Lördag

Idag är jag  verkligen ute i god tid:P Har nyss duschat, ska strax föna håret så jag lite över 2 kan börja våga mitt hår :) (helst utan att få ett stort brännsår på halsen som sist) för om man vill ha små vågor, och mycket fint gjort..så tar det ialf 2 h! Vid fem halv sex ska pappa köra oss till Veberöd där vi ska käka något och sen är det förfest :) Ska bli så himla roligt att träffa lottie, för det var ett tag sedan! Kvällen kommer avslutas på Törringe, där dom två finalisterna från dansbandskampen är. Kommer nog bli skoj, även om inte törringe är mitt favvoställe!
Var på systemet igår, handlade massa gott:) Måste in med allt i kylen och fixa lite med att hälla över i småflaskor. nackdelen med att förfesta på ett ställe man inte kommer vistas på flera gånger..man får inte hem flaskorna man tar dit. och  inte lär ja dricka upp allt.

Ha en härlig lördagkväll !!!
PUSS

Torsdag

heeej!
det gick att somna igår, ville egentligen se filmen på sexan färdigt eftersom jag alltid annars inte gjort det. Men somna gjorde jag! Hade poppat poppcorn igår, domdär smörpopcornen från ÖB, dom kommer aldrig att köpas igen, för något äckligare har jag nog inte smakat. USCH, nu ligger dom i papperskorgen!
Idag var en helt OK dag på jobb..verkade som att jag fick vara ledig tors/fredag v 7. ska bli såååå skönt!
Efter jobb idag hoppade jag på tåget mot häljarp och det var dags att klippa sig, fint blev det!
när vi kom ut från frissan så var det så hiiiimla kallt. men hem kom jag tillsist. nu har jag mest hunnit käka kötbullar och slappa..har ju sen träning ikväll..och ja, ni vet ju min åsikt om den.
Men jag ser fram emot helgen :) Imorgon efter jobb blir det först shopping med syrran, sen ska jag nog sola.
På kvällen blir det bara till att va hemma..käka och kolla lets dance kanske! På lördag ska vi till systemet och inhandla inför kvällen..ska först hem till Lottie och förfesta..sen är det dax för törringe, finalisterna i dansbandskampen är där.! Slutsålt är det.. Hoppas det blir skoj !
Söndag är det match..årets viktigaste! Seriefinal mot Pandora kl 19.00 i korsbackahallen.

är hemma efter 22 , men då lär jag inte blogga, så vi hörs kanske imorgon.
Adjö

tråkigt!

jag önskade alla onsdagar kunde va lika bra..inte som ikväll, utan kanske mer som förra onsdagen!
klockan kan lika bra ticka iväg så det blir torsdag... Och så ska det inte kännas


Onsdag

tjenare!
Äntligen onsdag,
Solade efter jobb idag, jätteskönt. Sen cyklade jag hem och åt lite knäckebröd och började titta på en film.. men jag fick pausa efter ett tag för att sova lite :) vaknade vid halv 4 igen. Riktigt behövlig vila!

Snart ska jag ner och käka pannkakor som pappa håller på att göra. wiiie.
ikväll vet jag inte vad som händer, blir väll tv .  kanske han kommer, kanske inte.
Imorgon är det ialf torsdag, en dag närmre fredag :) Jag och syrran ska ju åka till häljarp imorgon och göra oss fina i håret. lagom till lördag :) Ska smsa henne sen och hööra om hon är sugen på att ta en runda i stan efterått...sen ska jag ju träna på kvällen, men det är inte fören vid halv 9!



Tisdag

Tjaaa.
Tisdagen snart förbi, vilket känns bra eftersom det oftast är den segaste dagen ..även idag!
Potatismos gjorde jag på jobb, Och god somvanligt! :)
efter jobb stack jag direkt hem, sen så körde jag och mamma till ÖB i landskrona,och jag körde, gick bra! Handlade massa skit, somalltid när man är där!
När vi kom hem så käkade vi spagetti och köttfärsås, mmmm så gott:) Nu har jag slappat här i sängen i över en timme, ska om ett tag byta om för att dra iväg till träningen! Hoppas vi spelar dampfotboll som uppvärming, sist gjorde jag ändå 3 mål! WOHO!
Ikväll är det en film på sexan 21.20. Passar perfekt när jag kommer hem nyduchad från träningen. Ska nog poppa en poppcornspåse då, som jag köpte idag på ÖB, med smörsmak..
Sen blir det till att sova.
Imorgon jobb igen, men dock inte till klockan två. Slutar ju halv 12 imorgon, om inget annat händer..då ska jag ner till körskolan en sväng..sen blir det solning.

