Måndag

helgen har varit toppen, och måndagen blir också bra för älsklingen kommer hit och myser med mig närsom. WOHO.
därför får det bli en blogg imorgon istället :) Jobbar nog länge..men är hemma efter 4!
Adjöö

Shopping

Hej!
Kom hem fär en halv timme sen ungefär, har haft en toppeneftermiddag i malmö med syrran och mamma :) Var på entre, mycket stort ställe, nästan lite för stort! Handlade en jättefin klänning inne på cubus (som omjag behöver fler klänningar liksom) Mycket mer blev inte inhandlat idag, inte ens utan av mamma och syrran, tyvärr. Efter vi shoppat färdigt så käkade vi jättegod mat där uppe vid foodcourten, supergott , och högt upp satt vi så vi hade utsikt , ja inte över något fint, men ändå!  Bion började lagom när vi ätit färdigt efter 6, filmen var toppen! Missade en buss till stationen så vi missade tåget, men vi väntade på nästa och kom därför inte hem fören till tio.
Ska bli riktigt skönt att lägga sig under täcket ...föttterna värker!
Fick föresten ett duderbra samtal från pappa när vi var och shoppa, han hade öppnat min post. Snacka om att jag älskar att få pengar tillbaka från skatten...herregud. En summa jag aldrig någonsin skulle tänka mig får jag tillbaks , UNDERBART!

Nä , nu väntar sängen. Fredag imorgon:D tjoho, Hoppas dagen går fort.

Godnatt

Onsdag

Tjaa.
onsdag idag, brukar  ju mysa med min älskling på onsdagskvällarna, men icke idag.. anledningen är att hans föräldrar ska resa iväg tiiiidigt imorgonbitti, och han ska helt enkelt köra dom! Så tyvvärr får jag vänta tills fredag med att mysa!
 
Slutade ju halv 12 på jobbet idag, det var tur, kändes att man hade varit sjuk för det var tufft och tungt att jobba! Efter jobb stack jag ialf och sola, tyckte det var varmare än vanligt.. haha.
sen cyklade jag hem och fikade med mamma.
vid tre tiden åkte vi ner till byn, gick in i en affär och kollade present till m som fyller år på söndag, hittar jag inget imorgon så blir det de jag kollade på idag, tror det kan bli riktigt bra! :)
Vid fyra följde jag med pappa och broren till nova först, han skulle handla byxor (broren) ...blev en snabb runda där innan vi åkte till centan, hittade inga byxor han ville ha där heller, så vi käkade på mcd innan vi körde hem :)

Nu är jag hemma och ska inte ut mer idag :P blir våfflor strax eftersom det är våffeldagen idag, tjoho! Vaniljglass och jordgubbsylt!
Blir till att liggga hemma och sakna älsklingen och kolla tv ikväll...är ju jobb till två imorgon, sen malmöööö :D

Ha de fint..

tisdag

gud, tiden går sakta när man är sjuk! bara tisdag idag, men resten av veckan går nog fort!
Imorgon får det bli jobb ialf, fast jag snorar fortfarande, slutar redan halv 12 så jag ska nog klara mig! Efter jobb ska jag och min bleka kropp lägga oss i solariet en stund! Sen lär jag vara duktigt trött så jag ska hem och vila. 

På torsdag är det jobb hela dagen , sen direkt till stationen där mamma väntar, på tåget mot malmö hittar vi syrran, Vi 3 tjejer ska besöka det nya shoppingcentret entre där vi ska shoppa massor och sen käka middag! Kvällen slutar inte där, för sen blir det bio också . på entre, MYSDAG verkligen.
fredagen blir först jobb, sen en lugn eftermiddag/kväll med älskling, ser jag fram emot!
under dagen på lördagen vet jag inte vad som händer, på kvällen däremot ska vi besöka lina och linus i bjuv, han har nämligen fyllt år, och det ska självklart firas! söndagen, antagligen lugn den också! Skönt helg.

Nu ska jag strax se christine...och försöka sova!

måndag

orkar inte blogga, är sjuk.
hemma från jobb idag, hemma från jobb imorgon.
ska ialf försöka komma utanför huset imorgon så jag kan jobba på onsdag..vem har råd att va hemma flera dagar från jobb?

