joobbbiigt!

Kom nyss på att jag börjar halv 8 imorgon, vilket betyder att ja måste ta bussen 06.36. kommer va på jobb innan 7 :O tråkigt som fan..hade ja kommit på de förra veckan skulle jag ju ringt och bett att få börja 8! :/ har samma tid på torsdag, men då ska ja höra om ja får börja senare..eller tidigare.

Nu är klockan snart 11 och jag ska släcka datorn. Har mycket att tänka på eftersom jag inte kommer hem efter jobb imorgon innan ja ska till stan och så! Kommer inte bli någon mer blogg fören på tisdag nu. så att ni vet.
men håll ut :)

Sov gott
hejdå!

mycket info på en gång..hahah.

Vilken skön helg det har varit :)
har inte varit utanför kävlinge fören innan idag då vi åkte och hämtade Emma och åt en pizza i dalby, och glass på mcdonalds. Dock känns det som att pizzorna gjorde oss lite magsjuka:/
haha, fick ju aldrig någon mat igår, fan vad sur jag var:P

Har ingen söndagsångest ikväll, och det finns en del anledningar till de, Imorgon är det jobb i lödde, sen direkt med buss till lund där ja träffar lottie och går i stan med henne en sväng:) Lite mat får vi trycka i oss sen när Emma kommer vid 5 tiden. Sen är det bannemig dax för bio, satc ska vi se, på filmstaden salong 1 klockan 18.00 .
Efter bian åker jag någonannanstanns.
Sen är jag ledigtisdagen :D Åker nog med mamma till centersyd eftersom hon ska kolla sina linser, får in till körskolan efter det! och lite jogging/promenad .
sen vetni är det helt plötsligt redan onsdag , jobb och lite annat. :) torsdag är det också jobb. sen är det FREDAG! och vem är inte ledig då? jo jag! woho. kanske shopping med lottie i malmö, sen händer det väll något spännande på kvällen.
Påå lördagen är det dax för ekebofestivalen, Jag o Emma, blandannat! Vi kommer ha svinskoj tror jag! det har vi ju alltid <3
sen söndag antagligen bara massa slappande efter lördagen..haha! Måndag jobb, sen är ja ledig tis/ons/tors och en av dagarna ska vi till Ullared, Emma,Lottie ock jag. Underbart:D

haha, det blev lite mycke där..men somsagt tror ja veckan kommer gå fort!
ikväll blir det msn och tvn..


haft en bra helg?
Kraaaam


För vi ska på bio imorgon ♥

Jäkla SKIT!!!

Asså beställ då aldrig från onlinepizza.se inte om du bor i kävlinge.
hade satt mig i min säng och börjat mumsa på pizzan då jag märker en annanas ( hade en inbakad så jag såg inte var där va på)  aja, tänkte jag lite annanas skadar ju inte. sen smakar jag en banan..MMM kul , hade fått fel pizza.
ringde självklar till pizzerian och sa att ja fått fel pizza. Näe, men den pizza ska va så! jaha tänkte jag så står det inte på onlinepizza.se  :O gick in en gång till och kollade för säkerhetens skull..men jo jag hade kollar rätt.
frågade om ja nu var tvungen att äta denhär..Ja, hon kunde tyvärr inte göra något...
Jäkla töntar verkligen. 90 spänn för lite sallad ska ja nu trycka i mig, och rasande är jag!
ALDRIG MER onlinepizza.se
Är väll ändå inte mitt fel att deras internetbeställningar inte stämmer :O

Onlinepizza.se

För första gången har ja nu beställt en pizza via internet..haha. sjukt smidigt!
men eftersom jag bara ska ha en pizza så kostar det 30 kr att få den hemkörd..men skit i de! Stod att den skulle va här 19.06..exakt en timme..men jag tror inte det tar så lång tid..Jag är hungrig:)
Haha, skriver som om hur det gått..om Onlinepizza.se funkar!

Puss


mat

Någon som vill äta pizza med mig? jag är hungrig!

känns inte så lönt

Seriöst, får man ha såhär tråkigt ?
jag är sjukligt rastlös...
Funderade först på att gå och ta på mig kläder och göra mig färdig..men för vadå liksom? att slänga mig i sängen och datorn igen? då kan ja lika bra ha på mig mjukisbrallorna,glasögonen o pjamaströjan :P
Jaja, jag hoppas ialf kvällen blir bättre, men det tror jag nog!


Hejdå

slappedag :)

Godmaauron :)
slö man är idag..skulle kunna ligga här hela dagen :) För ja, jag ligger fortfarande i sängen med täcket över mig!
vet inte vad som händer senare..men något ska det  väll bli!
visst är det ovanligt jag bloggar en lördag, haha:P
OJ, klockan är ändå snart 12, man kanske skulle klä på sig eller något..

Haaaaj

attans!

Okej, det blev ett inlägg till ikväll, woho!
Vet ni, jag glömde att ja skulle baka kladdkaka..nu orkar ja ju inte de:/
har inte gjort något vettit sen ja skrev innan,,var nere o handla med mamma..sen lagade vi mat! Det var gott.

men ha en trevlig fredag :)

Haaaj

äntligen helg

Hej och Hå :)
Äntligen fredag , ellerhur! I måndags kändes det som attt det aldrig skulle bli fredag..meen idag är det just fredag och jag gick ifrån jobbet vid halv 2..var redan färdig vid ett men satt och kladda lite:P Eftersom solen inte direkt är framme idag (istället regn och åska) så cyklade jag in om solariet och låg där 12 minuter, ja på arbetstid blev det ju..eftersom ja egentligen inte slutar fören 2. Dock har ja inte många minuters lunch eftersom jag är ensam..då äter man på 5 minuter och fortsätter sen jobba!
Var hemma vid 2 och har väll inte gjort sådär jättemycke mer :P Ska vila en stund nu sen ska ja med mamma ner till byn !
Får se om det blir någon mer bloggning ikväll, annars hörs vi imorgon.

hejdå

vill sova för jag vill vakna :P

Vet ni, jag ska strax släcka datorn..och klockan är inte ens elva. bra va?
jag vill sova, för jag vill vakna upp och veta att det är fredag..oh vad jag längtar till imorgon. känns som att dagen/kvällen kommer bli kanon! <3

Var ju på fotboll innan, men det va tråkig matchen..0-0 stod det när vi gick..kan väll inte ha varit mer än 20 min kvar då..ändå hade dom förlorat med 2-0, illa!
när mamma kom hem lite över 9 gick vi ut och promenera:) Kände att man behövde prata av sig lite...hon har jobbat 2 kvällar nu så man ses knappt..haha.
det var riktigt skönt ute faaktisk! lungt och stilla.