Ha en bra tisdagkväll.

Måndag

och ännu en gång var helgen slut, och ännu en gång så har det gått fort.
men måndagen har varit bra. Gick hem från jobb, vilket gör att man inte alls är lika trött när man kommer hem!
Har varit hemma i ungefär en timme. ska strax städa faktiskt. låter inte allt för roligt, men det är ett måste.
Sen blir det lite knäckebröd till mellanmål...goott:)
Vid fem tiden kommer han hit, sen ska vi iväg.

hade mina nya tofflor på jobb idag, verkligen som att gå på moln :)
Imorgon är det tisdag, oftast det tråkigaste dagen på veckan faktiskt! Ska göras potatismos ilaf, och det blir alltid gott!
sen har jag lite jag ska göra på eftermiddag också..och på kvällen träning!

Ha en bra måndag:)
Pusss



Har glömt berätta att när ja kom hem från jobb i fredags..och skulle på toa, så råkade min mobil trilla ner där i toan! INTE BRA! men, på konstigt sätt och efter att den leggat på elementet över natten så fungerar den helt normalt :) WOHO!



uppdatering

tjeena!
tänkte ta mig tiden att blogga lite! på tiden väll :P

helgen har varit bra, fredagen blev lugn..spelade massa guitar hero och kolla lite lets dance, så jäkla ball att blondinbella åkte ut..för hon va så självsäker..men långt ifrån bra!
Sov hyfsat länge i lördags och gjorde inte alls mycket...vid halv två kom syrran och linus hit , då blev det fika! Sen fick jag sätta igång med att våga håret...för det tar tid:P Brände mig som faaaasen. 180 grader. blåsa, AJ! från längre avstånd ser det tydligen ut som en sugmärke..och det vill man inte..blir till att plåstra om på jobb imorgon, vad ska dom annars tro om mig.
Efter fyra åkte vi med två bilar till trelleborg för att fira KusinAnna som tagit lärarexamen, grattisgrattis! Kvällen var bra. jag och syrran var på G ett bra tag..men sen tappade vi det lite.. synd! men vi kom ialf hem i tid och sov mycket gott!
Upp i bra tid imorse , blev en snabb frukost..sen åkte han!
jag slappade vidare innan jag samlades till match klockan ett. Matchen i trelleborg var skiiiiitkas! Var ingen som spelade bra överhuvudtaget! Vi lyckas tillsist vinna ialf och det är huvudsaken! två behövande poäng. Vi får träna flitigt i veckan eftersom det är seriefinal på söndag mot Pandora!

var hemma vid halv 6, och sen dess har jag mest hunnit käka, snacka massor i telefon :P
Tänkte kolla lite film strax, men vet inte om jag orkar! Ikväll är en sån kväll då jag är sugen på något med inte har en aning om vad:P Kul va. haha.

Imorgon är det måndag igen. ser lite fram emot det..ska åka bil till jobb, därför ska jag ta en härlig promenad hem!:) vid fem tiden kommer älskling hit, för då ska vi ut och käka lite..för vi har ju ändå liiite att fira tycker jag ♥

ha en bra söndagkväll..
Hajje

träning?

Godkväll..
blir ännu en blogg ikväll..
var riktigt onödigt att träna ikväll, eftersom vi knappt tränade utan satt i kiosken och kollade på matchen.. visst det var skoj, men det  var ju inte riktigt därför jag höll mig vaken till halv  9 och stack till träningen!! 25 min tränade vi. oh.
ännu onödigt kändes det när sverige ändå förlorade matchen!

Ialf, nu ska jag borsta tänder och försöka sova.. hoppas det inte tar så lång tid. Jobb imorgon ju..ssååå skönt med fredag!

