Valborg

Godagens.
NU är det låååånghelg. så himla skönt! ahhh.
haha, sålänge ingen ringer och stör mig på fredag, men sån otur kan ja väll ändå inte ha.
hade motvind hem idag igen, kvittade vilket håll ja cyklade på så blåste  det. usch. Men hem kom jag. helt trött och svettig (lugn, ska duscha sen) Innan ja cyklade hem var jag och tog ut pengar, men nu i efterhand kom ja på att ja måste betala lottie för biljetten hon köpt till mig ! aja. får se om pappa och jag kör ner och tar ut lite mer. Cyklade även in om Rinnebäckskolan och lämnade lönelappen! :) Fick mitt schema för nästa vecka och nästa igen. Wiie, massa jobb!! skönt att det är så nära också. orka furulund mer. naaj.

Nu ska ja strax gå och vila. ialf till halv 3, kanske lite mer. Vet inte vad ja ska ha på mig än..ångest!
sen ska ja väll locka håret med, och det tar ca 2 h. usch. haha, vet vad jag har framför mig. Men sen, halv 6 kör pappa mig till dalby, till rebeckas bror. Kommer bli sjukt skoj ikväll tror ja. Ska få partaja med min lottie :) Ja, och många fler.
men är trött ..så dax att vila innan ja sätter igång.

Ha en underbar valborg,

Pussar

NattiNatti

sådärja, lönelappen är klar. blev lite kladdig , men de ska nog gå bra!
ska nog släcka ner datorn nu. ville somna i tid. ialf halv 11, efter christine:)
så dethär blir sista bloggen idag. Kom tillbaks imorgon vetja!

bara det inte är motvind imorgonbitti. 5.30 står klockan på.

Sov gott.
Puss

nu är det bara timmarna ja ska räkna..

Japp sovit fick ja. en hel timme faktikst, fram till klockan 5. då gick ja ner och stekte fiskpinnar,kokte potatis och rev lite morötter. Till det min underbara dillsås. :D lovely middag.
Nu på kvällskvisten har jag deklarerat med pappa, skrubbat fötterna och försökt lägga in bilderna från Jägers på bilddagboken, dock är där så mycket folk inne så det funkar inte . bläää..
Men dom ramlar nog in där förr eller senare:D Nu är det bara mina jobbtimmar jag ska räkna ihop, eftersom lönelappen ska lämnas imorgon. Sen är ja färdig för ikväll:D

Just nu funderar jag starkt på att gå ut och gå en runda, det är liksom inte så mycket på tvn nu vid 8, Men sen  9 är det desperate housewives och efter det christine, sen lär ja somna.
Föresten så halvsov jag igenom dom sista minuterna av PB igår. inte bra eftersom det var sista programmet, och dom programmen går inte i repris, vad jag vet.
Usch, ska ja ge mig ut eller inte. Har iofs haft fötterna i fotbad för en timme sen som dom är lite trötta:P
Ska kolla ut ..Nä, det blåser bannemig förmycket. Föresten får jag min motion när ja cyklar ända till furulund.
istället ska ja mysa ner mig i sängen ..och förhoppningsvis är där någon kaka kvar som ja bakade förra veckan :)



Här kommer några bilder på Jägers, EMD


sjukt söta killar, och ja. jag stog långt fram:)
Och inte var det fel att stå och pussas till EMD´s låt- All for love ! hihi
   ♥''

Vi hörs.
Puss

Motvind, javisst!

asså fy. jag har börjat jobba 7många gånger innan men aldrig har jag varit såhär trött.
Kanske det beror på alla backar och all motvind som gör att man blir helt utmattad? Cyklar ju ändå i ca 45 minuter per dag.
haha, frukosten imorse, usch vad ja stressade.  jaja. dom fick det dom skulle tillslut!
slutade två idag . var hemma lite i halv 3. hatar motvind. hade det imorse, hade det när ja cyklade hem!!
nu har ja nyss skalat potatis och gjort dillsåsen till middagen. Sen är det bara att steka fiskpinnarna och koka potatisen. Lätt som en plätt:)
ska bara slöa idag. ialf nu. får se sen om det blir lite mer vindstilla ikväll, kanske man tar en powerwalk då!

imorgon är det sista gången(för denhär gången) som ja ska va på lackalänga/ligustern) Har faktiskt trivts riktigt bra. ialf på ligustern..På dagiset är dom lite morgonarga när dom inte får som dom brukar..men hur lätt är det för mig?
Slutar ett imorgon, kan vara skönt med tanke på att man kommer va uppe till minst 3 på natten sen.
hinner nog med en vila innan pappa kör mig till rebecka klockan sex. då ska vi grilla och leka lekar hemma hos hennes bror. Sen vidare till Björka.

Nä, dax och vila. vi hörs!
Puss

Soleksem, Igen!

hej igen :)
dax för dagens sista blogg.
om 20 minuter är det sista programet av PB. o innan det ska ja borsta tänderna och ta ut linserna. tvättat mig har ja redan gjort. woho!
jäklar vad jag har soleksem nu. sjukt jobbigt. det sticker liksom.
ska upp sådär jättetidigt imorgon igen.

sov så gott.
Puss


för det skulle inte förvåna mig!

hej.

förlåt, det blev inte mera bloggande igårkväll. Mådde inte helt bra. Huvudvärk som saatan. Har det idag med, så jag jag tror inte riktigt att det är alkoholen längre.
Mådde skit när ja vaknade imorse, är rädd för att jag håller på att bli sjuk:(
Men eftersom jag har gått och väntat på valborg och Björka i flera månader så skulle det inte alls förvåna mig om ja ligger och är sjuk den kvällen. DET får inte hända. Blir till att knarka panodil asså.
Första dagen på den "nya" jobbet. haha, vet inte om man ska kalla det de..ska bara vara där nu måndag/tisdag/onsdag. Lackalänga dagis var jag på lite innan 7  imorse. efter en lång, men skön cykeltur:) Dom fick fil och macka till frukost. :)
Sen cyklade jag vidare till Ligustern där jag jobbade fram till klockan ett innan jag cyklade hem i VÄRSTA motvinden. usch!!!!! ja, hem kom jag ialf. Också var det egentligen meningen att jag skulle se one tree hill 13.50. (eftersomm jag missade det igårkväll) Men självklart hade jag glömt det. så när klockan var närmare tre skickar syrran ett sms och hör om vad jag tyckte om programmet, haha, attans. det hade ja missar. BAJS!
jaha, men syrran ska ringa sen ikväll och berätta lite. tjoho.
Lite efter tre skulle mamma ner till tandläkarn eftersom hon "knäckt" en tand. Jag passade på att gå och sola då, skönt.
När vi kom hem lagade vi världens godaste köttfärssås. mums. blev över till mig imorgon :)
Vi har även gjort en matlista nu, för två veckor. Vi tror det blir billigare så faktiskt, och nu kan man längta lite efter vissa dagar eftersom jag vet vad vi ska äta.  hihi.

