suck

men orka.!!!

vi lyckades planera allt tillsist!

Nu är kvällen färdigplanerad, vilket känns skönt. Kändes rätt tufft ett tag då vi inte visste alls hur vi skulle ta oss dit eller hem.
Men kvart i 5 ungefär kommer Emma och hämtar mig, då kör vi och handlar kött och lite dricka! Sen ställer vi bilen hos Emma i Dalby och går hem till Rebecka..i dalby :) Där ska då förfesten hålla till..med grillning och allt..vädert är ju skitnajs :D Klockan 22 kommer taxin och hämtar oss. MOT tingvalla, sommarnatta.
03.15, (då vi förhoppningsvis är halvdöda pga allt dansande, inte pga av slagsmål EMMA!!!! ;)  ) Kommer taxin och hämtar oss och kör till veberöd/dalby..blir till att sova hos Emma..om nu inte han tänker dyka upp vill säga...^^

Nu blir det något helt annat, för nu ska sara sova middag..annars orkar hon nog inte med kvällen..
Har bara kläder i tankarna..vet inte alls vad ja vill ha på mig :(
suck,suck!
blir iofs bara sovning till 15 ungefär..annars kommer ja inte hinna med..för ja springer mest bara och yrar känns det som..haha. Och på med fläkten när man gör sig färdig..för shit så varmt här är..

blir inte mer bloggning ikväll..så jag hoppas ni får en  underbar lördag, den sista maj..imorgon är det dax för juni!
puss o kram. ♥



vi ses i dimman?

ingen lång jobbdag

tja!
ja gick hem från jobb idag..helt förkyld. eller ja frågade om ja kunde få gå tidigare, trodde inte ja skulle få gå redan..men lika bra kanske. Ska vila sen när ja skrivit dethär..för på bio ikväll ska ja! För det skulle vi ha gjort i flera veckor så. Men ja kanske piggnar till sen när ja duschat å så :)
2 h  jobbade jag idag, alltid lite pengar. Lämnade lönelappen också..och fick mitt sommarschema. helt ok..

skriver kanske en rad senare i eftermiddag! Nu ska ja sova av mig förkylningen..
sommarnatta imorgon ju, woho... ? Emma hur ska vi göra :P

Puss!

redan fredag :)

godkväll..
somsagt glömde ja ju att blogga igår, sånt som händer:P
jobbade sista dagen på norrehed då, gick bra. efter det kom pappa o syrran och plockade upp mig på busshållsplatsen så åkte vi till centan, pappa kollade synen! och jag o syrran handlade linnen på hm som vi ska ha till Åhus, snacka om att de va lite pinsamt att köpa 6 likadana linnen :P
Idag jobbade jag på rinnebäck..skulle sluta 13, men eftersom där va en sjuk så jag fick jobba ända till halv 4..drygt eftersom ja inte mår så bra..är sviiinigt förkyld ska ja berätta!

Mötet idag gick bra, vet inte vad ja ska säga om tränarn..både bra o dåligt. men,men,.får se ska ju träna redan nästa vecka..men ska bara hålla på i 2 veckor då innan vi har uppehåll igen till vecka 31.
känns som att man inte alls har någon kondis till träningen på tisdag, haha..men de ska nog fixa sig!

Imorgon är det jobb..om ja känner mig frisk. Ska va på billingshäll då mellan 9-15! Helt sjukt att det redan är fredag :)
Blir Bio imorgonkväll, Mys <3
lördag är det ju sommarnatta..fast ja inte är sugen så har ja ju redan köpt biljett..men ja o emma får nog skoj :) Om vi bara fixar dit o hemresan..  :/

näe, får väll släcka datorn nu..seinfeld om 20 minuter..så ja får väll gå o borsta tänderna och tvätta mig.

Sov så sött!
puss

det kommer

haha. ni får vänta 1 timme till..ja orkar inte nu:P

snabbis

sorry glömde blogga igår!

Nu måste ja iväg på handbollsmöte, träffa nya tränarn:)
skriver ikväll!


Puss

dags och nanna

godkväll.
efter jag skrivit blogg innan somnade jag, faaaan så skönt det var. men när ja vaknade vid halv 8 trodde jag inte jag skulle komma ur sängen mer idag, haha.
Men ja hoppade in i duschen, blev lite piggare av det. någon promenad hann jag inte med idag..så om ja orkar får den bli extra lång imorgon. Städa, jo det gjorde ja, liiite ialf, hängde in kläder och sånt så det är bara damma o dammsuga kvar. får se om ja hinner det imorgon.

har haft en bra konversation på msn ikväll <3
längtar till imorgon! :D

jooobbb imorgon, sista dagen på norrehed för denhär veckan.

Godnatt på er.
Kram

jobbat länge

hej!  :)
jag lyckades inte släcka datorn innan elva igår..attans! kanske en av anledningen tiill varför jag är så trött idag.
inte heller fick ja sluta lite tidigare så ja hann med 14.36 bussen. Utan istället lämnade dom mig ensam där, mellan två och fyra..fick låsa och allt. snacka om nervöst..andra dan på ett nytt ställe liksom, haha. men allt gick bra..och  jag klarade av kassan också:) sålde lite glassar och mackor!
Tog inte bussen fören 16.36 och var inte hemma fören fem. Men maten var klar då, skönt..och gott.
är riktikt trött...ska ligga i vila ett liitet tag nu innan ja måste städa..sen får ja promenera och efter det ta en dusch! :)

och nu bara alla struntar i lördag, trååååk!
men jag har Emma:)

Haaa de bra sålänge så skriver ja nog en rad sen när jag gjort allt :)

Pussss

underbart<3

jag har undrat en tid, men nu känns det verkligen att det är så :)

jag orkar inte gå och lägga mig:P hur illa är inte de.
men om 30 min ska datorn stängas, så ska ja se seinfeld!

Är förhoppningsvis hemma i kävlinge till 3, annars 4. Ska sola imorgon:)
och städa, JAG SKA STÄDA!. säg till mig!!