Sov gott.

trötttrötttrött

det borde vara olagligt att träna senare än 8!
Jag orkar inte.. ställde klockan för en timme sen för jag kände att jag skulle somna, och det gjorde jag..och jag hade gärna fortstatt med det!!

idag efter jobb var ju jag och sandra nere på körskolan, jag fick 69/70 på ett prov, woho. snart kan kan jag väll va klar med den skiten!
var hemma vid halv 4 och så hamnade jag vid datorn, och sen har vi käkat.

Om en halvtimme ska vi köra iväg till träningen, missar hela handbollsmatchen också tyvärr:/
Är så jäkla sugen på att ringa och säga jag inte kommer , men vi har viktig match på söndag så jag får väll tänka så istället...
Ska gå och byta om nu ..måste ta ut och in linserna också..för dom är helt  torra nu sen jag sovit med dom!
Hoppas jag blir piggare än så här, annars kommer träningen bli skit!

Imorgon är det ju jobb, men mest av allt är det fredag :D
Ska komma ifrån jobb så fort som möjligt..säkert vid halv 2 ..Då blir det solning, och kanske efter ska jag och mamma till borgebyskor..Måste ha nya jobbskor. Är hål i mina nu, inte så konstigt eftersom jag haft dom sen jag började på gymnasiet, illa..mycket illa!
Kvällen imorgon är inte färdigplanerad än, först såg det ut att bli bio och käk, men den filmen vi skulle se verkade inte gå helt plötsligt!??! jaja, kanske det bara blir middag!
På lördag är det examenfest Hos Anna i trelleborg..och söndag match i trelleborg..inte ofta man är i trelleborg både lördagen och söndagen på samma helg.. haha.

Ha det nu bra!
Haaj

hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej!

hej igen.
Jag lyckades somna lite..pappa väckte mig när han kom hem vid halv 4! Var bara att ta på sig skorna också gick vi ut en runda. var rätt skönt!
Nu har leggat här i sängen en stund, ätit lite knäckemackor! (det ända jag äter till frukost,lunch,mellanmål) !
Ska alladelles strax gå och duscha, sen kommer älsklingen om en timme ungefär, då blir det till att käka köttbullar och potatismos...Handboll på tvn vid 6, men det tror jag inte han vill kolla på..hihi

Imorgon är det jobb. ska till körkolan med sandra klockan två! Efter det blir det hem och slappa..sen träning halv 9! Snart är det bannemig helg igen ! WOHO.

Ha en bra onsdag!
kram

Onsdag

hej och hå!
också var onsdagen här, dagen då jag inte tränar. haha! Fick ju sluta 2 idag istället för halv 12, fast det gjorde ingen större skillnad!
Nu ska jag vila lite, förhoppningsvis sova :) Sen när pappa kommer hem ska vi ut och gå. Hinner jag ska jag skala potatis innan han kommer..
Ikväll kommer han hit, woho så härligt!

snart är det helg! :)
Haaaj.

framflyttad

hejsan!
tisdag idag, woho vad veckan verkar gå fort.
jobbet gick bra idag...hade och göra nästan hela tiden! Också fick jag beställt matvaror och grejjor från papyrus! duktigt sara!
efter jobb stack jag ner på körskolan och klickade lite..och när jag var nära på att somna tyckte jag att det var dags att gå..gick och solade! Skitskönt, och nya rör hade dom tydligen skaffat sig! somnade nästan i solariet..

fick sms nyss om att träningen är framflyttad en halvtimme, varför vet jag icke!
Imorgon är det onsdag, vilket egentligen betyder att jag slutar halv tolv, men tyvärr inte imorgon.. tydligen mycket sjukdomar på andra ställen så hon som brukar jobba för mig måste vara där. men inte dör jag av det! Är bara korvlasagnette..och därför inget för mig att göra!

ha en bra tisdagkväll.
adjö

fyra

Heeej!!

Ny vecka igen..vecka fyra är vi inne på nu. shiit 4 veckor på 2009 har snart gått. Sjukt fort allting går!
Måndagen på jobb var lugn! Tyvärr var min medarbetare sjuk, så ja fick hålla på ensam, och det är riktigt tråkigt! Plus att jag var/är så nyfiken på hennes helg . Hon trodde hon kom imorgon, så då får vi snacka istället..Hoppas!
Efter jobb cyklade jag hem, mamma o jag gick ut och promenerade en 35 min..riktigt skönt!
sen när pappa kom hem vid 4 stack vi till nova, Jag handlade lite tunikor ..och strumpbyxor, tjocka sådana!¨
Väl hemma åt vi god middag , pestokyckling,lite pommes och massa grönsaker! :)

Har mest slappat här i sängen resten av kvällen, och det ska jag fortsätta med, vet dock inte vad jag ska titta på. Funderar på en film..men vet att jag får samtal snart..och vem vet hur länge vi snackar:P Popcorn hade också varit gott..Hur onyttigt är det egentligen?? Har alltid undrat!