Nu ikväll händer det inte mer. Har tagit panodil, men ja känner mig ändå inte helt OK. blir mycke tv tittade tror ja.
Och vet ni vad? det är sista programmet av Prisonbreak för säsongen ikväll. MEN HALLÅ? det har ju precis börjat ju. sen kommer det nog inte komma tillbaka fören efter sommarn, brukar ialf va så. Aja, kan ju då chansa på att programmet kommer var grymt ikväll då. eftersom det är sista.

Nä, nu tycker jag att ja har bloggat klart.
räknade föresten nyss ut hur många timmar ja jobbat i april månad, och det blev faktiskt hela 113 timmar, BRA för att vara vikarie, haha:) Har bara varit ledig 3dagar denhär månaden. bra jobbat (Y)

Ha de bra.
Puss

idag märks det hur skoj man hade igår:P

hejhejhej!!!
Jag var på jägers igår, idag är jag trött.
vi sov ändå till två idag..men mer sömn behövs haha.. suck att jag ska upp sjukt tidigt imorgon!!!

Nä nu ska ja iväg och kolla på emil, har med mig en stol, tror inte ja orkar stå upp så länge:P
sen blir det pizza. underbart.

Puss så länge


Natti.

godkväll, snart är fredagen över. Men en blogg till hinner man med:P
Har nästan nyss kommit hem från furulund, har umgåtts med laget! :) har planerat färdigt åhus nu, typ namn och tröjor. Kommer bli supernajs.
Usch, att cykla till Furulund är ingen höjdare, jäkla massa uppförsbackar, kan tänka mig hur ja kommer ha det dom 3 dagarna ja ska dit i nästa vecka.

fick föresten färgat håret innan, sandra kom hit och gjorde det. Helt bra blev det inte, lite missar här och var. Får se om ja tar i en till färg imorgon eller om ja har det såhär.
Blir nog en sväng ner på vårmarknaden imorgon med syrran, Ska in och handla kött med till grillningen :) Hoppas det är fint väder också..annars är det inte så najs att göra något av dom sakerna.
Rebecka är och jobbar natt nu, så när hon har vaknar vi två tiden imorgon ringer hon mig så planerar vi. Kommer bli en sjukt najs kväll tror ja. WII.

haha, jag tror mamma och pappa börjat läsa min blogg? Mamma har nog gjort det någongång innan, och pappa verkade sjukt nyfiken. hahahha. Enjoy!

nä, godnatt på er

Puss

och så var det med den tjejkvällen :P

Godkväll bloggis:)
asså kvällen blev inte aaalllsss som den skulle.
Eftersom dom höll på med toan här nere var  vattnet avstängt ända tills klockan var halv 10. det innebar att jag inte kunde färga håret, inte ha fotbad, inte göra ansiktsmask. Det ända vi gjorde var att masserade varann i 15 min var.
Alltså blev det ingen tjejkväll för oss inte. :( Tyvärr.
Imorgon slutar jag klockan 13, då blir det hem och göra allt vi inte kunde göra idag.

Nu ska ja alldelles strax gå och lägga mig. kolla lite tv. klockan är ändå redan tio. Klockan ringer 6.25 imorgon skulle ja tro.

Godnatt på er!
Puss

Soleksem.

vilket underbart väder det är ute:D
mamma och jag var ute och körde, allt gick bra. sen stack vi ner till byn och jag handlade blockcoklad som ja skulle ha sen när ja bakade.
Men när vi kom hem tog vi av oss kläderna och låg o solade en timme, så nu har jag fått soleksem. Ikke skoj! Men det går väll över.
vid lite över 2 gick ja in och började baka min chokladchipskakor. underbart goda är dom.. och dom blev det även idag.
När kakorna var klara gick ja och syrran ner till matnära, hon handlade lite godis och jag handlade dippa, som jag ska ha till mina chips som är kvar och till lite morrötter:)
väll hemma fick ja börja på maten.
Nu har vi ätit och ja sitter här och väntar på att dom ska bli klara med toan här nere så jag och syrran kan gå upp och han vår tjejkväll :P
Ska bli så skönt med massage, fotbad, ny hårfärg(dock fortfarande brunt:P), ansiktsmask. Kakor och mjölk. chips och dippa. superhärlig kväll. Men ja hoppas vi kan börja den snart.

Imorgon är det jobb igen. halv 8-13. Sen har man bannemig helg :D
det blir tacotårta här hemma innan ja och syrran  sticker till furulund där vi ska träffa laget, äta lite gottis och planera Åhus Beachhandboll:D Dom andra ska väll även planera deras uppträdande på lördag. hihi, Jag är är rätt glad att ja inte ska vara med. !!!
Lördag är det Jägers, med rebecka och resten. tjoho vad skoj. haha. tur lönen kommer imorgon, för massa taxi kommer det bli tror ja.

Nä, vi hörs väll innan sängdax ikväll!
Puss o kram

tidig motion

Godmorgon bloggläsare:)
Nu har ja ändå varit upp i mer än 4 timmar. shiit. haha
Klockan ringde 5.55 idag med, skulle bort till billingshäll där christina körde med mej upp till lackalänga och ligustern där ja ska va och jobba 3 dagar nästa vecka. Allt gick  bra,  men kommer nog vara rörigt på måndag ..på frukosten, för där är man helt själv:P
Jag var hemma redan vid 8 och då skulle mamma och syrran ut och gå, så jag följde med. Tidigt motion är alltid bra:) Nu ligger jag här vid datorn. rätt skönt.
Senare ska ja och mamma köra, jag ska sola och baka idag med,

Puss

Tjejkväll, bara hon och jag!

mer än halva veckan har gått, eftersom det nu är onsdagkväll ju :)
snart är de fredag, HELG!!

Idag  ringde klockan tiiidigt, 5.55. Förtidigt!!! Men klockan 7 var ja nere på dagiset och gjorde frukost till dom. Sen upp till skolan och gjorde grönskerna innan ja slutade halv 12.
Jag cyklade direkt till körskolan , där satt ja i en halvtimme innan syrran kom, så gick vi ner och solade, riktigt skönt. Efter det stack vi hem och åt och sen blev det en promenad.
trötta var vi efter allt det där, så somnade gjorde vi.
Men lite efter fem fick ja dra mig neråt för att laga maat. ugnstekt falukorv med hemmagjorde potatismos, skitgott.