Godnatt.


en ny vecka

enligt statistiken var det många som ville veta vad jag hade för mig i helgen, kul :)

idag är det måndag igen, hade lite måndagsångest..men det var nog för jag saknade helgen..för så härlig var min helg:) bästa på länge!
men jobb var det dax för igen, norrehed. Allt gick bra idag..fast det är ju alltid svårt på ett nytt ställe..man lär sig tillsist att hitta allt..är inte direkt något stort kök!
vid tre var jag hemma, fick sluta lite tidigare så jag hann med bussen :)shysst som fan!
tänkte gå in och sola, men det tråkiga vädret gjorde så jag ville åka hem istället. Snacka om att ja var blöt när ja kom hem, usch. nu har jag ialf fått av mig allt blött :)
Ikväll händer inte allt förmycke, jag och syrran skulle egenligen gått en långrunda, men eftersom det inte vill sluta regna får det bli en annan kväll!
mamma,pappa och broren är i malmö och fixar lite saker, när dom ringer ska ja laga mat. blir ungsfalukorv och makaroner...ville egentligen göra det som en gratäng men vi hade ingen grädde eller sånt:/ tråk!'
Efter maten tar jag nog en varm dusch och sen slänger jag på mig pjamasen :)
finns väll inte mycke att se på tvn ikväll..så är ni sugna på att snacka lite är ja säkert inne på msn :)
och som ja ofta skriver ska ja försöka somna tidigt..meeen man vet ju alltid hur det slutar:P

På torsdag ska vi ha möte med handbollen, tydligen har vi fått en ny tränare..eller ja, vi har väll inte haft någon ordentlig tränare på ett par år:P så det ska bli sjukt skoj att se vem det är..tyckte dom nämnde att han (japp, en manlig. det behöver ett damlag ,haha) kom från lugi!
Jag känner verkligen för att satsa på handbollen i år,  jag var ju skadad under en stor tid förra säsongen..och tror ja va mycke sjuk säsongen innan de. och eftersom vi äntligen ska få en "riktig" tränare känner jag mig suuugen på handboll igen :) vecka 26blir det antagligen start för träning, hårdträning :)

Har säkert skrivit innan att ja har jobb denhär veckan fram till torsdag, alltså ledig fredagen! ÄNDRAT, dom ringde innan och behövde mig på billingshäll på fredag , attans:P
Men nu när lönen kom idag känns allt mycke bättre:) 9100 blev de. inte alls fel.
skattade 4000, tycker det är rätt mycke.
så den här  månaden blir det lite skuldbetalning, så han man det gjort ju :P syrran ska äntligen få sina pengar, och hon behöver dom!

nä, men det blir nog några rader sen ikväll också så titta in då :)
ska försöka lägga in lite bilder från i fredags, fast jag glömde att fota lite..haha!

Puss sålänge.


♥♥♥

min helg

är egentligen tröttare nu än vad jag var innan,men en  blogg får det väll bli :)

Fredag: Jobbade men fick sluta kvart över 1 eftersom ja skulle iväg. duschade och packade alla mina saker och närmare halv 3 körde mamma mig till eslöv där lottie jobbbar. vi gick först i någon affär i eslöv, lottie handlade ett par byxor. Sen blev det konsum och systemet..va ju meningen att vi skulle äta en pizza, men klockan blev mycke så det fick bli Mcdrive. var inte mycke sugen på det så jag åt bara en pommes..och lottie en hamburgare. men,men!
Hemma hos lottie gjorde vi oss färdiga..(lottie tog en evighet på sig) haha, efter halv 7 gick vi bara en bit bort där förfesten skulle va. var sagt att vi skulle va 120 pers där, men jag har svårt och avgöra om det var så:P Där va mycket trevligt , jag o lottie blanda våra rosa drinkar, Rabarber..men den var inte jäättegod..men söt:) Magnus kom också dit där <3
vid halv 10 kanske kom den första bussen och hämtade ett gäng, även mig:) Killen bakom vårt säte spydde, skiiiitmycke. Jag är glad att ja inte hörde de(hur ja nu kunde missa de?!) men luktade gjorde det, fy fan. låg och luktade på magnus tröja istället..det hjälpte. 1000 spänn fick han som spydde betala..stackare..men vafan, han kunde ju sagt nått så kunde bussen stanna! Tur så skulle vi inte åka så långt. Fick ha benen ute i gången för det rann överallt.. det ville ni säkert inte veta...haha USCH! jaja, Vi kom ialf fram till veberöds dansgala. Roligt var där. och lagom med folk. Det jobbigaste var nog att lottie råkade peta mig i ögat..så jag tappade linsen..försökte stoppa in den igen men det gick inte..sen torkade den och gick sönder. Snacka om att jag såg illa. haha, gick ja inte vingligt för jag hade druckit så gjorde jag det för jag bara hade en lins.
02.40 sov jag gott på lottie o andys soffa. häääärligt!

Lördag: tyckte nog vi var uppe liite för tidigt, men vid halv 9 kom lottie ner och var sjuuukt törstig..och jag med.
efter ett tag kom det lite folk..och andy började dricka igen..haha. usch, Dom skulle till dansgalan även de kvällen.
Jag och lottie blev hungriga..men mycke ätbart hade dom inte hemma..och köra någonstanns kunde vi inte. Så vi tog intiativet och bakade scones:D Sen flyttade vi ut köksbordet ut därute och åt där, mysigt!
sen kom mamma o pappa o hämtade mig.
vid 3 tiden stack ja o kollade på sandras fotbollsmatch, jäääkligt varmt blev det helt plötsligt..gick hem efter det gått ett tag i andra halvlek..var trött o varm. Men hann inte åka hem o vila (även om det verkligen behövdes)
hjälpte mamma med maten, gick och duscha o gjorde mig hyfsat klar. visste inte riktigt hur ja skulle komma iväg. Men jag gjorde det, vid 7 ungefär satt vi i en lägenhet i marieholm på inflyttningsfest. Massa nytt folk, mycket trevligt var de :) vi tog taxi hem och var hemma redan till 1. låg och snackade ett bra tag innan vi somnade<3

Söndag: Ja nu är det söndag..var inte  uppe ur sängen fören vid 1 tiden .
har inte gjort allt för mycke idag, var och tog ut pengar innan, sen åt vi pizza, mums!

imorgon blir det jobb, ska till ett nytt ställle i lödde, norrehed! ska va där i 3 dagar.
jobbar mellan 8-15, är hemma vid fyra.

nu ska ja se sanningens ögonblick sen blir det väll till o nanna..är trött.
har haft en bra och rolig helg:)