Imorgon är det jobb som vanligt... Sen körskolan tror jag..och kanske solning. Träning på kvällen.

ha de bra!

Vinst!

Hej.
Matchen avklarad..gud så bra vi spelade idag i nästan hela 60 minuter, har nog aldrig hänt! Motståndet var väll inte det bästa..men det som var bra då var att vi inte gick ner i deras tempo! Vi vann matchen med 34-14 om jag inte har helt fel.
Nu väntas det träning mån,tis,tors sen är det match mot trelleborg på söndag!

Nu sitter jag här och väntar på att min käraste ska komma hit , men det tar nog 1 ½ timme till! Sen bär det nog av till Marieholm..även om jag ärligt kan erkänna att en lugn kväll med film och mys inte hade varit fel ! Men det är helg och då får man passa på. Får bli film och mys på söndagkväll istället :) Mamma o pappa kör oss ikväll, eftersom vi körde dom igår :) Hem blir det nog taxi!  Har börjat på en cider, Gravendals jordgubb med fläder, som luktar skit..men smkar gott! Plus att det var den ända som stod kall i kylen..och en cider ska vara kall!

Nä , nu känner jag att det mest är massa skit jag skriver här...och då är det kanske bättre att låta bli :P
hoppas er lördag blir toppen!
PUUUSS

Match

Tjaa.
Var så grymt trött igår, gick hem från jobb...det tog på krafterna! En kall promenad på ca 40 min. lyssnade på musik och snackade i telefon under tiden!
När jag kom hem käkade jag lite knäckebröd..sen sov jag mellan tre och fyra..ville verkligen inte ta mig ut ur sängen..men vid halv fem gick ja och tog mig en riktigt varm dusch!
Älskling kom vid halv 6, så körde han mamma o pappa till V.Karaby! Sen kom han hit till mig igen så krängde vi pizza och hämtade Sandra. Tvingade henne med mig till Hanna och Sara. Tur det, annars hade jag nog inte överlevt! Var  väll inte den roligaste kvällen, stack redan efter elva, skulle hämta mammsen och pappsen sen!
trötttrötttrött, men sen slocknade vi här i sängen efter ett.

Var inte uppe fören elva imorse, riktigt skönt. om ca 40 min ska jag cykla iväg till match! innan det ska jag byta om och göra mig färdig. Match mot Malmö kl 15.30! Borde ta mig en dusch, är svintrött fortfarande!
Planerna för ikväll är väll inte fasta än..vi får se helt enkelt hur allt blir.

ha det bra!
kraam


träning!

Nu har jag käkat, bytat om och väntar på att vi strax ska åka...vill bara få träningen gjort..så är det helg sen :)
antagligen blir det ingen jogging, tydligen ska det ha blivit halt ute ..

Imorgon kör pappa mig till jobb, dock kommer jag bli alldeles förtidig, vid tjugo i sju kanske, men det gör inget.. då slipper jag känna mig dum när jag går så tidigt på eftermiddagen :P
Pappa kör mig för att jag vill gå hem.! Vill promenera. och jag vet hur det blir, cyklar hem och blir trött och slänger mig på sängen..så är det alltid. Nu ska jag istället åka bill till jobb, för då har jag ingen cykel och måste gå hem..det är rätt långt så det kommer ta ett tag! Men så skön känsla sen när man kommer hem :)

nä, nu ska jag fylla vattenflaskan och klä på mig träningsoverallen!
ha en trevlig torsdag.