Imorgon är det ju jobb somvanligt, sen ingen körskola eftersom det är stängt! Är det fint väder ska ja hem o sola..annars blir det stekning i solariet :) Sen ska ja bannemig baka en kladdkaka, Therese du gjorde mig sugen! :P

Godnatt på er!
Kraam

ändringar in planeringen:P

För att inte göra som alla andra dagar: Jobba,körskolan,vila,äta,Jogga/promenera,Duscha,datorn,sova.
Så ska ja istället cykla iväg med syrran och kolla på när Sandra spelar match :) LIte omväxling i vardagen liksom ;)
Men självklart kommer jag in på datorn sen när ja kommit hem från matchen...Emma..du behöver inte vara orolig, hihi!


tjaao!

Torsdag

hej!
har egentligen inte mycket att skriva ner..men nått får ja skriva så ni iinte tror ja försvunnit eller nått! Ha
Jobbet gick bra idag, ska dock ställa klockan på 6 istället för halv imorgon, det är ägg till frukost och dom är redan kokta! :P
Sista dagen på dagiset imorgon, rätt skönt med tanke på att man står där helt själv om dagarna, glömmer hur man snackar nästan! haha
Var nere på körskolan när ja slutade..sista gången denhär veckan eftersom det är stängt på fredagar!

Jogging elleer promenad sen!

Imorgon är det fredag <3
Hörs ikväll
hejdå

snart slut

ja, på denhär dagen !

stack ut och gick vid 4, lämnade filmen vid preem, 50 min tog min promenad ,var varmt som fasen ute..
ikväll har ja inte gjort så mycke. Glad är jag ialf. haha. mer än så säger ja inte:P
har inte ätit middag idag, 1 macka ialf..var inte hungrig..konstigt! törstig är jja...och det är ju inte fel.

Torsdag imorgon, jobb och körskolan och ut och jogga!
så ser väll min dag ut. Sen är det baannemig fredag. woho! :D

näe, om man kanske skulle sova lite? vaknade föresten inatt..01.15 helt jävla överlycklig för att klockan bara var det..dock hann man inte mer än o blinka fören klockan var halv 6  :/

Godnatt ♥

mittiveckan

Tjaa.
också var det onsdag. känns skönt att det bara är två dagar kvar på denhär veckan..även om ja inte riktigt har några överroliga planer i helgen! Nästa vecka kommer bli så mycket skönare då ja bara jobbar 3 dagar! WOHO! (och har överroliga planer den helgen)
Var på körskolan idag, dörren öppnades inte inåt som jag trodde, den hade varit låst igår! Men idag var där öppet så jag satt nog där en timme ungefär. men det gäller att man i sitter där varje eller varannan dag, annars glömmer man bort allt igen..meningslöst! Så imorgon ska ja dit igen.
Funder på att gå ut och gå strax, så har man det gjort..vet inte om ja hinner ikväll liksom!
Ja, jag ha träningsvärk idag, men mest i låren när ja sätter mig på huk. mitt vänstra knä klyddar också..men hur bra är det egentligen att springa på asvalt?

näe, nu ger jag mig ut och på promenad och lyssnar på musik. Ska man komma i form så är det lika bra att satsa rejält! :P

hörs kanske ikväll,
Heddå


Tisdag

fy fan vad jag är bra, för jag har varit ute och sprungit idag, känns jätteskönt..förutom att ja har ont mest överallt:/ men det hör väll till? 30 minuter blev det. Kanske lite långt att ge sig ut sådär första gången..men det var en chansning, väl hemma körde ja lite med mamma vibrationsmaskin och lite magträning. snacka om att ja ska komma iform!!

nu är ja rätt trött, men ibland fastnar man på msn,..och kommer inte loss.
Vet ni? imorgon är det bannemig onsdag..redan. WOHO!

jobbjobb imorgon, det funkar rätt bra för mig nere på dagiset faktisk..man har skitmycket i huvudet samtidigt, frukost,middag,mellis..cylka hit o dit, - mjölk och allt dedär..men änsålänge har ingen klagat på mig :) bara 3 dagar till sen ska ja till nästa ställe på måndag..haha..

jag har satt en tid..till 23 får jag max ha datorn igång..annars blir det sådär jäkla sent alltid..och det vill man inte!
så en kvart till! :)

Imorgon blir det körskolan, Ja jag ska testa att öppna dören på andra hållet..PINSAAAMT!
är hemma efter 3 igen tror jag:) vila och promenad.

Puss godnatt

nu vet ja nog!

hejhej hemskt mycket hej!
somnade ialf en timme tidigare igår än i måndagskväll , tjoho :)
Har ingen tisdagsångest än, men det kommer säkert..haha..ska inte hoppas på det ialf!!
jag har nog kommit på lite varför jag har massa ångest om kvällarna..eller ångest kanske man inte ska kalla det..allt känns bara bajs! Det är nog för jag inte direkt har något att längta till i helgen. För annars har ja ju alltid de.
jobbet gick bra idag också, taxin kom lite tidigare idag med maten, tur det..annars hade ja nog aldrig hunnit :P
pannkakor till mellis, så riktigt gott ut..synd det inte blev någon över till mig ...haha.
Glömde kolla vad det är till middag/mellis imorgon..men jag vet att det är varmchoklad till frukost ialf, det är gott. Blir nog ett glas till mig också! :)
Idag stod det ju Körskolan på schemat..jag var där..men där var låst:/ nu när man ändå tagit sig dit liksom..haha..jag ska prova imorgon med..kanske dörren bara var välldigt trög..fast jag drog rätt hårt!! haha. OJ..tänkte nyss på en grej, öppnas den inåt eller utåt? kommer inte ens ihåg vilket jag drog på..men jag provar somsakt imorgon med. :)
Nu tänkte ja ligga här och slöa ett tag till..vet inte om ja vill sova, man blir så slö resten av kvällen..och jag måste ut och jobba..ja ni läste rätt! Det är krav från den nye tränaren..egentigen inte mej emot..jag vill ha skitbra kondis :) Hur ska man annars orka det tempot han tänkt ha på matcherna :P
Men innan joggingen ska ja väll hjälpa mamma med maten ! Fyllt fransbröd. lovely!!