Puss o kram

söndag

ville bara berätta att jag lever:)
bloggar om helgen senare ikväll, orkar inte nu!

så kom tillbaks senare!:)


Pusss

har ingen bra rubrik

så därför skriver ja ingen:P
haha, blev nästan försenad till jobb idag för att ja blogga...men det va inte så farligt. Var stressigt som fasen på jobb idag ialf..men halv 4 var det äntligen dax o cykla hem. var fortfarande jättefint väder! :)
skulle ju städa när ja kom hem eftersom farmor o farfar skulle komma, men jag var trött assss heeeeelll!!! struntade i städningen.. tog på mig shorts o gick ut o satte mig lite i solen innan vi grillade!
fick föresten  jobb imorgon med, men kan ju  bara jobba till 1 eftersom ja ska till eslöv o träffa lottie!

kollar lite på melodifestivalen..men mest snackar ja med lottie på msn, vi planerar inföör imorgon ,alla goda drinkar vi ska ha:)

imorgon blir det ingen blogg faktiskt, Tror inte heller ja ska sova hemma..
men ha de fint så hörs vi:)

Sovgott. Puuusss


hoppas du blir frisk till imorgon <3

jobbjobb

Godmorgon!
Om tio minuter sitter jag på cykeln på väg till jobb, härligt väder är det ute..typisk! men det kanske bli molningt sen,:P är hemma vid halv4..då ska ja städa.

Ha en bra dag!
Puss

dubbleprogram innan ja somnar

nu ska jag släcka datorn och titta på dubbelprogram av sex and the city innan ja somnar.
imorgon får ja se när jag hinner blogga, beror på när ja vaknar , kanske hinner blogga innan jobb. Annars får ni vänta tills ja kommit hem från jobb, eller när ja tröttnat lite farmor och farfar;) haha.

Hoppas ni haft en trevligt lilllördag/onsdag!
jag har aft en underbar ledig dag ialf:D

Sov gott!
PUSS



Saknar dej..

snabb blogg

Godkväll:)
Nu har ja inte många minuter på mig att blogga innan pussycat dolls 2 börjar!
jag har färgat håret föresten..eller en toning är det. och syrran gjorde de:P Snyyggt!
sen efter de var ja ute o gick mina 40 minuter, härligt, men ett tag troodde ja det skulle bli regn!

Nu ska ja in o hämta kortet hos syrran.

Puss

Bilder

ja, jag var och shoppade idag igen...
men jobbar man så har man pengar och då kan man handla hur mycke man vill:)


klänning 149 kr, fotlänk 49 kr, ring 19 kr :)

morsdag presenten kommer inte upp fören på söndag, har en känsla av att min mamma läser min blogg ibland;)

Nu ska ja städa!
Puss

jobbet ringde!

heeej igen :)
Telefonen ringde ändån imorse, tio över 8! Snacka om att ja blev nervös innan ja svarade..ville ju inte jobba idag. Men det var Rinnebäck som bara ville boka mig imorgon:P haha..JA!! Men ändå, shyyst o ringa så tidigt, men dom var nog rädda att någon annan skulle ta mig:P
Så nu har ja jobb imorgon, skönt att veta!
Men till maxi o centersyd kom jag..var inte så mycket folk där, vilket var skönt! Jag handlade en klänning..idag igen, haha:) kan inte låta bli. handlade även en fotlänk och en ring. morsdag present också:) Bilder på sakerna kommer sen.
får nog ta städa rummet snart, för imorgon fyller syrran år och då kommer farmor och farfar hit och grillar, plust att ja jobbar till halv 4! på fredag hinner jag absolut inte:P
så städa och promenera ska ja göra idag..tror syrran ska färga mitt hår också, tjoho!

höööörs vänner!
Puss

verkar som att sara får vara ledig idag:)

Godmorgon..
jag vet, klockan är sjuukt lite..har leggat vaken sen kvart över sex! hatar att inte veta om dom ringer eller inte...har leggat  i sängen i över en timme och tänkt: ringinte,ringinte! klockan är 8 och dom har inte ringt..det verkar som att ja får vara ledig idag :) wiie, onsdagar är en bra dag att va ledig på..sådär mitt i veckan liksom!!
Ska strax ner och äta frukost, tror mamma kokat ägg till mig!
Sen blir det till att åka till maxi/centan och handla med mamma. Blir nog en skööön dag idag,, känner de på mig!

Vi hörs senare idag.
Ha de fint
.
Puss

jobbat,solat,promenerat,duschat

godkväll..
Paus i desperate housewives så jag passar på att blogga lite.  :)
Är rätt trött idag, märks att jag jobbat,solat,promenerat,duschat. man blir trött av allt det där!
blev den långe promenaden föresten..tog ca 40 min, skönt var det!!
Tänk, imorgon är det redan onsdag, det går så sjuukt fort..och på fredag ska ja va i eslöv till halv 3. Lottie slutar då så vi ska handla mat,gå på systemet m,m innan vi sticker hem till henne i vomb och käkar och gör oss klara för förfesten som ska va en bit bort. Känns som att de blir en lyckad kväll :) Måste bara fixa så jag kommer hem också, men det ska nog lösa sig! haha. fast på björka sist var det nära att de inte gjorde de..meeeen tillsist sov ja på en soffa i marieholm!

känner på mig att ja får jobba imorgon..men jag får hålla tummarna på att telefonen inte ringer!!!!
blir nog inte mer bloggade ikväll..Ska se christine här efter och sen får man väll nanna.

så sov gott med er.
Kraaaam

En helt vanlig tisdag

Idag var det min sista jobbdag denhär veckan, som jag vet om. Tror dock inte att ja får va ledig..men jag hoppas på de! Var somsagt i lödde idag, gick bra..förutom på vägen dit, då ja tror ja måste ha råkat somna och missade hållplatsen..haha. tur ja "vaknade" så jag inte kom allt för långt bort:P
var hemma i kävlinge vid 4, sen gick ja ner och solade..riktigt skönt. Nu här hemma har ja lagat lite mat..men mamma hjälpte mig :)
ikväll eller om en stund ska ja gå på en promenad..får se om det blir lång eller kort runda.
sen klockan 9 ska ja se desperate housevives..hahaha, såg aldrig det förr..men nu känner jag mig ganska besatt..men sen finns det inte mkt mer som ja följer..förutom när det är Prisonbreak såklart!!!

imorgon är det planerat att ja ska till Center syd och Maxi med mamma (antagligen en som runda som du haft idag Erica:P) Men bara för jag har planer imorgon kommer ja säkert bli ring kl 7 imorgon..gaaaah. Så snälla. ring inte!

