigt gott och trevligt. Vid nio var vi hemma ,lagom till filmen på femman :) Sen somnade vi <3

Måndag idag, jobb somvanligt! Skulle egentligen till Malmö med Emma, men båda var slitna sen helgen så vi struntade i det. haha.. Har slöat hela tiden efter jobb, tänkte ett tag att jag skulle städa, men vart hittar man ork till det? Kollar ialf på halv åtta hos mej nu, sen får jag se! Ska gå och möta mamma när hon slutar nio, får se om jag går tidigare för att handla något gott till mig själv..

Veckoplanering :
Tisdag, Jobb 7-14 . Städa? träning 18-20.
Onsdag , jobb 7-11.30 sen klippas klockan 14 i häljarp.. vet ej vad som händer på kvällen.
torsdag, Jobb 7-14 kvällen antigen träning eller bio eller kolla på broren. Ska ialf baka jordgubbstårta till midsommar :)
Fredag, Midsommar... till Eslöv.
Lördag, Björka!

8 dagar kvar att jobba nu, sen går jag på semester, längtar  något oootroligt !

Puss

---

Just nu är det bara en lång väntan..väntan på semestern. Tycker jobbet just nu bara är såå tråkigt att gå till:/  Har 12 jobbdagar kvar, men fort går det inte.

Helgen var toppen, spenderade den i älsklings lägenhet. riktigt härligt:) I fredags hade vi förfest i Eslöv, pizza och trevligt sällskap ! Sen vidare till Björka. ångrar inte en sekund att vi drog dit, lagom mycket folk, trevligt folk ! Fick dansat en hel del, Stannade kvar tills det inte kom mer musik ur högtalarna :P haha. fick nästan dra oss ut därifrån. Bagdad o jenny var snälla och körde oss hem till Eslöv. M´s säng är lite mindre än min, det märktes, men det var mysigt :) Fick hänga upp ett täcke för fönstret så det blev lite mörkare !
Vid elva var vi uppe i lördags, städade undan lite efter fredagens festande innan han lämnade av mig hemma och stack själv och jobbade! Vid halv 6 var han här igen, då åkte vi till Nielsen och grillade lite. Dom hade förfest till Tingvalla, dock åkte vi och sov istället för att dra dit, ett klokt beslut tyckte jag :)
Söndagen var lung och skön,hyrde film på kvällen och mös!

Nu är det måndag igen och vi är inne på v 24! folk tar studenten och en del på sommarlov, jag ska dock jobba 3 veckor till 12 dagar somsagt! Sover ensam inatt, inget jag föredrar, Var ända se i onsdags sist. Men på onsdag kommer min favvo igen, då blir det lite shopping, måste hande en studentpresent till rebecca som vi ska till på torsdag!
Imorgon är det jobb och träning som gäller.

Adjööö

heej!

inte bloggat på länge nu.
har inget att skriva nu heller, haha.
Ska på student ikväll, ska bli trevligt.. Imorgon blir det antagligen björka. skönt att slippa trängas där förengångsskull :)

men nu vet ni att jag lever ialf..
har varit duktig och lagt in bilder både på facebook och bilddagboken!

Puss