vi hörs ikväll säkert.
Hejdå!

godkväll

Okej, ni som kommenterar vill att ja ska fortsätta..så nu  tänker ja bannemig göra det!
dock kommer ja inte nämna något om en sak! det kommer nog funka :)

något är inte som det ska med mig ialf, och jag gillar det inte,
jag vill vara ledig nu..jättemycke ledig! jobbar hela denhär veckan, men nästa bara 3..skönt! veckan efter det jobbar jag måndag,fredag,lördag,söndag . Min första helg någonsin. förtutom när ja jobbade på caféet lite!

Nu ska ja släcka datorn och se på sex and the city . ska försöka sova lite fler timmarn än inatt ialf!

ska till körskolan imorgon efter jobb..så är hemma lite efter 3.
Godnatt.

nästan som julafton :P

Ett stort svart moln håller på att ta över himlen, jag gillar det inte!
föresten är jag rastlös..man bara väntar på att klockan ska bli mer så man kan gå och ducha och göra sig färdig..det är nästan som julafton ju, haha.
förförsta gången så är jag inte ute och plockar midsommarblommor..annars brukar jag och sandra göra de :) Fast det finns väll knappt några vallmo eller blåklint ute? jag har då inte sett många.
Jag har ialf hängt fram klänningen, satt drickan på kylning, tagit upp köttet ur frysen (glömde det igår). och läst kvällsposten. jag kan ialf inte gå och duscha före halv 3..vet iofs inte när jag blir hämtad..får nog ta reda på det snart!

Hejdå!


nu regnar det :/

Glad Midsommar :)

Godmorgon, eller godmiddag snarare :)
Idag sov jag ända till halv 11, hade det inte varit för telefonen så hade jag kanske sovit längre..meeen halv 11 räcker:P
ska snart ner och göra frukost, eller lunch..haha.
Jag blir hämtad idag ialf, vet inte när..men ja slipper taxin ...och tåg :)
Solen skiner faktiskt, änsålänge!  lite mer pepp på att ha klänningen då ju.

Skriver kanske en rad till senare om ja hinner.
annars får ni ha en suuuupertrevlig midsommar, för det ska ialf jag ha:)


Puss O Kram

godkväll

Snacka om tråkigt väder!! regn och åter regn! Är det sånthär väder imorgon är jag egenligen inte så pepp på att ha min nya klänning..fast har ja nu köpt den till midsommarn får ja väll ha den!
Känner mig lite övergiven här ikväll :/ tråkigt!! Var inte riktigt såhär jag trodde min kväll skulle vara!

jessy-Dancing i the dark, den låten är inte helt fel. Men om man som jag lyssnar på den hela tiden kan man tröttna.

vet inte riktigt vad ja ska göra..kanske sätta på tvn, inte ofta ja ser på tv längre..men ensam och övergiven som jag nu blev kan ja lika bra göra det! har ingen att snacka med på msn längre..så är ni inne där så skriv till mig ialf:)

PUSS


Kul och ha om det regnar och är kallt?
Men snygg är den. Haha.

färdig!

Äntligen säger ja bara! Äntligen har jag städat klart...Började i måndags med att rensa garderoberna..idag torsdag har ja rensat allt annat,dammat,dammsugat,slängt saker! Och nu är där definitivt inga glaskärvor eller pärlor på golvet, mycket skönt :)
ligger här och vilar nu..hela dagen har ju försvunnit..men har behövdes städas..iofs lite dumt eftersom ja ska byta rum efter sommarn..haha..men behövde göra det lite mer trivsamt här inne :P

har inte hunnit vara ute och köra idag..och tror egentligen inte det blir av nu på eftermiddagen heller..snart ska vi väll göra mat och hålla kväll. Imorgon är det midsommar :) får se om det blir taxi eller om det löser sig :P

höööres!
Puss

lika bra de :P

Godmorgon :)
Äntligen fick jag sova till tio..och hade det inte varit för domdära polackerna hos grannen hade ja nog sovit lite längre!
haha, har iofs inte gått upp ur sängen än, så mamma tror nog att ja sover fortfarande, lika bra :)
Ska strax gå ner och äta lite frukost..får se vad det blir idag, vet inte vad ja är sugen på!
Sen blir det Stoooorstädning här inne..det var längesen! Kanske jag o mamma ska ut och köra också!

nu kurrar magen.
Hejdå!

föresten Therese, du fååår inte köra på fredag! ;)

Besviken

Får man lämna tillbaka sin Sverigetröja nu?
seriöst, Sverige gjorde ingen bra match..dom klarade inte ens att gå vidare från gruppspelet! JA jag är besviken!
nu blir det ingen match att titta på på lördag:/

Ligger här i min säng och tittar på SexAndTheCity :)

Köpte föresten parfym idag, och navelpiercingsmycke! :) och ett annat halsband.

luktar ljuvligt, ellerhur Emma! :)

Man kanske skulle släcka datorn och försöka somna lite i tid ialf. imorgon blir det städning och körning med mamma! Kanske det är lite fint väder så att man kan sola lite :) Såg att ja bränt mig lite i huvudet idag..låg ju ändå ute i 2 h nästan!

Godnatt på er!
Hejdå.

det är nu allt händer

Dags för match

Heja Sverige!!!

heelt galna!

hej !
när ja kom ner för att koka ägg såg jag att mamma redan gjort det till mig..såå snällt. Så hon fick en puss på kinden :)
Efter frukosten gick jag bannemig ut och solade..la mig så att inte polacker kunde se mig..dom är helt galna!
Låg faktiskt ute i nästan 2 h! Det behövdes..haha.