Pusss så lääänge

saandra!

Godkväll:)
Har lekt med sandra nu ikväll. var längesen så det behövdes snackas av lite.
Vi var nere och handlade chokladpudding och grädde. det var gott. Fotade lite också..rätt ugly bilder..men kanske det dyker upp någon imorgon.
Har inte varit något alls på tvn ikväll. ..men tänkte strax gå o se om där är något ja kan somna till.
Ska upp 6.45 imorgon, ska med bussen sen 7.55 till lödde. vet dock inte när ja slutar,  man är nog hemma till 3.
Blir nog ja som får laga maten imorgon, ska bli kasslergratäng.

Godnatt på er:)
Hörs imorgon.
Puss


Regn

Jahap, då var det måndag igen.
Fast idag när jag stod o jobbade så fick ja tänka efter lite på vad det var för dag, haha.

slutade ju sådär tidigt idag, så jag stack hem och gjorde lunch till mig, omelett med bacon och svamp. supergott:)
Det regnar en hel del ute, fast det är nog många rätt glada över, ialf dom med trädgård..dom slipper gå ut och vattna ikväll. Jag därimot tycker inte om att det regnar, jag skulle ju sola idag! bläää..

rensar tankarna!

Godkväll .
Var på en låång promenad nu ikväll..riktigt skönt var de. Är så härligt att vara ute och gå och lyssna på musik, man hinner tänka på så mycke..rensa tankarna lite, och det kan verkligen behövas ibland!
Nu ligger jag här i sängen och mumsar lite på chipspåsen jag köpte innan..åt inget gottigt i helgen så det fick bli nu istället. Snart ska ta med mig datorn in till syrran, ska se på sannigens ögonblick därinne..får se, kanske ja sover där ikväll. Börjar inte jobba fören 9 imorgon..och börjar då med att ha frukost tiil halv tio..därför behöver ja inte gå upp så tidigt.
Jag vill ha fint väder så jag kan ligga ute och sola..annars blir det nog till att cykla till cancersängen istället!

Puss o Kram

Planering

woho vad jag bloggade mycket igår..så ni som inte har varit inne på hela helgen har ju en del att läsa:P
fy så sent det blev i säng igår..nog inte fören 4.  Så idag fick vi faktiskt ligga i sängen ända tills klockan var halv 3.. haha. härligt var de.
Meen nu är ju redan denhär helgen slut. men som jag skrev i något annat inlägg så hoppas ja på en skön vecka.
för sen på fredag smäller det, rejällt:)

Min planering dom närmsta veckorna.

19/5 , Jobb. 9-13 Rinnebäckskolan
20/5, jobb. 8-? Tolvåkerskolan
22/5, Syrran fyller 22
23/5, dansgalan i veberöd, förfest i Vomb
24/5, inflyttningsfest i marieholm
25/5, Mors dag♥
26/5, Jobb. ?-? Norrehed
27/5, jobb. ?-? Norrehed
28/5, jobb. ?-? Norrehed
31/5, Sommarnatta på tingvalla
2/6, Sandras(vipans) Bal
4/6, Tandläkarna 11.00
5/6, Student Henke, Björka)
6/6, Här hos mig
9/6, Sandras(vipans) Student
13/6, Student Martin.

Jag har en del saker o göra.

men idag händer det väll inte allt förmycke..klockan är ändå redan halv 4.
tror jag och syrran ska cykla ner till byn sen, tycker jag är värd något gott idag.
sen får ja nog laga middag, om inte pappa tänkt göra det!
Sanningens ögonblick ska jag titta på.

Vi hörs.
Kraam



börjar bli nanni

ja nu börjar ja faktisk bli trött.. men klockan går hyfsat fort ändå:)
förhoppningsvis bara 1 h kvar! men är tveksam ..har varit med förr, haha. Men har ja nu väntat såhär länge orkar jag nog stå ut ett tag till.

Jaha vad ska man skriva om då?
Nästa vecka har ja bara jobb måndag,tisdag änsålänge.
måndagen är skön..rinnebäck mellan 9-13:D tisdagen är i lödde..början 8 men vet inte när ja slutar än.
veckan efter de..hm, måste vara vecka 22? har ja fått jobb på ett nytt ställe,mån,tis,ons. På norrehed, ligger i lödde det med. ska nog gå bra.
Syrran fyller föresten 22 på torsdag, grattis till henne!:) 
sen på fredag är de dags för dansgalan i veberöd..tror de blir öööös där:)
lördag den 24 var det någon inflyttningsfest i marieholm.
På söndagen är de morsdag. får se om jag hittar något fint till mammsen!
Annars i veckan ska ja försöka promenera så mycke som möjligt..får väll ner till banken en dag också..eftersom internetbanken inte ville funka  nu heller..blir så trött på de.

sedär..nu blev klockan snart halv!
Dethär blir ialf sista bloggen..för jag har inte mer att skriva ändå:P
och föresten är det väll inte någon inne vid denhär tiden och läser ändå..hihi

Sov gott.

en lång väntan...

still alone.
men är jag vaken om 2 timmar så :)
är nog inte så trött ändå !

fy vad tråkigt jag haft dom senaste helgerna...bara för jag ska spara mig till nästa helg :) Får hoppas det blir skoj om ja nu gott och sparat mig så länge, haha!
 
sista bloggen för idag, eftersom klockan snart är 12, fast ska jag hålla mig vaken i 2 h får jag kanske blogga en gång till :) Fyy, snart är det söndag igen, fast jag tror och hoppas att jag får en skön vecka..sen på fredag smäller det!

hoppas ni haft en bra lördag!

puss

En lördagkväll

Jag har fortfarande lika tråkigt som innan..
men sitter fortfarande och hoppas att han ska komma hit..