Nu är ja rätt slö, syrran kommer in här snart, så ska vi se lite tv.
Blir till att somna tidigt idag, ska upp lika tidigt som igår..ska dock inte jobba. ska kolla på..eftersom jag sen ska vara där 3 dagar nästa vecka.

 Imorgonkväll ska ja och syrran han en Tjejkväll, bara hon och jag!
Vi ska färga mitt hår, göra hårinpackning på henne, ansiktsmasker ska vi ha. vi ska massera varann, och ta ett fotbad. Vi ska även baka chokladchipskakor( fast det kanske jag gör själv innan) Innan det ska vi ha gått en lååångpromenad, MYS.

Vi hörs:)
Puss

Färdigstädat.

Ja, nu har jag städat färdigt, jobbigt var det. Hår överallt. inte lätt:P
NU är jag verkligen värd att få lägga mig i min renbäddade säng och titta på tv:)
Men, först ska ja ner och dricka lite, för törstig blir man av städning!

Puss

En god lunch

hejhej :)
Fy vad jag njuter av att vara ledig. så härligt.
Imorgon är det ju tillbaks till jobb igen. dock bara till halv 12..
Änsålänge har ja inte städat , men det ska ja börja med när ja bloggat klart :)
mamma och jag har kört bort en  sväng till moster irene, men vi gick inte in för småtjejorna hade feber. Dock fick vi hälsa på milan lite.
Vi lät bilen stå där så tog mamma och jag en promenad . Skönt faktiskt, men det blåste rätt mycke.
Nu har vi nyss ätit en riktigt god lunch tillsammans. Omelett med salami,bacon,sallad,tomat,tzatziki,ost . SKITGOTT!

nä, dax och ta tag i städningen så kan ja gå och vila sen.

Vi hörs.
Kraam

För jag är ledig idag :)

Godmorgon :)
Ja, för en god morgon är det. Solen skiner och jag är ledig. huuuuur underbart som helst. Men snacka om att jag låg och snurrande runt i sängen mellan 7 - 8 och var duktigt nervös för att jobbet skulle ringa. MEN, ikkke:D
Så idag ska ja faktiskt få lite saker gjorda, städa är en sak.
promenera är nog en annan :)
Egentligen borde ja skriva här att ja ska ner på körskolan, men blääää vad jag inte orkar. USCH! får se hur det blir med det..
Ikväll är det träning också.

föresten,. ni vet ju hur tråkigt det kan va med falukorv. Men nu har jag hittat en skitbra sida på massa falkukorvsrecept.
www.falukorv.nu heter den..tror ja :) Värt ett besök om  nu är trötta på korv och makaroner bara (även om det kan vara gott ibland)

Vi hörs antagligen mer senare under dagen, när det har hänt lite mer:)
Ha en skön dag
i solen!
PUSS

spicegirls på radion, hihi

PrisonBreak.

Asså man blir helt stirrig av att titta på prisonbreak.. haha. Men gud så spännande. Men nu får man vänta en hel veckan till nästa program.

Nu är det nog dax att sova. Syrran har kommit hem från bjuv idag, så ikväll nannar hon inne hos mig. :)
Jag ber till gudarna att dom inte ringer in mig på jobb imorgon. JAG vill vara ledig!!
Behöver städa och lite sånt här hemma..som man inte har tid med annars..när man jobbar:P

Nä, sängen här brevid mej skriker efter mig. hihi. Jaaa, jag vill sova nu :) eller ialf titta på seinfeld..om syrran tillåter!!

Puss och godnatt.

Bara för jag har shoppat upp min lön .



Bild 1, en långblus i ljusrosa:) helt underbart söt.
bild 2, ja inte så svårt att gissa..det är en bikini. haha.
bild 3, två av dom tre par skorna jag köpt, dom som inte är med på bilder är ett par vita vanliga promenadskor.
bild 4, Gråa leggins och en likadan långblus som den på första bilden, men denhär är vit. jag kunde inte motstå att köpa båda, hihi :)



dethär ska föreställa min nya frilla, men ska ja va ärlig så syns det ju inte här att ja klippt mig, menmen. Man märker det själv ialf :) haha.

Är ni sugna på fler bilder. Blandannat från grillningen i lördags får ni ta er in på min bilddagbok.
saarapersson heter jag där:)

Puss


äsch, nu shoppade ja igen :P

måndag, en ny vecka. ännu en gång en måndag som man sitter och funderar på vad man ska ha på sig på lördag. Hahha. Jobbade idag. usch att vakna med huvudvärk. bläää.
Jobbade till ett sem hem och bytade om och stack med mamma och syrran till centan. Jag handlade en tröja..igen. Fast jag inte skulle:P Jaja. har ialf löst problemet om helgens klädsel. :D
Nu händer det nog inte så mycke mer ikväll. ska gå och ut och gå..för det blev inget med det igår.. fastnade här på msn..och sen blev klockan 9 och då skulle ja se tv.

Det verkar som att jag blir ledig imorgon. JAG hoppas det:) För jag kollade nyss alla lappar jag fått..haha. och jag är bokad ända fram till 15 maj nu. För dom ringde innan idag och ville ha mig på nått ställe både mån-tis-ons nästa vecka, och sen är man ju ledig tosdag fredag den veckan :)

gud så fint väder det är:) myyyys.

Prisonbreak ikväll.
vi hörs. Puss

och redan nu längtar ja till nästa..

nu börjar söndagen och helgen ta slut, tråkigt. Men jag ser redan fram emot nästa helg, då är det Jägersdax, och jag ska få titta på EMD, eric,mattias och danny. det klagar jag inte på:) OCH rebecka ska nog följa med! JA va skoj!:D
plus att ja hoppar då samtidigt över en konfirmation. hihi.
helgen har inte varit överskojsig. men jag klagar inte, fick umgås med min favvossanda igår..och det var fasen på tiden:D vi var bäst på att grilla..och oj vad mit hår luktar rök..glömde att ja kanske skulle duschat bort det, men de får ja göra imorgon.

i veckan händer inte allt förmycke, jobb måndag,onsdag,fredag vad jag vet änsålänge, dock är det bara halvdagar, och det är rätt myys . Så imorgon jobbar ja till 13, sen är ja ledig resten av dagen.
Mycke motion tror ja det blir i veckan, många promenader, eftersom syrran är hemma. Trevligt att gå med henne, så snackar vi skit under tiden:D hahahha
Kanske det blir så att vi färgar håret denhär veckan med.

nä nu börjar huvudet värka lite, och det är ett bra tecken på att ja ska släcka datorn och sova, ett annat bra tecken är att jag började med att sitta ..nu ligger jag raklång.P hahahha.