Nu får ja snart göra mig färdig för Nova, mamma ska med..så vi slipper åka tåg :)

Hejdå!

Kalles Randiga Kaviar

Godmorgon Bloggläsare !
varför är det så att jag alltid vaknar 8.36? känns som att jag har en inbygd väckarklocka :/ Jag hade då gärna sovit till tio idag!!
Fast sen är ju polackerna och jobbar hos grannen, dom är inte så jättetysta..hörde nyss att dom satt på musik också!
Jaja, snart ska ja ner och äta lite frukost är det väll tänkt, Mamma och jag köpte Kalles randiga kaviar igår, den var faktiskt skiiitgod !! Smakar som kaviar fast mildare! TESTA!
efter frukosten får ja se till o ble av med all skit (kläder) från golvet, sen dammsugning! Får se, kanske man går ut o solar lite också..lite fint väder verkade det va innan när ja gick förbi syrrans rum! men jag skulle inte heller bli så förvånad om himlen just nu invaderas av massa tråkiga moln!

vid 2 tiden åker jag och syrran till nova ju :) Behöver handla lite saker!
sen ska vi grilla ikväll, innan fotbollen. Mys
och ja, jag ska ha på mig min Sverigetröja Hela dan! kanske inte när ja solar, men ändå!

Vi hörs!
Puss.

samma fel varje gång!

Attans, ja missade att klockan blivit över tolv :/ nu får det bli en mycket tidig onsdagblogg! haha.

träningen gick ialf bra, fast ja inte va så pepp. Sprang ändå uppvärmningsrundan ute hyfsat fort , Bra Sara!
Nu ska vi ha uppehåll ett par veckor..men inte betyder det att man kan ligga och dra sig på soffan varje dag efter jobb...utan 2 gånger i veckan ska det joggas! enligt tränaren..sen får man se hur mycke självdiciplin man har..haha. Men ja vill ha skitbra konditon! Och eftersom vi ska ha össefart på våra träningar/matcher så är det lika bra att träna upp sig till de!
Ont i huvudet har jag som faaaan verkligen, och jag vet ju varför..för jag gör samma fel varje gång det är träning, dricker förlite! Man märker det mer nu när det är somrigt och varmt!
får väll snart nanna bort huvudvärken!

Imorgon ska ja göra klart på rummet, dammsuga ORDENTLIGT!!! får bort alla glaskärvor som ja fortfarande varje dag får i foten :/ sen att jag tog isönder ett halsband så det är pärlor på hela golvet gör inte saken bättre:P Haha.
sen kommer syrran hem vid 1 redan, så vid 2 ska vi åka med tåget till lund och senare med buss till nova :) och gissa om jag ska ha min Sverige tröja på mig, JAVISST!! :D

Sov så  gott..även om ja redan tror dom flesta gör de!

Hejdå!

dagen idag!

Hej igen :)
Usch vad klockan går fort..snart dax och byta om för träning! Är dock inte jättepepp på det idag..men man får väll ta sig igenom den.

Jag har ju mitt fönster mot grannen, och nu är det så att dom har skaffat sig 5 polacker som ska fixa deras hus..och du kan ju bara gissa vad det är dom står uppe på den höga ställningen och gör? JO, glor rakt in på mitt rum. Nu dessa veckor måste jag verkligen tänka på vad jag gör..och hur pass klädd jag är! Annars måste ja ha rullgardinen nere alltid, och det är inte så skoj nu när det är sommar.
Men usch ändå.

Garderoben har blivit väldigt fin nu måste ja säga. Har en sopsäck med kläder som ska slängas och 2 papperspåsar med kläder jag ska försöka sälja :) Förstår inte alls hur jag fått plats med allt. Fast alla nya kläder har nog aldrig häng i garderoben :P
Vid ett tiden åkte ja, mamma o broren till centan, han skulle pröva linser och sen skulle vi handla mat! Jag handlade 2 pärlhalsband, var 70% rabatt på dom inne på wedins! ja tack!!
var inte hemma fören vid halv 5-5..har nyss ätit midda. Lax ,potatis och min filsås :) GOTT!!

Näe, nu måste ja gå och byta om till träningen...ska göra så ingen polack får se ialf:P Haha.

hörs ikväll, är hemma närmare tio!

Hejdå!

bombnerslag, usch ja!

Blä. blev väckt av telefonen idag halv 9! Det var inte trevligt..Hade svårt för att somna igår, vet inte riktigt hur mycket klockan blev.
Så idag är jag faktiskt trött..och jag som har ett rum som ser ut som ett bombnerslag, :/
ska nog ner och äta frukost snart innan ja får sätta igång, ska ju åka och storhandla med mamma sen ju!
har en känsla av att körskolan får vänta till imorgon..usch, att man altid ska skjuta fram allt.
Ikväll är det träning, hade ju uppehåll förra veckan pga alla studenten! Efter träningen idag ska vi ha ett uppehåll några veckor igen..sen börjar allvaret:P HÅRDTRÄNING!

kanske dax för lite mannagrynsgröt och en macka med baconost, sugen någon? GOTT!

hööörs.

dax att tända tvn istället:P

hej o hå.
Msn  funkar inte..tydligen inte får någon!
jaja, ännu en andledning till att  sova :P
Rummet ser ut som faan, men jag har hällt ut massa kläder på golvet eftersom det behövs rensas lite! haha, blev dock inte färdig idag utan fortsätter imorgon :)
Ska även ta mig i kragen och sätta mig nere på körkskolan om ja hinner. Annars gör ja de på onsdag!
Ska iväg med mamma o handla på Maxi..ska också titta på parfym, eftersom min har tagit slut. Har en känsla av vilken ja vill ha, ellerhur emma :) Får se om ja hittar den! En vit kofta skulle också behövas inhandla..till klänningen som ja ska ha på midsommar..för solsken och 25 grader är ju inte något som burkar inträffa på midsommar :P

seinfeld är sent ikväll, det är en av andledningarna till varför jag fortfarande sitter här i min säng med massa kläder runt mig..har inte ens tänt tvn! en annan andledning är nog för jag sov ett par timmar innan idag !
men eftersom nu inte msn funkar så har ja ändå ingen att snacka med..alltså händer det inte så mycket mer  här på internet. ,Inte alla som är lediga och kan sitta uppe så länge. Jag dööör om dom ringer och ber mig jobba imorgon..sån otur har jag säkert!

men godnatt på er, kan ju hoppas att det inte regnar imorgon!

hejdå

Helgen i bilder

 



skitväder

Seriöst? det är första dagen på sommarlovet för dom flesta ungar..även jag är ledig idag..och resten av veckan!
och vad gör det inte, jo det ÖSSER ner med regn..snacka om otur. Nu får alla unga (och jag) ligga inne hela dagen. Tråk!