Hoppas allt är bra med er!


inställd..

godkväll.
Middagen blev ggoooooooddd som fan idag.
gjorde tzatziki, stekte fläskfile, morötter och svamp, också barbequepommes och vitlöksbröd. mums!
Träningen var däremot inte den bästa..fick reda på att sista matchen på lördag är inställd, mesarna björnen lämnade wo, antagligen för att dom inte ville åka ända från sjöbo till kävlinge för att få storstryk, men ändå, töntigt!
Vi var bara 6 st på träningen, woho,... spelade lite fotboll och minhandboll, sen slutade vi 20 min tidigare.
Nu ska jag strax släcka datorn och kolla/somna till seinfelt! :)

Imorgon är det jobb, sen ner och handla lite gott till kvällen! Ska hem till Danne och Elin och käka och kolla letsdance och en film..
På lördag vet jag inte rikigt vad jag ska göra, sova länge:D:D Älsklingen skulle iväg och arbeta lite ialf..
vid fyra ska vi ner och fixa tvillingarnas 10 års disco !
Söndag blir slappedag, såklart!

nä nu börjar det, sov gott!

Torsdag

hej!
torsdag idag, veckan har gått riktigt fort :) såå skönt.
Tränade i måndags och tisdag, var ute och gick plus situps i onsdag, idag är det träning och imorgon ska jag ut och gå. Har varit bra med träning denhär veckan. skönt att  vädert också har blivit bättre!

Nu ska jag ner och laga mat, finns fläskfile, får se vad jag hittar på med den, men gott ska det bli !
sen är det träning ikväll..
Imorgon är det fredag :D




Måndag

får väll dra till med en måndagsblogg kanske.
Har varit såå duktig att jag har varit iväg och träna idag! woho! Jobbet gick bra idag också, var dock jättetrött när jag kom hem, m och jag hamnade framför en bra film som inte slutade fören efter ett..sen slockande vi :) Var tvungen att städa idag, för jag kom knappt fram till sängen för alla sakerna! imorgon bir det dammsugning och dammning!
jobb imorgon också, då ska vi laga kalops! efter jobb ska jag gå ner till billingshäll där mamma, ska jobba och hämta min cykel! sola kanske? På kvällen blir det träning ialf...

onsdag: jobb, sluta tidigt:D underbart! Kanske kostinfo med handbollen på kvälllen, eller så skiter jag i det och myser med älsklingen istället!
Torsdag: jobb, träning
fredag, jobb...hem till elin och danne kanske?!
lördag, match, sen tioårsdisco!
sönsdag, massa söndagsmys såklart!

Nu, borsta tänder och vänta på att m ska ringa <3
godnatt

lite bilder från i lördags kanske?..
haha...













en vild förfest, visst emma? :)

fredag

Gud vad skönt med fredag, jag är så trött så jag knappt vill lämna sängen mer i helgen:P
dagen på jobb var hyfsat lugn..var hemma efter två...orkade inte sola och inte heller promenera...somnade en stund istället:) Kvällen blir lugn, ska äta flygande jacob ,ost och kex också gurka/morrötter med dippa! Lets dance på det och en mysig pojkvän så är kvällen perfekt:)
Jag behöver verkligen städa, men vem vill göra det en fredag? eller ja, vem vill göra något sånt nånsin?!?! haha. känns inte som att jag kommer städa ikväll heller..men vi får väll se!

hoppas ni får en bra fredag!

torsdag

Godkväll!
Nu är veckan snart över, skönt. Har faktiskt gått fort ändå, dagarna går snabbare nu när jag lagar mat och så..inte mycket dötid direkt!
Imorgon är det fredag och köttbullar med pasta, önskefredag :)
Längtar tills morgondagens arbetande är slut...då ska jag nog sola, sen handla lite till myskvällen och sen cykla hem och ta veckans fjärde och sista powerwalk !
Och jag antar att ni inte har missat snön som lagt sig på marken ikväll?!?!?! men det verkar regna nu så det försvinner, tur det..jag vill ha vååååår..men mest sommar!
Somsagt blir det mysfredag imorgon, letsdance och äta gott! Vad som händer på lördagen är ännu inte bestämt, kan inte bestäma mig vad jag är sugen på. Men det ska tas reda på! På söndag är det nästsista matchen...tydligen ryktas det om att vi fortfarande kan ta oss upp i div två, så vi får väll se!

Nä nu ska jag jag kolla på seinfeld och försöka somna!
sov gott!

shopping

Var på burlöv center igår med mamma och sandra, handlade en svart snygg klänning på ginatricot och ett par rosa puma joggingskor från eurosko!


Nu ska jag gå ut och gå ...sen kommer älskling:)
Hörs imorgon.

Måndag

Nähe, ingen som vill kommentera antar jag! tråååkigt.