Godnatt på er:)
PUSS


grillning

godmorgon Söndag!
jaa, tänk..idag är det redan söndag
denhär helgen har inte varit överrolig, men lugn :)
igår kom ja iväg någonstanns ialf. Jag satte igång och planerade och lite över 8 var robin här och hämtade mig, sandra och joachim. Vi åkte till konsum och handlade Bananer,marabouchoklad,marshmellos,grillpinnar,sprite. Ja ni kan ju gissa vad vi skulle göra:P
Vi körde till hjärup hem till Peter där vi gick någonstanns och grillade bananer och sånt. Sjuktgott. fast det gick inte helt bra..men lite skoj var det. haha. lite fotboll spelade vi också. :P
halv tolv satt vi på tåget hem igen. Kanske inte Höjdarkväll men fan så mycket bättre än att sitta hemma och ruttna:P

Vid 10 vaknade jag, sen 5 min senare rusar sandra in på mitt rum, haha. chockad. JA. men dom skulle bara lämna en sak.
Nu tänkte jag ta och göra mig färdig och sen åka med pappa och broren till Lomma där han ska spela fotboll. Har ändå inte mycke mer för mig.

Vad gjorde ni igår?

Puss

rädda mig:P

asså jag skojar inte när ja säger att jag är sjuuukt rastlös,för det är jag.
klockan är snart halv 4 och jag har inte gjort nååågot vettigt idag, det är illa som fan..
Någon promenad har det inte blivit heller. dåligt sara.
och några planer för kvällen har jag inte ...haha. men snällanån, rädda mig härifrån! :)

Ska ialf snart ner till konsum med pappa och handla pommes. blir pommes o schnitzel idag, ovanligt eller:P
haha, känns som om vi äter det ganska ofta, men skit i det. det är gott:)

nä. får väll gå och trycka i mig linserna.
Puss

mysväder

Godmorgon Bloggläsare:)
Lovely väder det är idag, kanske dax att gå ut och ta en promenad. för det är både nyttigt och skönt.
Vet fortfarande inte vad som händer ikväll..men det brukar lösa sig så varför skulle det inte göra det ikväll också:P
Har sovit otroligt skönt inatt. Så härligt att vakna en lördagmorgon.
iofs vaknade jag av telefonen, vilket var mindre skönt. '
Halvligger här i sängen och lyssnar på myslåtar. bland annat empty room . och sen på EMD´s all for love.
på tal om EMD så är dom på jägers nästa helg..tror ja ska dit faktisk:) tjoho. sen är det snart valborg också, björkadax:D

nä, nu ska ja ligga här en stund och fundera på om ja orkar gå ut och promenera:)
Ha en skön lördag!
PUSSAR

fredagstråk

Asså, nu finns det inte mer att titta på här på internet. tyvärr..
Ingen och snacka med på msn heller.
jäklar tråkfredag det slutade med,
kanske borde hoppa en meter och höger..då hamnar jag i sängen.

Hörs imorgon.
Puss godnatt

fredagsmys

hejhej fredag :)
Gick upp vid kvart i 8 och vid 9 var ja på jobbet.
Halv 4 slutade jag..var hemma kanske 3 min senare (så långt har ja till jobb, haha)
har haft fredagsmys hemma med mamma o pappa. ätit gott och så
Fast nu börjar ja få lite tråkigt.

faan, vet inte hur det blir imorgon, hatar att inte veta. Blä.


Puss

vad jag vill när ja vill

tjohej, igen :)
vid lite över 7 fick jag ett ryck och ville ut och gå, så det gjorde jag ! Riktigt härligt, med musik och allt.
kom hem och åt lite fruktcocktail med glass.
kvällen han annars varit trååkig...inget alls på tvn.
Har suttit här och läst gamla blogginlägg från lunar. haha, helt gulliga vissa.

Tänkte jag skulle släcka ner datorn alldelles strax, man ska ju ändå upp imorgon, ungefär vid kvart i 8..liiite sovmorgon. Synd det inte var imorgon jag slutade klockan ett...men det gör ja ialf på måndag istället.
mamma ska kanske till nova, då ska hon handla gråa leggings till mig som kommer vara skitsnygga till min nya tröja :) som sen är skitsnyggt till mina nya skor !!!

längtar tills ja får lön igen..för det behövs. Älskar att kunna handla vad ja vill när ja vill, men ibland blir det lite mycke:P
Några dagar efter löning är det Valborg, det innebär Björka:D
Innan det ska ja färga mitt hår.. har redan köpt färg så! Av ren vana köpte jag två st, men sen ja klippt mig så lär det räcka med en.
Ja jag vet att det inte kommit in någon bild på min nya frilla..men..eftersom jag aldrig sitter vid datorn därnere så blir det inte så..har inte heller fotat håret:P MEN, jag har ju lovat,.,så för eller senare kommer det komma in något foto på frillan. Vänta o se bara:D

sådärja, då var godnattsmset ivägskickat ännu en kväll :)
Godnatt på er!
PUSS


Har haft en suuuperbra dag!

hejsan!
ledsen, det blev ingen blogg igår. Jag hann inte eftersom när jag kommit hem från jobb igår vid 4 så packade jag och sånt innan ja klockan 5 åkte med tåget till ramlösa, där bytade jag tåg och åkte till Bjuv.
Där hämtade linus och lina mej, vi handlade gottigaa saker på ica, beställde mat och sen iväg till lägenheten.
Pizzan var goood, mätt blev ja. Men ändå tryckte man i sig lite godis och chips till top modell :)
Sov gott på soffan sen när klockan bara var kvart i elva:)
imorse blev ja väckte 6.45, då skulle Linus sticka till jobb och jag fick låna hans säng lite.
en timme senare smsar emil lina och vill låna hennes cykel. ännu en gång vaknar vi.
sen 45 min senare ger vi upp och går upp och bakar scones, en god frukost!
10.11 sitter vi på bjuvsbussen på väg till bjuvs station där vi tar tåget till helsingborg och sen vidare med buss till väla. MASSA shopping:) handlade en bikini, en sån stor fin shorta och strumpbyxor ( som ja ska försöka byta)
Vi åt lunch på graffiti café, bakad potatis med skagen röra. oj så gott.
efter lunchen tog vi bussen in till stan igen och gick en sväng där, men vi började bli riktigt trötta så vi hittade varsett tåg att åka hem med.
Tack syrran för en superhärlig dag. Det var värt att ta ledigt:D

Kvällen blir lugn, lite tv och så.
Jobb imorgon igen såå..9-15.30
Men det är redan fredag imorgon, tjoho.