Ställde ju klockan imorse för att följa med mamma till frissan, fick klippt luggen :) tur som det var slapp vi regnet när vi cyklade. usch, jag vill ha sol så jag kan sola!
Senare idag ska ja försöka rensa garderoben lite. tråkigt värre, men det regnar ju ändå

På återseende!

Söndag

Alla helger blir så underbara nuförtiden tycker jag..och nästa lär dock inte bli sämre..
jag har köpt midsommarklänning. superfin. Kommer nog in en bild i veckan!

har inte gjort mycket sen jag kom hem idag asså, renbäddade sängen ,så nu har jag mitt nya fina påslakansett som ja köpte på rean, 69 kr:D egentligen skulle det kostat 229. Billigt..kommer in en bild på det med senare i veckan!

kom på nyss att ja haft i mina linser sen fredagsmorse ..det är faaan inte bra ...därför ska ta ut dom nu när ja skrivit klart. Fast konstigt nog känns det inte att ja haft dom så länge..

Imorgon blir det ändå till att ställa klockan, på 8! ska med mamma till frissan, behöver klippa till luggen lite..haha
sen ska ja försöka få ordning på alla mina kläder..vet inte var ja ska göra av allt bara..kanske ska rensa ut sånt ja inte använder.

Nu åker linserna ut.
hörs imorgon.
sov gott..

GODNATT


Så bra!!

vilken helg :) helt störtskön helg har det varit !!
Varför jag inte bloggat? näe, för jag åkte hemifrån i fredags vid 5 tiden, sen har jag faktiskt inte varit hemma..fören nu vid 4 tiden idag då. Men nu bloggar jag igen :)

var och shoppade hela dagen igår med töserna ju. Emma och Lottie. ah, så roligt vi hade..underbar dag! Och vi köpte Sverige tröjor, såg på matchen och åt grillat och drack cider.
sen åkte vi vidare och träffade annat folk,. Mycket trevlig kväll.
var inte uppe fören vid 2 idag, blev nog rätt sent igår ändå..

Nu känns det rätt skönt att komma hem, och få sova i sin säng inatt.
imorgon hoppas ja på ledighet..eller ja det hoppas ja ju på hela veckan...
sen på fredag är det midsommar, och jag har väll bestämt mig vart jag ska va.. I think!

snart blir det väll till att laga mat, jag och syrran fick den uppgiften! Taco ska vi ha, så det blir till att skära massa grönsaker bara!

skriver nog något mer ikväll :)

Pussar!

tack för helgen <3


Fredag

oh äntligen fredag :) Hoppas Hoppas på att jag är ledig nästa vecka!!!
på jobbet var det riktigt lungt..det var ju skolavslutning, så det var bara fritidsbarnen som åt middag, 22 personer kom :P haha! fick gå hem en timme tidigare, halv 2. skönt. Gick ut och promenerade med mamma, men det var inte så härligt..det var förvamt..sen kändes det som att jag hade ont överallt!
nu får ja vila från promenaderna i helgen, somvanligt:P

Halvligger här i sängen nu och början bli trött..det har jag inte alls tid med att va..ska hoppa in i duschen strax sen blir det till att göra sig färdig för student. mamma kör mig :)
Om ja ska va ärlig hade jag mer än gärna bara leggat här i min säng idag och tittat på tv eller nått..Men istället får ja åka bort och vara trevlig :P
Imorgon kommer Emma och Lottie antagligen och hämtar mig så åker vi till Burlöv centrum (obs) för lite shopping :D Jag behöver shorts och kanske ett par vita byxor ( nä,, antagligen blir det ingen ullared nästa veckan, vi får vänta till v 28) Imorgon kväll vet ja inte alls vad som händer, får väll se vad brudarna har för planer !

usch, ska man blunda en kvart? känns onödigt..och känns som att ja får stressa sen då..haha. men sköönt hade det bannemig varit!!  Vi får se.

Släcka datorn ska ja göra..och vi hörs inte mer ikväll..eftersom ja inte ska va hemma!

Hoppas ni får en bra fredagkväll!
Puss, hejdå

hedå!

usch vad klockan blev mycket, snart dax för seinfeld ialf..kommer nog somna innan pausen...men det kvittar!

godnatt!

skolavslutning imorgon

Tjohej :)
jobb idag, somvanligt..hade heldag idag, stängde och låste vid halv 4! Det var pannkakor till mellis idag, fick själv 2 st, mycket gott:D
Har nyss bakat en kladdkaka till mamma som hon ska ha på lördag när hon åker och cyklar på ven!
får ju göra något för hon är så snäll och kör mig imorgon!  :)
Fick äta lasangeresterna från igår..eftersom mamma o pappa är med brorens klass o spelar brändboll!

när klockan närmare sig sju..eller ja..varför inte innan:P ska ja ut och gå...nu när man börjar få upp farten får man gå sjuuukt långt för att va ute i 45 minuter, haha. Det ser inte ut till att bli regn ialf :P

Imorgon är det skolavslutning, men självklart finns det ju ungar som ska va på fritids som vi ska laga mat till, ska jobba mellan 8-14.30...fast kanske inte säkert vi får hålla på sålänge, beror på hur många kids där är. Förra året var där bara 25. ja, men hallå..vem vill va på fritids på skolavslutningsdagen..hihi.
Fick föresten jobb på rinnebäck , 20/8-12/9  . Skoj !! :) sen vill ja nog ta mig en sista minuten resa..sugen?