Har tittat på sommarkrysset nu lite, i brist på annat att göra liksom :P
Ola var där och sjöng men även Jason mratz med sin låt, i'm yours. helt underbar !
Nu finns det inte mer att se på ikväll..har inget kort heller så jag har ju bara 1,2,4,6 att välja på..och hur ofta brukar där va något att titta på. Är ishockey på 6an..men jag tycker inte ritkigt om att se på hockey..men just nu är det de bästa där är. Att matchen inte är så viktigt gör ju inte saken bättre..hade varit bättre om dom vunnit igår och spelat final imorgon..DÅ hade jag kunnat titta.
Snart är det dax för Fotbolls EM också, ska faktiskt bli lite skoj att titta på.
 
Himlen är lite sådär randig ikväll, rosa och blå. HAHA. usch, det märks att ja inte har något för mig ikväll :P kollar på hur himlen ser ut.. vem bryr sig?
Nä, tycker du kan ringa nu och säga att du kommer hit nu, för jag är ensam och har tråkigt! Och det gillar inte sara.

Jag ligger rätt bra till på klädfronten ...Ska ju iväg mycke nu...och nu har jag inte några problem med att ja inte har kläder att ha på mig, problemet  är att jag har förmycket att välja på..
men de ska nog löösa sig ska ni se!
Föresten, vill ni se kläderna jag hade i förra inlägget PÅ mig, så finns dom bilderna på min bilddagbok, heter: saarapersson där.

Sverige ligger under med 2-0..och första perioden är strax slut.  Känns som en förlust idag igen faktiskt.

jaja, blir ja inte ringd om ett tag så lär ja väll blogga senare igen..Själv hoppas ja att ja inte kommer ha tid till att blogga mer ikväll.
vi får väll se.

säger godnatt fallifall..vi hörs kanske..

PUSS


blaha

Jag har rätt tråkigt förtillfället..tänk om hela kvällen blir såhär. det hopps ja dock inte på.
Någon som vill hitta på något?
jag vet inte heller vad jag är sugen på att göra.. 'är iofs inte sugen på något..inte ens på att äta. suck.
tv tittande är ja inte heller sugen på.
bläääääääääää. jag vet inte vad. haha. får nog smsa lite...det gillar jag :) Synd det är så dyrt bara..
räkningen kommer på måndag, jag gissar på en ca 700-800 ..ajdå!

byye...

Shoppiing!!

Hejhej :)
hann inte sitta vid datorn alls igår, därför blev det inte heller en blogg.
Slutade jobbet vid 3 och då kom lottie o hämtade mig o vi drog till Centan :D  Tro det eller ej, men vi var på centan i 4 h..snacka om att jag hade ont i fötterna sen, haha.
Men ca 700 kr gjorde ja av. Kommer bilder sen längre ner på vad ja handlade !
så närmare halv 8 var jag hemma igen. såå skönt :)
blev en lugn och mysig fredag. :)
idag sov vi till halv 12 ungefär innan vi käkade frukost..och nu sitter jag här ensam igen .
vet inte alls vad som händer ikväll...eller om det änns händer något. Jag är mest glad över att det är helg:D

här kommer bliderna !
     

Första bilden: jeans från Gina,,rea 199 kr. Tröja från HM,149 kr.
Andra bilden: randig tubtop från HM, 69 kr. Bh från HM; 129 kr. kort tröja?! från new yorker; 79 kr. strumpor från Hm; 69 kr.
Tredje bilden : lång tajt rödrutig tröja från Gina; 129 kr (köpte dock den  förra helgen)

Vi hörs!
Puss

Bloggtävling!

Hej

imorgon Fredag är jag med i en bloggtävling
och eftersom jag ska upp tidigt och jobba och sen shoppa efterrått, får jag blogga nu och be er imorgon(fredag) att gå in på
www.metrobloggen.se/gregorius  och rösta på mig :) Vore supersnällt!!

Nu ska ja strax gå och nanna..det tråkiga är att det finns naada på tvn, tyvärr
men. blir till att gå upp tidigt imorgon ju..

så sov så gott.
och glöm inte gå in och rösta imorgon! (fredag)

Puss o godnatt

Dagens outfit

javisst, här kommer en bild på vad jag hade på mig idag.

image73


ska nog gå en promenad snart...
har näästan städat färdigt..orkar inte riktigt damma o dammsuga,, så jag får se om ja gör det eller inte.

Pusss♥

Fredagen ändrad, igen.

Hej Hopp .
nu längtar jag veeerkligen till helgen, 1 jobbdaag till. och först skulle ja va ledig imorgon ju..sen fick ja jobb 10-14. nu har ja bannemiig fått jobb på Tolvåker istället, 8-15...jaja. jag behöver pengarna!
Efter jobb ska ja förhoppningsvis shoppa med lottie på centan, och eftersom jag redan är i lödde passar det bra:) Tycker jag behöver lite sommarkläder, för ja. Sommar har det blivit !!!
vet egentligen inte vad som händer i helgen..blir nog mys hemma imorgon och kanske bio på lördag.
haha. håller ju fortfarande på med att va nykter några helger..lyckas riktigt bra får ja säga:) Verkar klara mig i helgen också:) men..man ska aldrig säga aldrig!!

resten av dagens planering ser ut såhär:
Göra filsås, Städa klart, Kanske promenera? ,träffa han?
Lite lösa planer

Imorgon är jag föresten med i en bloggtävling:) Då får ni gå in och rösta på mig.
Skriver in deras blogg sen !

Puss o kram <3

sov gott

undra om det är fel på min statestik eller om det kan stämma att ja bara hade 1 besökare på bloggen igår..1 ända:P haha. ovanligt isåfall!

jaja. jag började städa..och visst ser här bättre ut...men lång i från bra. Får väll fixa det efter jobb imorgon.
var ialf och handlade och lagade mat, och jag har nyss duschat..det jag inte gjorde var att promenera! Jag blev så hiiimla trött efter maten idag att jag fick gå och vila (för man ska ju lyssna på kroppen) fick sova i en halv timme ialf, en satt ja på msn en stund och helt plötsligt var klockan 9, och då var det lite försent att gåå ut. Hoppade istället in i duschen!

nu ser ja på top modell, men vet redan vem som vinner..men man får ju titta ändå :)
Pyjamasen är på och jag är tvättad och klar för att krypa under täcket och kolla på sex and the city..
ville bara gå in här och säga godnatt!