Torsdag

blogg.se måste ha glömt mina förra inlägg..för dom publiserades inte fören nu. Dumt!

iallafall, Hej!
Igår var det onsdag, helt underbar dag ..Jobbade till halv 12, sen solade jag. När jag var hemma lite efter tolv så körde jag och mamma till furlundskogen och gick en skön runda! :)
Efter vi kommit hem la vi oss i varsen soffa och kollade på en av min filmer som kommit, Gracie. Måste ni se.
gick upp och duschade och så innan älskling kom! jag och mamma lagade mat, ris,bacon,kassler och vispgrädde med chilisås. supergott!! :D
efter maten kollade vi på en annan film, På smällen. skitball ..haha! var så skönt att när vi kollat klart på filmer var klockan ändå bara halv 8! Dock somnade vi ändån sent igår..kan bero på den jääkla energidrickan!

imorse när man vakna vill man bara ligga kvar och myyysa, men jobbet kallade tyvärr! Har varit en hyfsat bra dag, har haft och göra ...stack ifrån jobb innan två och cykla till körskolan, gjorde lite tester men sen kom hon och skulle stänga..bara att cykla hem.
har leggat här sen dess..vill sova en stund egentligen.. men känns dumt. Är träning ikväll


ska käka nu!
Ha de bra.
Kram

Tisdag

Godkväll!
Klockan är knappt halv 10 och ändå har alla här i huset, förutom jag, redan lagt sig för att sova.
Själv tog jag mig en energidricka..dum som jag är :P Åt nyss jordnötter och blev därför törstig!

Jobb idag var rätt OK, Hade och göra hela tiden och därför gick tiden fort! Dock fick vi lite föör mycket och göra mellan 10.45 ocn en timme framåt..var potatismos idag, och eftersom jag är så duktig så gör jag den själv, alltså ingen pulvermos som alla andra! Och det tar lite längre tid..och jag kladdar alltid så mycket och har mos ungefär i hela köket. Haha.
var på lite möte mellan halv 2 och två också, sen kom mamma och hämtade mig..så åkte vi och handlade mat..och tog en liiiten sväng inte på centan! Dock ska jag försöka hålla mig ifrån affärer eftersom jag inte ska ha mer kläder!
Men, det har kommit in så snygga färger nu...vårfärger :) Persikofärg. mycket fint.

Innan sa jag till mig själv att jag skulle bädda ner mig till klockan nio och se på tv och somna i lagom tid..haha. så blev det inte alls..som vanligt! men har fortfarande chansen att somna tidigare än igår..så lite över 10 ska jag släcka datorn!

Imorgon är det jobb igen. lite havregrynsgröt till frukost sen ska jag koka pasta till spagetti och köttfärsås..sen slipper jag diska för jag slutar halv tolv ..lämnar all disk till hon som kommer! haha.
Har sagt nu i 2 dagar att jag ska sola, men annat har kommit ivägen..imorgon SKA jag sola..har inga andra planer så!
Efter solningen SKA jag ut och gå,.. med eller utan mamma:P
Och, mina filmer verkar komma imorgon, så då blir det massa mys på kvällen. älskling kommer!

Sov gott!

dags att försöka sova!

Godkväll..
Nu ska jag alldeles snart släcka datorn och försöka sova. Hatar att sova ensam..och nu var det dax för deet igen!
Jag längtar till onsdag, för då kanske han kommer ♥
föresten så har jag  besällt 4 filmer, woho.. dom kommer nog också på onsdag! Och jag slutar halv 12 då..haha. förstår ni varför jag längtar? Nu ska jag bara somna också och ta mig igenom tisdagen som ser ut såhär :
Jobb, laga varm choklad..göra potaismos och sånt trevligt! efter jobb drar jag och solar lite..och sen hem! Kanske träna på kvällen, dock känner jag lite ont i halsen :/ bläää..

det var väll allt jag hade att skriva om ikväll..
sov så gott!
kraam



Måndag!

Godag!
liiite jobbigt att stiga ur sängen imorse..ville mer än gärna ligga kvar och mysa ett par timmar till. Men upp och iväg kom vi :) Pappa körde mig idag, dock blev jag 25 min tidigare på jobb..men sktisamma..stack hem tidigare också :P
eftermiddagen blev inte riktigt som jag tänkt med solning och promenad..haha. ovanligt:P Men när jag kom hem var jag helt trött så jag kände inte för att gå ut igen..
Så nu ska jag bara ta det lungt tills klockan blir fyra för då ska jag möta upp sandra så ska vi till körskolan! Sen kanske jag solar och promenerar efter det... får se vad jag orkar! Hoppar över träningen ikväll. Hostan börjar (tackochlov) Att försvinna nu..men vill vänta med och träna tills imorgon!