Ialf, det är måndag ,dagen har jag tagit mig igenom smärtfritt..åkte bil med pappa till jobb idag, så jag fick med en riktigt skön promenad hem i det fina vårvädret! När pappa sen kom hem vid tre så åkte vi till centan..han skulle kolla på täcke och syrran på byxor. Var hemma vid fem.
Efter det så har jag käkat korv med mos och ligger nu och slappar i sängen, måndagar är rätt sköna trotsallt. tycker nog tisdagen är den nya måndagen, sådär tråkig liskom! Men eftersom det är områdesmöte på onsdag så är min lediga eftermiddag flyttad till imorgon, så då blir kanske inte det som en vanlig tisdag:) Jobbar inte sandra så ska vi ner på körskolan, och jobbar hon så ska jag bannemig ner där själv..och sen bättra på brännan lite också :)
På kvällen blir det träning..antagligen lite utskällning över att man inte är där på måndagar..men, det vill sig inte med att träna på måndagar tycker jag !
Jag är köpt melonmix och cola som jag ska mumsa i mig resten av kvällen!

ha det bra.


Söndag

Hej!
Också var det söndagkväll igen, och helgen har gått likadant som alla andra helger!
Har varit en jättehärlig helg, även om jag var sååå sugen på att festa igår så fick det sparas till nästa helg :)
Idag blev det shopping med Emma på Centersyd, Jättetrevligt! Blev ett par jeansleggins,underkläder och lite hårklämmor. och en födelsedagspresent till Linus.
Snart kommer älsklingen hit och söndagsmyser med mig! Blir Beck och nachochips med guacomoledippa! Gott.

Imorgon är det tillbaks på jobbet ingen, sen blir det antagligen körskolan efterrått!
annars i veckan händer det väll inte så mycket, träning och jobb..också är det möte på onsdag!

Ha en bra söndagkväll !

Lördag

godagens!
gårdagen med älsklingen var jättemysig, först åt vi på restaurang sen såg vi bio, borta bra ,hemma värst. Skitrolig var den :) Var hemma vid elva och sen somnade vi rätt snabbt!
M stack vid halv tio för att fixa lite..och mamma,pappa och syrran har stuckit till Nova..bara jag hemma..skönt:P Börjar bli trött  så man kanske ska sova lite till..!? har samlig klockan två, och då vill man va utvilad till max, Viktig match mot eslöv idag halv 4!

Ja, lite vila får det allt bli!
Ha det toppen.

HELG!

FREEEEEDAG! efterlängtade fredag.

Stack och solade när jag slutat jobba idag, var skönt :) Tänkte jag skulle ut och gå direkt när jag kommet hem, men så kände jag hur hungrig jag var, så då var det ju bäst att äta lite...framför datorn såklart:P Men när jag skrivit dethär så jag ge mig ut i blåsten.. verkar inte blåsa lite mycket som igår ialf och det skönt!
när jag kommit in så slänger jag väll mig här i sängen igen och kollar in datorn! Sen blir det duschen och att göra sig färdig, ska nämligen ut och äta och gå på bio med min älskling, MYSfredag till 1000 !

Vad ska ni göra ikväll/helgen? (raggar kommentarer),, haha.

HAJ


dax för träning

Nu börjar tiden innan träningen att ta slut, äntligen,
jag somnade aldrig , wohho, Älsklingen ringde ..och sen kom syrran in på msn, tuuur de!
Ska strax byta om...hoppas det inte blåser ute, för då pallar jag inte spriiinga.
Vi skulle tydligen spela mycket på träningen idag, och det är ju ialf bättre än träningen i tisdags :)

nää, upp ur täcket o på med träningsskläderna. Hörs imorgon..

torsdag

oj, vad trött jag blev nu efter maten! kuuul att jag ska iväg och träna om två timmar , TVÅ TIMMAR!!! sjukt. jag vill lägga mig under täcket ju.
På jobb idag gick allt bra! Pappa körde mig imorse eftersom det blåste rätt mycket...fick gå hem vilken jag ändå behövde. Men gud vilken motvind jag hade:P Hem kom jag ialf!
har mest gjort ingenting efter det...handlat på ica med mamma och käkat lax.

Imorgon är det äntligen fredag, välbehövlig helg.
blir bio imorgon med älsklingen! På lördag ska jag sooova. sen är det match halv 4 hemma mmot eslöv, spännande match! Får se vad som händer på kvällen..finns väll lite alternativ. Söndag är verkligen en vilodag! myyyys.

jag vet inte vad jag ska göra nu så jag inte somnar, Tycker det kunde komma in någon rolig på msn att snacka med, men det ser dåligt ut. M kan ju ringa , annars somnar jag nu!

Ha de kanooon




onsdag2

mitt 500 inlägg , inte dåligt!