Tänka sig att det redan är fredag imorgon, så sjukt fort allting går. vecka 24 går mot sitt slut! fast det är fredagen den 13 imorgon, haha, får hoppas man klarar sig ut ur den dagen levande :P
Jag vet en som fyller år..men jag vet inte om ja borde säga grattis..:/ skitstöveln sa inte det till mig!
Imorgon är det ialf dax och gå på student igen.  :D 

snart är det midsommar, en vecka ungefär. Jag vet fortfarande inte vad ja ska göra... Förslag?

kanske man skulle gå ut och gå nu, så har man det gjort..Javisst.

Hejdå!

ingen bra dammsugning:P

Vad klockan rinner iväg helt plötsligt när man sitter på msn och har trevliga pratstunder :) Me like!!
jag borde verkligen gå och sova nu...iofs får ja va uppe en halvitmme längre ikväll eftersom jag inte börjar fören 9 imorgon. men däremot jobbar ja  några timmar mer..till halv 4.
mycke mer händer inte imorgon..laga mat, promenera..somvanligt . haha. Kanske man skulle städa..för ända sen ja tappade en glas mitt i natten i fredags har jag fått en glasskärva i foten varje dag..inte mysigt.. iofs dammsugade jag den natten..hahaha, men inte så bra:P

nää, sex and the city är nu slut  så ja får släcka datorn och se den sista kvarten av seinfeld:)

GODNATT!!

Taajjjming!!

Javisst, har nyss kommit in från min 45 minuters långa promenad, skönt var de. gick där och lyssnade på musik och tänkte på sånt jag annars inte tänker på. :P
haha, inte en droppe regn fick ja på mig, men nu, NU össer regnet ner här hemma.. det kallar jag tajming

Nu är ja sugen på något, men jag kan inte riktigt sätta fingreet på vad. Chipsen här brevid mej har jag tröttnat på. Ja ni läste rätt..   :/

Sex and the city ska ja se ikväll, dubbelavsnitt.. :D men det är också det ända ja har planerat ikväll..och det är inte fören klockan 22.
föresten emma, när ska vi gå på bio?? :)
och hur blir det med ullared nästa vecka emma??
och vad händer på lördag emma??

haha.

Hajj

Internetshopping :)

så himla tråkigt väder det är ute :/  Jag vill ut och gå..men vet inte om det kommer regna på mig..och det vill ja helst inte. Fast iofs är det ju bara att gå hem om det börjar regna!!

Har nyss beställt kläder från halens, Igen :P



haha, jag vet att det är samma klänning fast olika färger..men jag kunde inte välja:P sen att dom bara kostade 75 kr st gjorde saken lättare att ta båda 2 :)  Dessan tre saker kostar 294 kr totalt, inklusive frakt. Billigt måste ja säga!

näe, nu blir de bannemig en promenaad...solen tittar fram lite..tror dock inte den gör det så länge till..
haaa de bra sålänge..

PUSS

tårta

faasen, varför är man så trött hela tiden.
Jag hade hellre jobbat till 4, hem o laga mat,promenera,se tv,somna..då hinner man inte ligga här o dega som nu..när ja slutar klockan 1. gör jag inget kommer ja snart att somna..visst ..det är rätt skönt, men man blir inte piggare för att man går och lägger sig nu. snarare slöare.


Jobbet gick ialf bra idag med, fick tårta efter maten eftersom det var nått folk som gick på semester efter idag. Gott!
Fy vad jag hoppas att jag får vara ledig nästa vecka :)

Nu ska ja se tv och antagligen sova en halvtimme-timme. Sen ska ja laga Lassange och sen promenara:D
Vi hörs..

hejdå!!!


Han kan han :)

Sverige, Zlatan..vilket mål han gör:D Sverige vinner med 0-2. Woho!!

det blev en promenad idag, 45 min, duktigt sara:)
fast nu har ja fått helt ont i huvudet...inte skoj!

får väll strax släcka ner datorn och nanna, man är lite trött.
jobb imorgon igen, fast samma tid, 8.30-13.    Vet inte vad som händer resten av kvällen..får hitta på något vi ska ha till middag ialf! Mamma jobbar.

Emma, jag är sugen på Ullared ;)

Godnatt !

HejaHeja!!

Tisdag idag och ja har jubbat!
slutade ett men stannade kvar lite så jag fick äta..lika bra de..annars skulle ja bara gått hem o ätit.
Nu ska ja strax vila en stund, känner mig rätt trött!
Blir en promenad (eller jogging) efter maten..sen är det dax för fotboll :D HEJA SVERIGE!! chips och dippa får det väl bli till de, haha..mums.

seriöst..nu är det ändå snart midsommar och jag har inte en aning om vad ja ska göra!?
aja, det löser sig väll..i värsta fall köper jag mig en liter jordgubbar och sitter här ensam och trycker i mig dom :P haha.. nää fy!


Nu ska ja vila. hörs ikväll!
Puss o Kram

också var dena dagen slut

Jag vill ta studenten igen!!!
tänk att det var ett helt år sedan jag var på skolan sist, läskigt fort har det gått..
Men roligt har jag haft under det året..och jobbigt också iofs. Men ja är lycklig ! <3

Har kommit hem från Sandra nu, var lite sugen på att följa med dom ut..men nej, jag sparar dom pengarna istället:)
God mat var det..tog med mig lite pastasallad hem. MUMS!
Massa fina presenter fick hon också..själv kommer man knappt ihåg vad man fick.. haha..

Klockan är bannemig snart tolv, och jag ska upp o jobba imorgon. Halv 8 ska ja upp, början halv 9...sen slutar ett redan, om det nu inte är någon som är sjuk eller något..det slår aldrig fel.
Träningarna är inställda denhär veckan ju, så kanske lika bra och ta sig i kragen och  springa en runda.. :P om inget annat får ja gå ialf!!!