Så godnatt på er!
Puss o kram


dagens outfit
image72

städa eller inte?

godagens!
häärligt väder idag med :) Synd man jobbar hela tiden..Får ialf bli en promenad senare!!
Jobbet gick bra även idag, imorgon blir det 8-15.30
Och fredag fick ja också jobb..attans..ja som trodde ja skulle få va ledig:P men det var bara mellan 10-14, det kan ja nog överleva!
Skulle verkligen behöva städa på mitt rum NU, men jag tror inte ja orkar det.. Eller? usch. jo ja borde..får tänka lite till på den saken :P
ska iväg o handla sötsur sås sen till middagen. chicken bits och ris. Mumsigt värre!
fast vi skulle iofs inte äta förens senare idag (Ännu en anledning att städa)
ska se om ja kanske skriver jobbansökan idag med..eller om det får vänta tills imorgon..usch, är så dålig på sånt!

nä, jag har ju faktiskt inte för mig..så det får bli städning..imorgon kommer ja heller inte orka ändå!
sen blir det handling,laga mat,äta,promenera,duscha,blogga,sova. :)

Vi hörs.
Kraaam

dax och säga godnatt

Nu ska ja släcka datorn och titta på christine :) och försöka soomna!
Önska mig lycka till

Godnatt!
Kram

full rulle hela eftermiddagen!

godkväll mina kära bloggläsare :)
allt bra med er hoppas jag!
Med mej är det också bra..om någon undrar:P Förutom att ja är välldigt hes och hostig på mornarna..men det ska nog gå över.
Har jobbar idag med..ovanligt va. haha. 7.30-15.30 , Fick stänga själv idag..lite läskigt är det..men ja klarade det:P
efter jobb cyklade ja först till ungdomsmottagningen sen till afffären ..och sen hem! rätt så skönt väder idag måste ja säga..normal värme, haha!
Vääll hemma åt vi Chili con carne, sen stack vi till Centan, pappa fick handlat sina byxor. Vi var även på Bauhaus och tittade på någon grill.
Och direkt när vi kom hem därifrån gick ja o syrran på promenad. Full rulle hela eftermiddagen alltså. Märker stor skillnad på min ork om ja tar mina tabletter eller inte! :)

klockan 9 är det dax för desperate housewives, om syrran vill se de vill säga, hennes vecka med kortet..och sjävklart är hon hemma..haha! 
vill somna tidigt ikväll, synd att det alldrig händer...

ha en trevligt tisdagkväll!
Puss

måndag^^

tjohopp :)
då var det måndag igen.
den började inte så jättebra, 6.40 ringde telefonen..var till och sticka iväg och jobba redan halv 8.. var en sjuk . Men..inte mej emot! behöver timmarna :)
efter jobb har jag faktiskt kört lite med mamma, gick finfint!
nu har ja satt mig i soffan och skriver lite på msn !

händer inte mycke mer ikväll..finns inget bra på tvn heller. tråååk! orkar inte gå ut och gå heller..det har blivit lite kasst väder!
Imorgon blir det jobb. börjar halv 8 då också..och slutar halv 4. sen har ja lite ärenden i byn..kanske blir det att åka med pappa till centersyd..han skulle kolla några byxor
Chili Con carne blir det till middag!, gottgott.

ha de fint.
Puss

förlåt

Ja, jag erkänner. jag är en dålig helgbloggare.

har inte riktigt tid att skriva nu heller..eller tid o tid..det har ja väll..men..känner att klockan är mycke så jag borde försöka somna!
Klockan ringer halv 9 imorgon, för halv 11 är det jobb. och innan det ska ja väll ha tryckt i mig lite ägg, kanske solat lite..eller plockat undan.
kanske det blir en blogg innan jobb också, det återstår och se.

Hoppas ni haft en bra helg ialf...
Sov sött.
Pussar

image71

Ja, jag vet

Jag  vet, klockan är snart ett, och ja jag borde sova nu..för imorgon ska ja upp ändå vid 9. Man behöver 8 timmars sömna ialf, därför är det nog bäst ja stänger av datorn nu:)

Godnatt!
Puss






drömmer om dig

hot, ja för det är det!

godkväll sötingar!

det blev en blogg till ikväll ändå:) Kanske beror på telefonmissförståndet för några timmar sen. hihi. men det gör inget :) 
sköönt med en lugn kväll . sjukt varmt härinne på mitt rum bara, och eftersom jag vet hur många spindlar som kryper runder på min balkong vägrar jag öppna fönstret. Har en fläckt här inne ialf, den hjälper lite! Har dock fått ta av mig så jag bara ligger här i trosor och linne, men det är härligt

Får se hur länge jag stannar uppe ikväll ..beror väll lite på msnfolket..och vad som visas på tv..änsålänge är jag inte nöjd med tv programmen..vem vet , kanske det blir bättre:)

Blir til att ställa klockan imorgon, bilen går 9.45 till Nova. lite shopping. :) skulle iofs inte va där sålänge..men lite hinner man nog kolla på ! längesen jag  var på nova faktiskt. På tiden .

äsch, det får räcka för idag , har inte mer att skriva så.
Men sov så gott så hörs vi imorrn !

PUSS

för jag sitter utomhus :)

Tycker det är roligt att jag har fått fler bloggläsare på senare tid. det är alltid trevligt att veta att folk läser:) Fortsätt med det..och var inte rädda för att kommentera ;)

 Jag sitter på vår ena uteplats ( ja vi har flera ) Har nyss ätit min hemlagade pizza, tyckte inte bottnen var så jättegod..men den kunde ja gjort så mycket bättre ändå :P ´Destu bättre var det med pizzasalladen, Muuums!!

Får se om det blir fler bloggar ikväll, beror på vad som händer.
Men annars får ni ha det trevligt..och sov gott!