Puss

Nu är Bjuvresan bestämd:P

sådär ja, nu är ja hemma igen efter att ha bränt liiite kalorier, eller nått:P hahaha.
Fotboll blev det idag, skojskoj!
rätt skönt väder att cykla hem i sen, ska inte klaga ialf. Det regnade inte.
Jag vill ha sommar, inte jättevamt vill ja ha, utan lite lagom.

har alldeles nyss kommit ut ur duschen, nyinsmörjd. ha.
får väll snart lägga mig ner under täcket, kanske se om där är något att somna till.
jobb imorgon igen, känner inte alls för det..men att tjäna ca 700 kr är inte allt fel:)
jobbar till tre imorgon, är hemma vid fyra och lite innan fem åker jag iväg igen. Mot bjuv. ska byta tåg och sånt skit i ramlösa. haha. aja, det ska nog lösa sig.
Först ska jag och syrran sola, sen ska vi äta pizza. Efter det blir det nog en promenad i Bjuv innan vi slocknar.
Ja, Linus är också där. han får vi inte glömma:P
På torsdag vaknar vi jätteutvilade, då ska vi shoppa i helsingborg. slösa lite pengar. woho.
sen ska ja åka hem, syrran åker dock till Bjuv igen. men ja ska jobba på fredag.
Och vet ni, snart är det bannemej helg igen.
MEN, jag har faktiskt inget planerat än. men det löser sig. Ska leka med mina vänner:)

nä, nu fanns det nog inte mer att skriva.
sov gott bloggläsare:)
Puss och kram

Tror ni det, tror ni fel ;)

HAAJ.

Nu tror ni säkert jag har leggat och sovit och latat mig hela dan, Men..så är det inte ialf. 7.14 ringde telefonen, tolvåker behövde hjälp idag, så det var bara att rusa upp och göra sig färdig och hoppa på bussen.
ska jobba där imorgon med, så min planering med att åka till Lina och Linus i Bjuv sket sig, tyvärr.
Men om ja inte ska jobba på torsdag ska ja nog åka till dom imorgon efter jobb och sova där till torsdag.
shopping i helsingborg blir det nog då på torsdag. Härligt. kanske en titt i bjuv med, haaaha.

Ikväll är det träning, men innan det ska ja ner på den andra datorn och skicka iväg MASSA foton, studenten,balen och massa annat. Vår data verkar krascha snart så.
sen blir det träning, lek,lek. Jag hoppas på fotboll, eller vollyboll:)
Efter träning blir det tvn och sen sova. jobbbjobbb imorgon.

blir nog ett litet inlägg till efter träningen så kom tillbaks vid 22:)
PUSS

en heldag i bjuv? ;)

hejhejhej, igen :)
just nu är ja sjukt trött..också kan ja inte gå och lägga mig, typiskt:P
har kommit hem från centan ialf, och fick handlad ett nytt linne, ni vet , pappa tvättade sönder det andra. Nu får ja antingen tvätta det själv eller låta mamma göra det :)
och pommes blev det till middag idag, kändes som mcd nästan ju. Gott var det!!
Efter maten gick jag och mamma ut på en runda, det var häärligt.

Pratade med syrran i telefon innan, vi bestämde att ja ska följa med henne först till skolan på onsdag och sen ska ja sova hos henne och linus. Fick det som julklapp av dom så:P haha, en heldag i bjuv, tss.
så jag hoppas inte på att jag ska jobba imorgon. hoppas,hoppas.

ha de fint.
kraaam

Måndag!

hejhej.
Skrev  nog igår att ja skulle börja jobba 7.30..så var inte fallet, 1 h mer fick ja sova:)
Nu är ja hemma igen från jobb. skön dag.
har inte mer jobb mer än på fredag änsålänge..meeen det är säkert någon som ringer imorgon.

Ska strax iväg med mamma o broren till Centan en liten sväng:)
Hörs ikväll.
PUSS

En helg.

Sådär, nu är det långpaus i tv4 filmen, då kan ja ju passa på att blogga lite :)

Helgen är redan slut, är inte alls förvånad att det gått så fort:P haha.
Fredagen var lung, satt hemma och kollade tv bara. Det behövs ibland!!
På lördagen var ja först och kollade på broren som spelade fotboll sen åkte jag med syrran och Linus till Ikea. Jäklar var där var folk. Åt dom goda korvarna där, haha. alltid lika gott, och billigt:P
När ja kom hem gjorde ja mig färdig och vid kvart i 6 blev ja hämtad. Strax efter 7 var vi på 20 års festen. Den var rolig, men svinkallt. tur man drack  så höll man värmen på det sättet:P
Det blev inte så sent hemma igår tror ja, minns inte vad klockan kan ha varit när vi var hemma, men kanske runt 1 tiden .
Idag sov vi till 11, inte allt förlänge ellerhur.. haha.
var i eslöv först innan ja blev hemkörd. :)
Hyfsat fint väder har det varit idag med, lite vårkänslor ju.

Nu här hemma har ja inte gjort allt för mycke, sov en stund mellan 4-halv 6 tror ja, inte alls fel:)
sen middag och sen inte mycket mer. Ungefär så mycket som man ska göra en söndag.
Ser ju på filmen på 4an, den skulle tydligen vara bra, men ja vet inte..den är lite trög..kanske för att den varar så länge. efter 12 slutade den tror ja. Aja, sitter därnere och håller mamma sällskap. Men får se om ja ser hela.
Ska upp och jobba imorgon faktiskt, 7.30-13.00, eventuellt längre, beror på sjukdom eller inte.
Själv har ja fått nått skit med ögat, inte skönt alls. Svinont gör det.. har en känsla av att det har lite med att göra att ja sov med linserna inatt:S inte bra Sara!!

Nu ska ja gå och borsta tänderna, för då kan man inte trycka i sig mer onyttigt ju:P haha.
Hoppas ni haft en toppen helg .

Puss o Kram

kom tillbaka senare

Nu ska ja se film.
Skriver nog något sen :)

Puss

kanske en skön promenad?

Godmorgon Bloggläsare,
Snacka om att jag har sovit gott inaatt:D
var uppe vid 10 och nu har jag nyss ätit 1½ ägg,  det var gott!
mamma o pappa har stuckit till tyskland, men syrran och linus är hemma i helgen, så här är inte ensamt:P Emil har åkt till match nu, funderar på att se matchen, den är klockan 12. Kan ju ta en skön promenad dit, eller cykeltur.
kanske kanske Ikea sen.
Men ikväll är 20 års fest.