Dax och nanna.
Hoppas du får en skoj kväll sandra

PUSS



kär och galen♥

studentfirande

godagens:)
aa, man märkte på statistiken att de var söndag igår :P

uppe tidigt idag, åt en ägg. sen åkte vi till Pia och dukade,blåste ballonger, gjorde pastasallad..sjukt god.
sen åkte vi o handlade lite blommor och smått.
Längtar tills vi ska till skolan sen, och sånt:) jag vill också ta studenten, igen!!

fick nyss reda på att träningarna är iställda denhär veckan på grund av studenterna, kanske lika bra

nu ska ja nog vila en stund innan ja ska hoppa in i duschen.
ha en skön dag!

Kraaam.


Vad händer på midsommar?


Jag och Emma



Natti

Jag är trött
så nu tänker jag nanna.

Föresten så var där inget på tvn ...

Godnatt

♥  ♥  ♥                        

En helg, en bra helg!

hej.
jag vet, har missat att blogga i helgen, men jag har verkligen inte haft tid!
hade fullt upp i fredags med förberedelserna till festen :) Emma kom redan vid ett tiden, stack o handlade lite , gjorde sallad..sen kom folket vid halv 7 ungefär..hade en Riktigt trevligkväll..kaanske inte vattenkriget, eller jo det var skoj, men inte den biten då jag blev överfallen med vattenslangen och trodde ja skulle drunkna där mitt på gräsmattan..haha. inte var det bättre att ja hade en vit tröja, men ja slank in och bytade om. Mina gäster som va blöta hade iofs inget ombyte, så dom fick gå utan, hahahahah :P Nä, men fan så skoj hade vi ialf!
massa pommes har ja över, och chips och dippa kan ja äta i flera dagar till..dock inte mej emot;)

lördag, städade lite efter fredagen ( var har ni gömt den till vattenslangen?? ) ..kommer fasen inte ihåg vad ja gjorde igår..typ somnade lite i solen..men inte faan fick jag någon färg för de..kanske för klockan var efter 3.
Jo, jag fixade också förrätten till Lina och Linus som skulle ha sin middag på kvällen. Det var en smörgåståårta typ, i miniformat. Glömde fota de, men skitgod var den.
På kvällen fick ja inte vara hemma för Syrran, så jag blev hämtad. Åkte massa bil och åt glass, mycket mysigt!
Nu idag, söndag var ja uppe tidigt..ställde klockan på halv 8 och klockan 8 skulle ja va hemma hos sandra, dom kom och hämtade mig. Skulle sätta upp tältet till studenten imorgon..egentligen tyckte ja inte riktigt jag behövdes..men ja sandra satt o vilade..och såg till att dom som jobbade fick dricka:)
vid 11 hade sandra o jag varit och handlat glass i affären och vi var på väg hem till mig..där åt vi lite chips o dippa..(haha måste ju käka upp) sen solade vi lite..somnade nog ett tag..fast det kändes som att man var avtuppad. Jäklar så varmt de har varit idag. vi blev mycket svettiga och kändes oss badsugna. ringde ett samtal sen var vi på väg till stranden..badabada :) Såå skönt att svalka av sig i vattnet ! han även sola och bränna mig. tjoho!  :/
var hemma lite över 4, då duschade ja sen gjorde ja o syrran mat.
nu har ja suttit här nästan allt förlänge tycker ja, men ja får väll ta igen allt ja missat i helgen :P

Imorgon är jag ledig, klockan 9 ca är jag och mamma hemma hos Pia, dukar o gör mat till studenten :) ,lite ballongblåsning också skulle ja tro!
sen får man hem och packa in presenterna och klä upp sig lite innan vi drar till vipeholmskolan vid halv 5.
sen är det paaarty, skiter i att ja ska jobba dan efter..är jag aldig annars bakis varför skulle ja va det då på tisdag? och om ja nu skulle bli det så ska ja ändå bara jobba 8.30-13. Jag överlever:D
 
undrar om det är något vettigt på tvn ikväll, ska ialf undersöka de..
och har man bärbar dator, så kan man ju göra det samtidigt som ja sitter här..annars kanske emma blir ledsen på msn;)
hoppas ni haft en kanonhelg. Jag har bannemig haft det måste ja säga.
Puss och kram  !!!

nationaldagen!

Godmaauron!
Studenten igår var rolig:) Och det blev björka för min del också igår..men det var skoj där också..Denhär gången kunde man röra sig ialf, alltså inte så mycke folk som sist. hemfärden tänker ja inte berätta om här, haha. men oj.
Det är tur man har så himla roligt ju!

nu ska ja ut o fixa lite inför ikväll..
men vi hörs!
Kram

tjooho

hejhejhej!!

var uppe efter 9 idag, ställt klockan o allt. Hade mycke ja skulle göra .
åt frukost sen åkte ja o mamma ner till byn, handlade massa på konsum till fredag.
Sen har ja bakat massa bullar idag, så nu är dom färdiga. Hann inte städa , men ja har tid till det imorgon.

Nu tänkte ja  gå och vila lite innan ja ska göra mig klar för att åka till henkes student..får se om det bli björka ikväll eller inte..

Vi får höras imorgon igen!
PUSS

mycket i huvudet just nu.

Sådär, nu har jag hunnit vara på centersyd också, blev 2 linnen till ti Åhus, så nu har ja handlat alla 8 st.
sen studentpresent till henke. Handlade även grillkol,papperstallrikar och lite sånt småttogott till fredag :)

nu är klockan tio snart, fort går de. Hann inte baka fler bullar idag, får upp tidigt och göra de imorgon. dom har ringt som fan från jobb idag...och ville ha mig imorgon och på måndag..men icke. Måste va ledig imorgon, har mycke o göra. Baka,städa,handla ..ska åka tåg/buss/buss till Harlösa också..där hämtar lottie mig:)
Sen måndag är det sandras student, då ska ja hjälpa till där tänkte jag!
men fick jobb resten av den veckan!

nu tio ska ja se sex and the city..och lugna ner mig lite..känns som att ja har massa i huvudet just nu..mycke som ska göras imorgon o fredag och så..

Nä, måste ner o snacka med mamma.

Puss

onsdag

Hejjjj.
haha, förra inlägget var det ja skrev igårkväll..ja hittade det nu:P tyckte de va lika bra o lägga in de!!