Puss o Kram


härlig känsla

jag börjar bli lite rastlös här hemma..vilket faktist betyder att jag är rätt frisk nu. haha:)

Låten I'm Yours med Jason Mraz är verkligen helt skööön att lyssna på. man får en härlig känsla i kroppen av den låten!!
Nu ska ja strax in i duschen sen ska ja sätta i mig linserna..är såå trött på att ha glasögonen på mig..har haft det sen i tisdagskväll. usch! Får hoppas ja känner mig piggare sen efter det..vad det nu egentligen ska göra någon skillnad, ska ändån sitta här hemma med pappa ikväll. hahhaha.
favorit i repris från förra lördagen ungefär:P nä usch. kvällen ska inte bli så..fast det är ju stor risk.
jaja . ska kolla på talangjakten!

näää, dax för en dusch.
Hööööörs.
Puss

                                         Ja tack      image70

ägg , massa ägg

godag :)
Vädret blir ju bara bättre och bättre. Men får jag ligga ute och sola för de? NEJ!! skitjobbigt är det att hålla sig innomhus faktisk!!
Ägg, det är något jag har blivit helt tokig i. inte fel i de..det är väll nyttigt? eller? jaja. blev 2 ägg till frukost idag. Med kaviar såklart. dock var det inte kalles, tvyvärr. men det gick ner. GOTT:D
Idag är det fredag, äntligen fredag.
fast helgen innehåller inte sååå roliga aktiviteter faktiskt. tror inte ja får göra något idag, orkar noog inte göra något i heller. Imorgon ska vi till trelleborg, det kan man ju inte sitta här och skriva att det är tråkigt..haha. ANNA vi kommer och våldgästar dej! Mohahaha. Nä, det ska nog bli najs.

men ohh, jag vill ut och fixa solbrännan ...ska nog fråga mamma sen när hon kommer hem om ja få ligga ute en liten stund, det kan väll ändå inte skada? jag har faktiskt ingen feber..och jag mår hyfsat bra (Y)


näe, nu får de räcka:)

vi hööörs!
PUSS

                                                            image69

Tävling

http://www.metrobloggen.se/gregorius
 
Jag är med i tävlingen ,"So You think You can BLOG?!"
gå in på länken ovan för mer information

för jag har en del planerat

Godkväll :)

hos doktorn gick det väll bra..beror på hur man ser det..dehär skulle ialf gå över av sig själv..mycket mer sa hon inte..förutom att: ja dehär blir 150 kr. suck. hon va bara ute efter pengarna!
Men jag mår bättre och bättre för varje timme som går faktiskt. känns skönt. Men är riktigt slö, och sen hör jag sjukt dåligt! jaja. får se om ja får göra något imorgon eller ja får sitta själv.

ska göra hemlagad  pizza imorgon till middag. gottttigt är det. Och syrran ska cykla inom och handla pizzasallad på viking. woho!
Blir en luuugn helg, det kan verkligen behövas. har  mycke inplanerat sen.
23/5   veberöd, dansgala
31/5   tingvalla, sommarnatta
5/6     student, henke
9/6     student, sandra
13/6? student, martin
5/7      björka, Perikles

och mycke mer kommer nog läggas till den. men så är det när det är sommar, massor med fest:)

nä, nog dax och släcka ner datorn strax, fast är långt ifrån trött..har sovit hheeelaaa dan!
Men godnatt på er.

Puss Puss


fortfarande sjuker :/

Japp, fortfarande sjuk :( Men det känns som att jag är på bättringsvägen. febern verkar ha försvunnit, vilket är skönt :)
Nu ska ja strax iväg till doktorn ialf. Har ont i öron/hals..får se om det är någon inflamation någonstanns eller om det bara är ett virus som går över av sig själv.
Har redan sjukanmält mig för imorgon..trååååk. jag vill jobba.
På måndag får jag ialf va frisk..har en hel veckas jobb framför mig.
Får som vad som händer i helgen, om jag kan åka någonstanns. Jag hoppas ialf på att jag mår hyfsat bra imorgon..och ännu bättre på lördag!

ha en skön dag i solen..

Puss


image68


sjuuuuuuk.

Jag är sjuk, orkar inte blogga idag.
blir inget jobb imorgon.. baaajs. ja som hade 8 h!

Jaja, godnatt:)

saknar honom, varje dag!

inte för ja vet varför men jädrans vad många som läste min blogg just idag. Har inte skrivit mkt mer intressanta saker än andra dagar men OK.

Maten blev jättegod idag :) iofs tycker jag alltid maten blir god.
vid halv 8 gick pappa och jag ut o gick, det var ritkigt skönt..fast blåste mer än igår.

blä råkade sitta o kolla på gamla bilder innan ..kom in på simbas bilder..lite jobbigt blev det..och lite ledsen blev ja. usch, kan man tänka sig att det är snart ett år sedan vi avlivade honom. saknar honom varje dag!!

Eftersom jag fick höra att folk kollar i mitt "förflutna" bestämde ja mig för att radera gammla blogginlägg, synd tycker jag, hade varit roligt att läsa senare. Men jag orkar inte att folk ska lägga sig i.

klockan blev mycke. snart tolv är den..det är seinfeld då..tänkte ha släckt datorn till det..och ha borstat tänderna.
hann inte duscha eller göra fillsåsen idag, så det får ja upp o göra imorgon innan ja ska jobba.
blir väll till att ställa klockan på 9, halv 10 . så skönt.
somsagt blir det Ikea direkt efter jobb. woho. jag ska ialf äta en korv, eller 2.
haha, imorgon kommer ja äta fisk 2 gånger, tur det är så nyttigt. först på skolan, sen hemma också. muumsigt!

näe om man skulle krypa under täcket (för i sängen är ja redan) faaast ska gå och borsta tänderna nu.

vi hörs imorgon efter Ikeaturen!
puss o kram
godnatt

Sinba
för vi saknar dig varje dag Simba.
önskade du var här ...   ♥

surfa i solen, javisst!

hajhaj :)
jobbadagen är slut, gick ju helt fort..haha. men jag jobbade ju inte så många timmar. Men varennda minut ger pengar!!
Vet ni, det bästa med en bärbar data är att man kan ligga ute och sola samtidigt som man surfar..det är precis vad jag gör just nu, Underbart är vädret..liiite blåsigt men det  är inget ja ska klaga på.
mysmysmys är det här. Hoppas det blir fint väder imorgon med, solning då med soklart..fast bara innan jobb, ska ju till Ikea efterrått.
strax ska ja nog gå in och laga mat, ..lasagnette står på matsedlen. Men först ska ja ligga och njuta här ett tag till

Hörs seeen.
Pussar


Att det alltid ska ringa..