Puss

läängtan

klockan är elva och jag börjar bli trött nu, kanske dax att stänga ner datorn och blunda. Imorgon kommer dock inte telefonen ringa, och min väckarklockan är inte ställd. Imorgon ska ja sova tills ja vaknar (ganska logiskt)
Mamma o pappa åker tilt tysklad tidigt imorgon,kanske vaknar av det..men då ska ja bannemej somna om:D
Imorgon är det dax 20 års fest. trevligt !
haha, fast jag inte fyller år fören i november så har ja redan börjat planera min fest:P men, det är mycket som ska fixas, lokal och sånt ska bokas ju. och sen ska ja räkna på hur många vi eventuellt kommer bli.
wiie, vad jag längtar.
Men något jag längtar till ännu mer är valborg, björka har sin första kväll då, snacka om mycket folk där kommer va, SKITSKOJ med andra ord. wiiiiie:D

nä, borsta tänder och i säng med dej Sara.

Godnatt.
Pussar

lite läskigt var det allt

hej hej hemskt mycke hej.
nu är det denhär dagen igen, den dagen som man alltid längtar till :)
Japp, Fredag:D
jobbat på som fan idag och skullle ju stänga och låsa själv idag. Tror ja kom ihåg allt. men lite läskigt var det allt.
lite efter halv 4 var jag hemma och pappa, jag och broren åkte ner till konsum och handlade maten till ikväll, mums:D blir kyckling och pommes, med tzatziki, kall bearneisås, soltorkade tomater..osv.. :)
ikväll händer inte mycke, blir till att kolla på Talang tror jag

Vad ska ni göra ikväll?
Puss

Hur svårt kan det vaa?

Godmorgon.
Ja, jag är uppe nu. för kl 7.11 ringde telefonen, en till hade blivit sjuk så jag får börja jobba redan halv 9..
så min sovmorgon försvann ganska fort,haha. Jag som var uppe sent igår, och jag som skulle städa:P jaja. tur jag inte är allt för trött.
Inte nog med det , utan jag kommer var den som är sist idag, det har jag aldrig varit innan, lite läskigt. men det ska nog gå bra. ja menar, hur svårt kan de va? ;)
så nu ska ja ner och äta frukost sen blir det till att hoppa på cyklen och cykla till Rinnebäck, ska ha följe med broren idag. hihi.
Fan, det känns att det  är fredag..hääärlig Känsla verkligen.

Nä dax för frukost., ha en bra fredag!
PUSS

hinner inte mer än att blinka så är det fredag :P

tänk. att när man satt här i måndags var det låångt till fredagen, MEN Imorgon är det fredag, och fort har det gått:P
precis så som det ska va.
ikväll har pappa haft min data, kollat med ishockeyn och så. haha. jaja, nu har jag fått tillbaka den igen:D
imorgon är min klocka ställd på 10, superskönt. fast ja tror inte ja kommer sova så länge, är van vid att stiga upp tidigt. Behöver städa rummet iofs, får ändra klockan till 9..men det är sovmorgon det med!

men fast ja ska upp sent så tänktejag stänga datorn nu, ögonen svider lite..inte skönt alls.
så dax att plocka ut linserna och bädda ner sig under täcket och somna och drömma något underbart.

föresten erica, ta det lungt när ni tvättar detdära linnet med massa glitter på. pappa misslyckades så nu får ja åka och köpa ett nytt.. haha.

sov gott bloggläsare.
Puss godnatt

tråkjobb, men pengar :)

tjeena :)
jobb på tråkstället idag, halv 9 till halv 3. Men jag överlevde. det ger pengar, det är så man får tänka. haha.
Varmt var det ute idag så när jag hade cyklat hem fick ja gå och av mig långbyxorna och ta på mig mina svala pyjamasbyxor :)
sen när pappa kom hem så åkte vi och handlade. Chiliconcarne skulle vi äta idag.. GOTT.
När vi kom hem gjorde ja massa sallad och vinäger dressing. sån vi gör på skolorna, men jag hade inte receptet så den smakade lite konstigt..men den gick att äta. Ska ialf leta upp ett gott recept som jag kan använda.

Nu har jag nyss sökt massa sommarjobb. för det kommer ju behövas, haha.
ikväll händer ingenting. tvn lär ja ligga och titta på.

Skrev ju att ja inte hade jobb imorgon, vilket jag gärna inte ville ha heller..Men imorse ringde mitt favvvooställe och frågade om ja kunde va där imorgon..och det ville jag ju. Men det är bara mellan 11.30-15.30. Alltså MASSA sovmorgon. haha.  Men ska städa lite tror jag.

föresten, fick lite pengar tillbaka från skatten. inte mycke. men allt blir ja glad för:D

Höööres.
Puss


Då var det dax att säga godnatt igen!!

Nej, nu tänkte jag faktiskt att jag skulle lägga mig under täcket och somna till tvn. Var uppe tidigt imorse och är hyfsat trött nu.
imorgon får ja sova ända till 7.20. tjoho. haha.
Faaan om ja får jobb på fredag, jag vill va ledig:)

om några dagar kommer det nog in en bild på min nya frilla. för tro mig, den är inte alls som den var innan.
men nu när ja jobbar så orkar jag inte riktigt fixa till den så den platsar på ett kort:P men eftersom det är 20 års fest på lördag lär ja ju göra håret fint då och kommer jag ihåg det tar jag ett kort:)

Gå nu och lägg er bloggläsare, här får ni ialf inte läsa mer ikväll.
(men kom tillbaks imorgon.)

Puss och sov gott
Sara

shopping

hejsan :)
onsdag, dagen mitt i veckan.
hade sista dagen i lödde idag, hade hand om fruskosten därför var min klocka ställd till  5.30! Usch.
men även denhär dagen tog slut:) halv 3 slutade jag och mamma kom och hämtade mig. Vi åkte till centan, handlade hårfärg,läppglans,cider och 3 par skor! köpte 2 "finskor" och ett par gympadojjar. dom ena finskorna är vita, ville egentligen ha dom i svarta men konstigt nog (fast det var samma storlek som dom vita) så passade dom inte. Men vit är fint nu tiill sommarn.  Vi fick åka ända till lund för att köpa skorna, för dom hade tagit slut i lödde. Tur min mamma är snäll:D
Nu har ja varit hemma ett tag och har hunnit äta.
Ligger just nu i sängen , läser lite häntextra kollar tv och mumsar på lite choklad.

Imorgon jobbar jag billingshäll.

Puss


långt och lockigt

Ja, mitt hår..det var långt och lockigt..men dock jätteslitet.
nu är det hyfsat kort,och jag saknar mitt hår!!!!! Men ja behövdes klipppas och nu är det gjort.
aja, ska nog lösa det. haha

Har tränat idag med, fotboll spelade vi. sjukt skoj var det. svettigt med..haha.
Nu har ja duschat och jag ligger här i sängen och tittar på christine. Ska snart släcka datorn, ska upp skiiiitidigt:(
Jag hoppas mamma kommer till lödde imorgon när ja slutar, ska handla skor,hårfärg och cider.