Adjö

bort med julen

Hej igen!

har faktiskt kommit en bra bit på vägen med städningen, även om det tagit lång tid..haha! Alla julsaker är nerpackade i lådan och allt rosa har kommit fram igen, Nu trivs jag :) Får dock ta och handla mig en ny blomma att ha i fönstret, rosa såklart;)
Ska nog snart fortsätta med städningen så den blir klar..och sen hoppa in i duschen. älsklingen är här om mindre än en timme skulle jag tro! Söndagsmys!
Ingen här hemma orkade laga mat, så det får väll bli hämtmat, och det tackar jag inte nej till!

sista bloggen för idag tror jag,
men vi hörs imorgon när jag har solat och promenerat efter jobb !
Have a nice day
adjö

Söndag

Godmorgon söndag!
Gillar ju oftast inte söndagar..men idag känns det inte så farligt..änsålänge, haha!
Hostan vill bara inte försvinna..låter förjävligt om mig rent ut sagt! Kunde jag bara inte fått lite feber så man har en anledning att va hemma från jobb, känns hemskt att stå där och hosta förstår ni!

Igår var vi på Kalas i hofterup, där var bra drag! Riktigt god mat och trevligt sällskap! Fick smakat minttu black vilket var mycket gott! Var dundersugen på att dra ut igår, men kändes lite som att jag var den enda...linus var nog inte helt emot det heller men det slutade ialf med att vi var hemma och sov när klockan var tolv.
närmre halv 5 ringer klockan, och med antagligen  sprit i kroppen gick ja ner och bredde mackor till min kära, sen åkte han och jobbade (Jag vet jag skämmer bort honom). Jag drog mig upp i sängen igen och sov tills klockan var tio, då tyckte jag det var dax för frukost. så det har jag för ett tag sedan tryckt i mig. GOTTT!

Har inga större planer för idag faktiskt, borde (Som alltid) Städa mitt rum, hade varit välldans skönt att ha det gjort innan en ny vecka börjar, för då vet jag att jag aldrig kommer göra det :P

.Imorgon ska ja hem och promenera efter jobb, sen måste jag till körskolan vid 4 och fixa lite grejjor...och göra teori såklart! Träningen kan jag nog lika bra hoppa över..om jag fortfarande hostar !

Nu ska jag ringa min käraste ..sen blir det lite slappande vid tvn innan jag tar mig an ständandet.
ha en bra söndag!
Kram



------------------------------------

träningen gick inte så bra med hostan :/ fick gå och sätta mig..tråk!

helgen blev nyss precis som den inte skulle bli! ÅH.

jaha, om man kanske skulle försöka sova?
godnatt

snart helg :)

det är ändå 15 stycken som läser min blogg dagligen, och ändå är det inte en jäkel som orkar lämna en kommentar. illa tycker jag! Bättring läsare:)

Idag var det ännu en långtråkig dag på jobb, dock fick vi massa varor idag, så då hade vi lite mer och göra!
Direkt efter jobb stack jag till körskolan och körde, ensam förengångsskull! Annars brukar vi alltid va 2..men nu fick jag nästan 2 h för mig själv :P Vi parkerade idag, och hon var riktigt nöjd sa hon! Woho.
efter jobb cykla jag hem och slängde mig i sängen och startade datorn, sen ville pappa att jag skulle laga mat, så det gjorde jag såklart! Spagetti och köttfärsås, GOTT blev det!

nu har jag  nyss snackar lite skit med therese..och lite med älsklingen också...Ska strax byta om och ge mig iväg till träningen, får se hur mycket jag tränar, har världens hosta :/ nästan så man krääks!

Är inte hemma fören efter tio någongång..och då ska jag pladdra i telefonen och sen nanna..
För imorgon är det fredag och gud så skönt. men har en känsla av att helgen kommer gå fort..riktigt fort! Men, då är det bara är längta till nästa! :P

efter Jobb imorgon ska jag sola tänkte jag..känner för att börja få lite färg på kroppen..sen ska jag nog in och handla..eller så gör jag det med mamma :P jag ska handla grejjor till maten som jag ska laga till sötnos och mig imorgon. ska bli najs!
en lugn och skön fredag..som det ser ut nu..kanske det dyker upp annat!

nää, dax och byta om.
ha de kanon!
kraam

kaarlek!

verkar som att det blir riktigt svårt att sova ikväll ...
vill inte alls sova själv, Blir så när man vänjer sig. Inte bra med förmycket ledighet...
en natt till efter ikväll, sen är det helg och då ska ja bannemig inte sova ensam!
I Neeeed Yooouu






dax för jobb igen!