Godmorgon.
Tycker faktiskt jag är uppe lite förtidigt med tanke på när ja börjar. Hade ställt klockan på 9, men redan klockan 8 ringde telefonen, broren hade glömt gympakläder. MEN UNGE? han hade ju faan hunnnit cykla hem och hämtat dom innan han börjar halv 9! Suck. jaja. låg och drog mig i sängen till fem i 9 ialf:)
Mamma är nere i byn och handlar en bulle till mig, så en god frukost har ja framför mig.
Sen blir det bannemig jobb.  känns konstigt att börja så sent. Vädret är nog rätt fint..men vet inte om ja orkar gå ut o soola (tittar ut) Jo, ja får nog det, vädret är underbart. Kanske en frukost ute. Attans att man ska jobba eftermiddag när vädret är så fint. Ska jobba till halv 4 nu i två veckor faktiskt. aja. får hoppas solen håller sig kvar till i eftermiddag!
Nu ska ja gå och göra mig färdig för en frukost ute i solen.
Ha en trevlig dag så hör vi ikväll.

Puss   ♥

sovmorgon.

tjohej bloggläsare:)
Kul ni tittade in. Blir tredje och antagligen sista bloggen idag.
börjar iofs inte fören halv 12 imorgon..så skönt:) Men tänkte inte ligga så länge..upp och sola om vädret är fint!
på mitt schema står det : matsalen och disken em. skönt. alltså ska ja fodra ungarna i matsalen fram till klockan 1, sen mellan halv 2 och halv 4 städar ja i diskrummet och diskar mellisdisken. helt ok. :)
På tisdag är det också jobb mellan halv 12 och halv 4, men sen ska ja med mamma till Ikea efter:)
Resten av veckan blir det jobb 7-halv 4.

Föresten, jag var ute och promenerade innan, duktigt sara:) Det var riktigt skönt.

Nä, godnatt på er:)

Puss o kram

Picknic i trädgården :)

Hej igen :)
så härligt väder det har variti dag! Woho!!
Jag bakade innan, dock inte kanelbullar ...för det tar allt för lång tid:P istället blev det en helt vanlig sockerkaka.
ringde sandra också så hon kom hit. Vi hade picknic ute i trädgården, det var rätt mysig. Hon hade med sig honungsmelon och isthe. också mumsade vi på min sockerkaka, snackade skit och lyssnade på musik, Lovely.
Sen stack hon, så nu har ja både hunnit laga mat och ätit den, haha.
Funderar på att gå ut och gå faktsikt..har hoppat över det nu under hela ledigheten :P
ska se tv 8 iofs, men det är inte så viktigt...bättre jag är hemma till sanningensögonblick klockan 9:)

Vi hörs antagligen sen!
Pussar <3

sooool :)

hejhej.
nu börjar långledigheten ta slut, imorgon är man tillbaks på jobb igen.
somnade rätt gott igår ändå, skööönt :) Sov länge gjorde ja också, till 11. Sen gick ja upp och ät resterna av min pizza till frukost, inte alls fel.
har även hunnit vara ute i solen ett tag. Men det kom massa moln och dom gillar vi inte, Vet inte vad ja ska göra resten av dagen. är lite sugen på att baka nått:) kanelbullar hade inte varit fel..får se om ja orkar.

vi hörs:)
PUSS

bye bye!

Nä, nu ger ja upp.. nu släcker jag ner datorn och försöker somna till tvn.
har ingen mer att snacka med på msn,

Så godnatt . :)

Pussar

usch och fy.

Man säger ju att det skulle varit skönt att vara hemma en kväll förengånsskull. men NEJ., det är inte skönt..det är förjävla tråkig. aja, någongång måste man väll ha det såhär tråkigt.
Tur det finns lite folk att snacka av sig med på msn. Woho.

Här sitter jag och äter morrötter och dricker cola. Tur jag har lite dippa..annars hade det varit lite skandal ;)
ska sova ensam inatt..vad jag vet:P det var ändå någon dag sen sist..ensamt!

näe, har inget vettigt att skriva.
Puss


 Såhär såg ja ialf ut på valborg...


en tvätt inför sommaren..

hejhej på er!
har egentligen ingen lust eller ork att skriva i bloggen idag, men för att ni inte ska bli helt ledsna så får ja klottra ner litegrann ändå :)

Blev hämtad vid 6 igår och vi åkte vidare till 18 års festen., helt OK var den. kände dock inte så mycke folk, men det gick . haaha. God mat ialf.
Vi var inte hemma fören vid halv3 , efter vi släppt av alla överallt.
Klockan ringde imorse vid 10. då var ja trött. (inte jag som skulle upp)
Men sen gick jag och tvättade min cykel, sådär lagom nu inför sommarn.
Mycker mer har inte hänt idag, mamma åkte och jobba klockan två och då lämnade jag och pappa emil på stationen, nu var det hans tur att sova på soffan i bjuv:P hhihi. Första gången han åkte tåg själv faktisk, men det gick bra för honom. Sen åkte jag och pappa o handlade lite smått, smör och ost. Och lite grönsaksdipp. GOTT!
vid 3 tiden åkte vi ner och kollade på när sandra spelade fotboll. tråkig match , men dom vann ialf med 2-1. Toppen.
Nu är ja hemma och förblir nog hemma resten av kvällen, är rätt trött. Har varit borta mycke nu när man varit ledig!
om en 20 min ska vi beställa pizza. inte alls fel :)

Bloggar nog mer ikväll..om jag inte har något roligare för mig!

Puss

jag äter inte godis längre!!

Godagens :)
blev inte mer bloggande igår..orkade inte.
Har sovit länge idag med, det var myys.
Ikväll ska vi bort, blir väll hämtad innan 6 tror ja, fasen det är ju ändå snart. Ska dock inte locka håret idag, det slits förmycke! Usch.
Asså, jag har tappat sötsuget , Jag äter inte godis längre helt enkelt. det är visserligen något bra. Men det känns konstigt! fast lite chips äts det ibland, men det är allt.

nä, ni får ha en trevlig fredag :)

Puuusssaaar

En dusch tack!

Godmorgon.
Vilken kväll igår.
Har nyss kommit hem från Marieholm där jag sovit inatt. På en soffa med kläder och linser på. Usch.
Ska gå och duscha nu, sen äta och sen får ja nog sova en stund. Blev sent igår.
Men det var rätt roligt. Dock lite mycke folk.

Vi hörs sen!
Puss