Nä, nu får det va nog. tisdagen är slut. :)

PUSSAR

kliippkliiipp

tjohej Bloggläsare:)
allt bra med er idag?
Veckan bara flyger iväg och tisdagen är på väg att ta slut.
jobbat har jag gjort idag med, till kvart över två blev det.
nu är ja hemma och strax ska pappa och klippa oss..  JAAA:D
ikväll är det träning..innan det ska man väll hinna med och trycka i sej lite tacos! mums.

Imorgon ska ja ta bussen redan 06.36 , börjar klockan 7, ska ha frukosten. men tror jag slutar redan halv 2, och det är inte helt fel:)

nä, nu får det räcka:D
Puss hej


ännu en dag..

Måndagen går mot sitt slut.
faaan vad jag längtar tills imorgon. Jag slutar tidigt, och jag ska klippa mig.:) Ahh.
ska släcka ner datorn nu..för den har stått på ett tag, var jäkligt snäll och lät brorsan låna den innan ett tag..

Nu ska ja se på prison beak, och sen ska ja försöka somna efter det. får se hur det går med det..
dax och bädda ner sig:)

Puss o Godnatt

Filsås :)

hejhejhej.
idag är det måndag. måndagar brukar va tråkiga men dagen på jobbet har gått fort:) slutade ju redan två. Efter jobb gick ja ner till konsum och handlade ingredienser så jag kunde göra sån filsås, till fisk. sån man alltid fick i skolan :) ÄLSKAR DEN.
sen cyklade jag hem och nu har ja nyss kommit in efter en halvtimmes promenad med syrran och pappa. alltid bra och röra på sig..haha!
Nu är ja friii och ska inte göra mycket mer ikväll. Äta fisk och filsås förstås:P
Ikväll är det prisonbreak igen..fast det bara är typ andra eller tredje programmet denhär säsongen så börjar det bli lite långtråkigt. aja. har man börjat titta kan man ju då inte bara sluta nu...ellerhur!

Imorgon fick ja jobba samma tur som idag. P-tur =8-14. skön tid somfan, drygt bara att ja får göra samma sak som jag gjorde idag, packa varor till andra dagis,fixa mellanmållet och sen vara ute i stora matsalen. men ja klarar mig. :D
Sen efter jobb blir det kanske promenad med syrran igen och klockan 17 ska pappa och jag ner och klippa oss. wiie:)
På kvällen ska ja träna, får se vad vi leker då.. Vollyboll hade vi ju sist och det var roligt!!

Ha en fortsatt bra dag så ska ja gå och njuta av min fisk med filsås nu:D haha.


PUSS

Godnatt bloggläsare

jaha, nu sitter jag här igen, tänkte klottra ner dagens/veckans sista blogg. söndagen är snart över och vi börjar på en ny vecka igen, en vecka med massa jobb. Men en tripp till frisören:D
jobbar 8-14 imorgon, laagom. är hemma igen vid tre, och då får ni väll läsa en nya blogg.

Hoppas ni haft en bra helg, det har jag haft ialf.

Sov gott och dröm sött!
Puss Sara

fort,fort,fort

Ja, veckorna går fort, men helgerna går faan fortare. usch.
Men helgen har varit jättebra så någon sönsdagsångest har man inte:P
Har ni haft en bra helg??


igår var vi utanför höör, om jag inte har helt fel..haha.
Nicklas hade fyllt 22 år så honom skulle vi fira.
grillade ju för första gången i år, riktigt gott.
massa snackade och lite gitarrspelande innan vi tillsist låg i sängen vid ett tiden. blev faktiskt inte så sent. vilket var rätt skönt. Var nära att vi åkte till jägers, med det sket sig.. kanske lika bra:)
Sov länge idag med, ett var vi uppe. åt frukost och så.
nu i eftermiddag har ja inte gjort så mycke, var och handlade dippa och gräddfil i affären ..så lite grönsaksdipp blir det ikväll., ska se på det nya programmet sen på 5an klockan åtta och klockan nio blir det kanske flightplan eller nått annat trevligt.

Det är jobb nästan hela nästa vecka, mån-onsdag ska ja vara på tolvåker och på torsdag antingen tolvåker eller billingshäll. på fredag är ja ännsålänge ledig..(hoppas på det också) men allt kan ju hända.
Och äntligen ska ja få klippa mig, på tisdag :) var ju evigheter sen så en del kommer ju åka av. liiite nervöst också förstås, är ju van vi mitt jättelånga  hår nu..men det börjar bli lite varmt och tungt, haha.
träning på tisdag är också inplanerat..annars är veckan fri.

Anna, duger denhär bloggen för dej eller .. ? ;)

Kanske kommer något mer ikväll, man vet aldrig.

PUSS

En lördag eftermiddag.

oj, klockan är redan snart 4 och jag har inte gjort mycket idag.
igår var vi först hos rebecka, sen drog vi till svedala, sen hem. Var ändå hemma vid tio över ett inatt.
Men idag var vi inte uppe ur sängen fören 2,då hade mamma värmt bullar till oss. Snäällt:)

ikväll ska ja iväg igen. får hoppas ja får med mej rebecka dit, villvill.
årets första grillning.
faan måste hitta nått att ta på mej!

nä, jag har inte mycke mer att skriva faktisk...

ha en bra eftermiddag/kväll

PUSS
Sara

Äntligen

Ja äntligen är det fredag, HELG.
mamma hämtade mig även idag. var en sväng på blomsterlandet ..
Nu har jag duschat och gjort mig nästan helt klar. om ca 30 min kommer Rebecka hit och hämtar mig:)
ikvälll är det feeest!

Har inte mycke mer tid att skriva .
så ha en underbar fredag!

Puss

homeparty

och nu skriver jag igen. haha.
kommer bli en del bloggade nu när ja har tillgång till egen data:D faaan va härligt det är!!

är trött efter "doktor"besöket idag, (vet inte riktigt  vad man ska kalla henne. men det hjälper)
så därför tänkte jag strax stänga datorn, om man lyckas..:P Hoppas ja somnar tidigt..fast det brukar ja inte...haha
Imorgon var det meningen att vi skulle till slagt, men lottie hade inte pengar så det blir hemmafest hos rebecka:D lika bra det, sparar jag dom pengarna!!
bid 5 blir jag hämtad av rebecka.
men först ska ja jobba. 8-14.30

kan hända att det då inte blir något inlägg här imorgon, kanske..beror på om mamma hämtar mig efter jobb eller om ja måste ta bussen..bussarna går bara 1 gång  i timmen och det är 36, slutar man då halv blir det lite svårt.
men kika in här ändå så får vi se om ja skrivit något:)

ha en fortsatt skön torsdag och en trevlighelg!!