Bara för att ja lovat KusinAnna att bogga idag, så får jag ju göra det:P

Idag var man tillbaks på jobb, inte roligt faktiskt ! Kunde verkligen inte somna igår..men så är det väll alltid när man ska upp i vanlig tid igen! Hade inte allt för mycket att göra på jobb idag, var ca 60 barn till lunch, i vanliga fall 90! imorgon lär det väll dyka upp några till eftersom skolorna också startar då!
Något som kändes otroligt skönt är att det onsdag ida och inte måndag! :D

ikväll händer inte så mycket mer. Ska ut i bilen och starta den och känna efter lite, Var ett tag sedan jag körde och imorgon ska jag köra med körskolan och då kanske det är bra att jag inte verkar va som värsta nybörjaren!
Jobb först imorgon mellan 7-14, är pyttipanna då. alltså inget att göra..sååå drygt faktiskt! man bara sitter och väntar på klockan!
Så imorgon är jag hemma efter 4 någongång..sen är det träning på kvällen också, men inte fören halv9 ..

Blir till att sova ensam ikväll.. var ett himlans bra tag sedan sist! Men en bra ledighet har det varit <3

Ha en bra onsdag kväll

söndag eftermiddag!

Sådärja! då var söndagsträningen över! Skönt. men träningen gick bra, kondisen satt kvar som tur var:P
Nu har jag duschat och käkat lite...sitter och snokar runder nu bara och väntar på älsklingen! han kommer väll om 1½ timme! sen ska vi ut och köra lite innan vi tillsist sover här hos mej :)
Fan, det blev till att ställa klockan imorgon också, dock inte för mig..men jag blir ju också väckt! TISDAG, då ska vi inte ställa klockan, det har vi lovat nu..haha...
imorgon vet jag inte riktigt vad som händer...men det planerar vi imorgon :)

Ha en bra söndag!
Kraam


Nyår



Söndag

och ännu en tidig morgon, förhoppningsvis den sista! Imorgon ska vi nog iiiinte ställa klockan :P
Bio var vi och såg på igår efter vi hade kommit hem från lastbilen!  Innan bion skulle vi egentligen tryckt i oss en fet pizza, men eftersom vi hade lite ont om tid så tog vi mcd istället, lika bra de :)
Allt flyter vad det vi såg och den var helt ok..varför den slutade som den gjorde vet jag inte riktigt..men filmen var rolig!
Efter bian körde vi hem och la oss och sov, riktig skönt...fy så halt det var ute, läskigt!

nu ska jag sova lite..min hals känns lite svullen, har fått hosta:/ Lagom att bli sjuk nu ju när jobbet börjat igen..nej, jag ska hålla mig frisk!
Efter jag sovit (gärna till halv 11) så blir det frukost och sen ska jag träffa syrran klockan tolv, då ska vi väll först snacka skit i en timme innan vi har träning mellan 13-15.

När sötnos har slutat jobba ikväll så ska vi göra lite ärrenden sen blir kvällen lugn !
och jag hoppas verkligen han inte ska upp på måndagmorgon..haha.

Sov gott.
kram

frukost

Idag blev jag väckt på exakt samma tidpunkt som igår. klockan tio. Dock var det mamma denhär gången istället:P
Hon frågade om ja ville följa med och handla mat, nej det ville jag inte!

nu börjar jag bli sugen på frukost...men egentligen vill jag vänta på tills dom kommer hem med något nyhandlat och gott. iofs, varma mackor var längesen. mina egna varma mackor! Det vill jag ha.

Lördagmorgon

godmorgon, ännu en tidig morgon...kommer en imorgon också sen ska vi bannemig ha lite sovmorgon på måndag hoppas jag :)
Kvällen igår var toppen! tacos,film och massa mys och pratande. Gud vad jag älskar honom!
blev väldigt sent inatt så jag ska snart försöka somna om igen.