Idag är ja ledig, har varit hos tandläkarn, jävla sätt dom har asså, Dom säger alltid innan att man har början till hål, mmmm sen nu när man ska betala så har dom helt plöstligt blivit hål så nu ska det lagas. OHH! fattig kommer ja bli.
har även bakat en sats med bullar som är till måndag, dom blev goda:)

ska nog strax hem till sandra, sen ska vi till centan!
så ja skriver mer ikväll!

Puss o kram

man hade inte så dålig kondis som ja trodde

Godkväll.
första saken av dom 2 "jobbiga"  sakerna jag skulle göra denhär veckan är avklarad. Första träningen med nya tränarn..Men allt gick bra, jag hade inte så dålig kondis som ja trodde. Woho! men satan så varmt det är inne i hallen, och värre kommer det bli.
vi var inte så många på träningen heller, 7 ungefär. Bara för det är så mycket med student och bal!
Nu är det en vecka tills ja kan träna igen, för på torsdag ska ja ju på student.

Jag är hungrig, men ja vet inte på vad. Snacka om jobbigt problem eller vad. haha.
vet inte heller om ja orkar äta något..eller ja ska vänta till imorgonbitti. svårt dedär..man blir alltid hungrig efter träningen.
Är ju ledig imorgon för dom som missat de:) Fast dom ringde och undrade om ja kunde jobba..men icke, har tandläkartid 11, alltså i början på luchen..därför är de inte lönt att jobba. inte mej emot, onsdagen är den skönaste dagen på veckan att va ledig tycker ja:) Sen att det inte är jobb på fredag heller skadar inte, och änsålänge har ja inget på torsdagen, men man ska inte hopppas på förmycket att man blir ledig.
Imorgon SKA ja sola lite, om det är varmt vill säga. Ska även baka bullar till Sandras student hela kvällen.

Nä, det får bli att gå ner o äta någon knäckemacka eller nått!
annars vaknar man väll tidigt imorgon och är hungrig..och jag tänkte ialf sova till 9
.

Hejdå!

WHY?!

kul!!! kul att ja nyss skrev värsta inlägget och sen allt försvann. OHHH.
ja tro inte ja skriver om..suck.

hejdå

neeej!

fan vad tiden går sakta idag..kanske för ja slutade redan halv 2 idag.
jag orkar inte träna..
orkar inte blogga mer heller för den delen..ja är varm.

Puss hej!

attans!

Seriöst, det är inte Seinfeld fören fem över 12. betyder nu det att ja måste sitta upp en hel timme till de?
..attans, ja somnar alltid till seinfeld.

fort går de.

hejhej.
Måndag igen, känns som att denhär veckan kommer gå fooort.
det ända ja inte ser fram emot är nog träningen imorgon..och tandläkarn på onsdags..
har jobbat idag, kanske inte så ovanligt egentligen. 9-halv 4 . Ventilationen var sönder på jobbet när ja kom. snacka om bastu! men sen fixade nån det..fast egentligen blev det inte mycke svalare för de.
efter halv 4 cyklade ja hem, fick duscha av mig snabbt, men knappt lönt. tog på mig så lite kläder ja bara kunde..sen cyklade ja o syrran till stationen och med tåget till lund! Kollade på sandras/vipans bal..jättefina var alla
vid 7 var vi hemma, åt o lite så.

nu sitter ja här..och det är kväll igen, snart seinfeld om ja hinner släcka datorn till de :P
imorgon är det tisdag..jobb halv 10 - halv 2. sen antagligen hem o sola lite..
sen kommer vi till den jobbiga biten, träningen, första träningen..ja kommer dö.

näe, nu får de räcka..
och nu som lovat.,lite bilder från helgen!


Resten av bilderna hittar ni på bilddagboken.


Godnatt.

Veckoplanering

Godkväll.
känns som att jag kommer va uppe någon timme längre idag än vad ja brukar..haha. kanske det beror på att ja sov några timmar mer än vad ja brukar:P
klockan är förhelvete redan snart elva. känns det så ? nej.

tänkte skriva min veckoplanering.

Måndag: Jobba på Rinnebäck mellan 9-15.30. Sen tar ja tåget in till lund vid 4 , där träffar jag lottie och syrran och vi ska gå och titta på Sandra och Vipans bal (kan man tro att det är ett helt år sedan man gick på sin egen)

Tisdag: Jobba på Rinnebäck mellan 9.30-13.30 (som det ser ut nu) . Sen är det bannemig dax för första handbollsträningen, med nya tränaren. Jag är rätt nervös..kommer man orka?

Onsdag: Antagligen helt döööd efter träningen dagen innan. haha. Men till tandläkarn ska ja ta mig till, klockan 11.
sen blir det antagligen massa bullbakande till sandras student som är den 9/6.

Torsdag: Mer bullbakande om ja  nu inte hinner med allt på onsdagen. Ja menar är det massa fint väder vet jag någon ska ligga ute o sola ;)
kanske det blir jobb också, men det hoppas ja inte allt för mycke på.
På kvällen ska ialf ja på student, till Henke :) Ska bli skoj! får se om det blir björka på kvällen eller inte.

Fredag: Nationaldagen alltså är jag ledig:) woho! mamma o pappa åker till simrishamn över helgen , vilket bara betyder en sak. JAVISST ! :D

Så ser veckan ut..inte helt fel tycker ja..ser fram emot veckan!

näe, får va färdigbloggat för ikväll, tror ja. men man ska aldrig säga aldrig.
annars kommer det en ny imorgonkväll någongång

Hoppas ni haft en lika härlig helg som jag:) förutom att ja missade hela söndagen..men ändå.:P

Puss o godnatt

vilken kväll..

Om jag hade skoj igår?
JA
kvällen var sjuk egentligen..haha. man bara skrattar när man tänker tillbaka..
skriver ja allt här kommer ingen förstå ändå..det måste upplevas!

nu ska ja ner o äta kvällsmat, jag vet ni tänker, oj nu. Men ja, det blir så om man äter frukost halv 5..
det är tur inte varje helg är såhär:P

tack alla för igår:)

haaaajj



föresten kommer det in en del bilder från igår..tror dock inte det blir ikväll..men under veckan.
lovar, värt att se...hahahahh