Godnatt
Puss

lite frågor och svar

Lina ville att jag skulle svara på dethär, så det får jag väl göra:)

1 - Hur länge har du bloggat?
först började jag i juli 2006, men det höll inte så länge. började blogga ordentligt november 2007

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga? 
hade ingen bild av det skulle ja tro.

3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i? 
jag är faktikst inte förälskad i någon blogg. jag bara läser en massa för jag är nyfiken, hahahah.

4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem? 
tjaa, dom allra första i novemver är bra. sen blir det mest massa skrivade om dumpningen..men,men. 
  
5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare? 
inte så många, 5-6 st kanske.

6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)?

dom flesta är helt vanliga "vad jag gjort idag-blogg". men linas är ju lite annerlunda, hon har det mesta i sin:)
 
7 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om. 
det måste vara lina, hon är rätt olik mig ändå..eller har blivit det dom senaste åren..hihi.

8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om. 
oj, vad svårt. jag har ju inte så många att välja mellan.. haha, jag hoppar denhär

9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?
Dom flesta gillar det..lite vanlig "sara-uppdatering" ungefär.:P.

10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
inte vet jag, det får man ju fråga dom..! Tycker ni de??

11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden? 
jag nämner inte mycke om mitt privatliv längre om jag ska va ärlig..vill inte blotta mig helt ..vill gärna ha lite för mig själv,  man vet ju inte vad för snokare som läser. haha. Men är det något "privat" ni är nyfikna på så är det bara att fråga!

12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför. 
Min pojkvän, han vill inte.. och jag  accepterar det. Har inget behov av att blogga om det ändå..har så mycket annat att skriva om ju:P

13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
-

14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?
Ja ganska bra kan man nog..


15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
Nej. men alla bloggar som jag läser vet ja vilka dom är och har träffat någongång:)
(förutom då när jag har tråkigt och läser lite olika bloggar, haha)

16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
haha, jag vet inte vad som skulle vara farligt direkt. men man vet aldrig

17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? Och i sådana fall: Hur har du hanterat detta? 
njä, eftersom det inte är så många som kommenterar här så, (skärpning)

18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar
det gör ja inte. jag har skrivit dumma saker, men jag står för dom:D

19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
ja man är ju lite beroende. haha.
och ibland får man ångest om man inte hinner skriva:P

20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år? I sådana fall: Tror du att ditt bloggande har förändrats då? 
ja, det hoppas man på ialf. 2 år är en lång tid, förhoppningsvis ser inte i mitt liv ut som det gör idag, hihi.

21 - Tror du att bloggarna har (eller kommer att ha) någon inverkan på vår kultur, eller är de en grupp människor som mest påverkar varandra?
 
så blir det säkert. Många bloggar nuförtiden

22 - Avslutningsvis : Kan du sammanfatta kort vad ditt bloggskrivande har betytt för dig?
 
man får skriva av sej helt enkelt..och det behövs :)

23 - Avslutningsvis 2: Kan du sammanfatta kort vad bloggläsandet har betytt för dig? 
man kan hålla sej uppdaterad typ. sjukt najs.

24 - Nämn några bloggare som du vill ska svara på enkäten. 
Emma, erica , jessica . det får räcka :)

puh, det var jobbigt!


tänk

Ja tänk vad veckan går fort allså. SKÖNT.

jobb idag med, slutade två vilket var grymt skönt. mamma hämtade mig i lödde idag och vi körde till maxi och handlade lite innan vi körde hem.
Nu har jag nyss kommit hem från doktorn. det gick bra.
sitter här i köket och väntar på att ugnen ska bli klar..NU blev den det..så jag ska ner och hämta lite bullar som jag ska värma:)
höörs:)
PUSS

Onsdag

En helt vanlig onsdag idag, (igår var det liksom inte en vanlig tisdag, utan den 1 april)

Tränade igår, roligt för en gångs skull, vi spelade vollyboll hela träning, :) wiie.
har börjat cykla till träningarna nu..eftersom det är ljust ute länge på kvällarna.
var hemma närmare halv 10 igår, sen pillade jag med datorn lite, fick msn istallerat och sånt. Tror att allt är fixat nu!
Blev rätt sent igårkväll, därför var jag välldans trött när min klocka ringde imorse 6.45
jobbjobbjobb, massa jobb idag. Tufft och komma till en större skola än vad man är van vid.
klockan 3 slutade jag idag, var hemma vid 4.
Skulle egentligen in till lund efter jobb idag och hämta gratisbiobiljetter...MEN ...sara är trött så därför åkte jag hem.

ikväll ska jag inte göra ett skit ..kolla massa tv ..käka lite chips och ha det almänt Härligt :)
Imorgon är det jobb igen. slutar redan två ..underbart. Men ska till doktorn vid halv 5 ... i eslöv. typ återbesök.

föresten, har druckit MASSOR med vatten idag, (som jag blivit tillsagd) men nu är det så att jag får springa upp på toa heeela tiden..haha., jobbigt eftersom vi renoverar toan här nere så man måste springa upp och ner :P

snart dax för middag, snitzel pommes och vitlöksmör, lovely.

ha de bra:)
PUSS

tisdagkväll

godkväll:)

i måndags var jag ledig, inte helt fel eftersom måndagar annars är sååå tråkiga!
idag var det tisdag, och fast jag behöver pengar hoppades jag på att jag skulle va ledig, men icke..07.17 ringde telefonen..Jobbdax, på tolvåker. stress som fan, var där en timme senare.
ska vara där nu resten av veckan. tråkigt med alla bussresor bara!

smsade sandra i typ söndags eller nått och hörde om vi skulle till stan imorgon, men hon har faktiskt inte svarat. skulle ringt henne idag, men har inte haft tid. aja. tyckte ju ialf hon kunde höra av sej.

Eftersom det är jobb imorgon missar jag min frisörtid :/ men mamma har fixat så jag fick tid nästa vecka :)

imorgon är det redan onsdag, skönt!
på torsdag är det tid för doktorn igen..
sen är det fredag :)

nä nu har ja ont i huvudet..och jag ska upp tidigt imorgon.
Vi hörs.
sov gott!
Puss

Saknad

jaa en stor saknad av att kunna skriva blogg, men nu äntligen funkar bloggen igen..det är nu när man varit utan det ett par dagar som man märker hur beroende man är..hahah.

Sitter föresten här med min nya dator, så härligt:)

Men nu hinns det inte skriva mer för jag ska cykla iväg till träningen..meen, jag kommer tillbaks iikväll och skriver lite:)

Puss o kram