Planerna för idag är väll att jag först ska sova sen ska jag duscha och lite sånt, sen åker jag nog med älsklingen i lastbilen sista vändan. Ikväll ska vi först ut och käka, sen blir det bio :) ska bli sjukt najs, bara du och jag!

Lördag idag, jobbet kommer närmre känns det som :P Jag har verkligen fastnat för att vara ledig.
imorgon har vi träning, kanske rätt bra att röra på sig lite.. efter all  julmat och annat gott:P

Ni får ha det bra.
adjö.

eftermiddag

Hej igen.
Vilken bloggdag det varit för mig idag , woho. grattis till er läsare :)

Är hemkommer från Sandra, för en och en halv timme sen ungefär :P Följde med pappa ner och handlade lite till maten, tacos ska det bli. GOTT!
Sötnos kommer snart hit och innan det ska jag blanda dippan till ikväll, yeees ..vi ska kränga ikväll..imorgon också för den delen. ha!

tycker sandra kan lägga in bilderna från Nyår :) Ska nog själv också lägga in mina snart, även om där inte var så många bra.. haha. det var älsklingen som fotade och jag kan väll säga att han behöver öva lite mer på det :P Men lite fina bilder blev det och dom lär väll läggas upp på antingen bdb eller på facebook!

Jag tycker verkligen att det är synd att vi inte har någonstanns att hyra filmer på här längre i kävlinge :/ Vi har på preem, men dom har inte så många eller så bra! Vet att det är doodgeball på tvn ikväll, och den kan man väll titta på ! imorgon kanske det bli bio, om vi hittar någon roligt att se!

Nu ska ja ner och fixa lite innan han kommer.
sen blir det inte mer bloggande ikväll..
så ha de bra!
kraaam

Ringer dej imorgon istället syrran...haha. jag tror du är lite nyfiken på vad jag har att säga. För vi älskar skvaller!! ;)
men du har säkert dina aningar!








Freeedag

Det var inte lätt att somna om imorse faktiskt, men tillsist gjorde jag de. Tror du inte att den personen som fick upp mig klockan sju ringer och väcker mig vid 10 igen:P Men sålänge det är han som ringer så är det lungt !

Mamma o Pappa skulle ut till nova, och jag var inte sen på att hänga med, Veromoda startar sin rea idag. och där fanns en klänning som jag testat innan, så nu köpte jag den för bara 100-lappen! Vilket klipp!

Först funderade jag på att åka lite lastbil, men nu blir det nog så att jag åker hem till sandra en sväng och umgås med henne. lastbilen kan ja åka i imorgon :P

ha de finfint!
Adjö.

tidig morgon

Ligger alla och läser bloggar på nyårsdagen eller? det såg ut så på min statistik ialf ;)

Godmorgon föresten, nej jag är inte knäpp som är uppe nu, haha. SKA gå och somna om snart...
har varit uppe för att min ängel skulle iväg och jobba, tyvärr :/ så blir det hela helgen..meeen . Kvällarna har vi tillsammans. Och kanske jag tar mig en tur i lastbilen! :)
har sovit riikitgt gott kan jag berätta.

Idag har jag verkligen ingen aning om vad som händer.
Måste snacka av mig med syrran i telefonen taaack . hihi. vi har lite att prata om , om man säger så ;) tror du vet vad ja menar..så ring när du läst dethär!!

när man är ledig så glömmer man lätt vilken veckodag det är, men nu när jag tänkte efter så är det ju fredag ..alltså Helg! inte för att det innebär något speciellt..mer än att älsklingen jobbar!


nu går jag och sover ett par timmar!
kram på er.




 


nyårsdagen

Tjaa  :D

nytt år, 2009!!
har mest blivit en slappedag idag, men vem har inte det en sånhär dag ,  :)
Hjärtat är bara hemma om sen kommer han hit och myser med mig igen, heeela helgen!
Läste i kvällsposten att dom flesta äter pizza en dag som dena..dock inte jag. haha! Här var fullt med rester från igår så det fick jag äta, Pizzzan får vänta tills imorgon!

Nu känns det som att dagarna rinner iväg...snart dax att komma in i verkligenheten igen, med jobb och allt...men gud så skönt det varit med massa ledighet!

Ha en toppendag !
Puss