Var superskönt att sova lite ,ville inte alls resa mig från den varma sängen., Men städning stod på schemat och visst fick jag det hyfsat rent, dock så damma och dammsög jag inte. något får jag ju spara till imorgon.. haha.
Har även hunnit läsa min solotidning och ta det lungt. En skön onsdagseftermiddag! Och bättre blir den när älsklingen kommer hit om en timme ca, tänkte ha maten färdig då, kycklingklubbor och potatisgratäng, vitlöksbröd till det. :D

Adjöö...

Onsdag

heeej.
Igår var det lite stressigare på jobb faktiskt, lunchen hoppade jag över. tyvärr! Vissa dagar kommer nog bli så.
ialf så var det träning på kvällen, och så hårt som vi tränade igår har vi inte gjort på hela säsongen,  lönt att börja nu :P
Idag har jag träningsvärk, och det är inte så jättekul !

Slutade tidigt idag, och det är huuuur skönt som helst! hade lite möte med chefen efteråt bara. men var hemma vid ett och har fikat nyss. och ätit chilinötter. och jag loooovar coops egna ÄR dom bästa som finns :)
Nu ska ja vila lite innan jag sätter igång och städar! kanske går ut en sväng sen, beror på vad klockan blir.
Är nog jag som ska laga mat idag, kycklingklubbor och potatisgratäng. mums !
ikväll kommer M hit, massa mys:)

Men ,ha en bra onsdag!


ny vecka

hej!
helgen är förbi igen och den har varit bloggfri :P
Fredagen blev inte som jag skrivit, jag och Emma var inte på slagt utan först hamnade vi på nova där vi shoppade lite, eller ja, Emma shoppade massor :P sen åkte vi till eslöv för att käka en pizza, bagdad var också med eftersom han hade tråkigt. Efter vi suttit på pizzerian alldeles förlänge gick vi ut. Dock visste vi inte riktigt vad vi skulle göra så där ute stod vi ett tag! Tillsist ringde vi tessan och vi fick sticka till deras förfest hos hennes bror :) det räddade kvällen. drack och hade skoj och sen hamnade vi i eslöv igen, stenssons. Och gud vad skoj där va. Älsklingen kom också dit senare men oturligt nog så stängde dom precis då så det var bara att åka hem och nanna . dom stängde 2, och vi var hemma hos mig klockan halv fyra. SOVA!
lördagen blev vila fram tills två då det var tid för att åka till malmö, match mot dalhem som vi vann ! OCH pandora förlorade över eslöv, så någon liten chans finns det fortfarande för oss :) dock en liiiten eftersom vi också har eslöv att möta. Tränaren utsåg mig till lagets bäste spelare, och det kändes inte fel att höra. På vägen hem åkte vi in om M och hämtade hans bil eftersom vi skulle vara chaufförer på kvällen. Där hemma beställde vi pizza, gott. haha, två dagar på rad ;)  vi funderade på att sticka till massa grejjor. inflyttningsfest,ekebo,törringe, m,m.. men trötta var vi så klockan tio slocknade vi, tur att jag ställt klockan för klockan elva skulle vi köra och hämta danne och elin i helsingborg..och efter många om och men så hittade vi dom tillsist. danne var hungrig så han köpte hamburgare till oss alla.. två var. ehm, det orkade jag inte...dom tog med den hem till hunden! Vi var hemma igen efter ett tror jag och då somnade vi gott:)
Söndagen: hände inte så mycket...M stack iväg ett tag och fixade lite grejjor och jag,mamma och broren stack till hallen och kollade handboll. som killar spelar handboll...kävlinge förlorade ialf. Efter matchen åkte vi till konsum där jag inhandlade lite gott till kvällen, tyckte att jag och älsklingen kunde kränga lite till beckfilmen. och det gjorde vi.
har varit en tooooppppeeen helg faktiskt:)

Idag är det måndag igen..Och, jag har börjat laga mat nu på dagiset, funkade bra idag då det bara var fisk och filsås som skulle göras :) Imorgon är det korv forsell...tur jag har ett stöd där som hjälper mig!!
Efter jobb idag var jag och mamma ute på willys och handlade mat. Jag unnade mig faktiskt en tidning, vilket var riktigt längesen! har mest slöat efter det...käkat falukorv och spenat .. det var också längesen, men gott:)
Imorgon efter jobb ska jag till körskolan..och kanske jag solar efter det ! På kvällen är det träning som gäller.

resten av veckan :
Onsdag, slutar halv 12 men ska ha "utvecklingssamtal" sen körskolan. och på kvällen kommer förhoppningsvis Älskling.
torsdag, jobb till två, sen träning.
fredag, jobb sen kanske bio.
lördag, match.


nä..  nu ska jag kränga det sista av dippan från igår och kolla på 2½ men . underbart. det ända som fattas är M.

Sov gott.