året som gått...(jättefort)

Chips och dippa var inte så gott ikväll som jag trodde, så den får helt enkelt spolas ner i vasken! dock inte jag soom betalat den ändå ;) Hihi.
Kul att jag var så lat att gå ner och hämta dricka så jag tog en energidricka! Gissa vem som inte kommer somna i lagom tid ikväll! Fan, denhär kvällen är ju nästan viktigast på året att lägga sig tidigt, jaja.
vet ni, Nu är det faktiskt sista dagen på året, 2008. Och jag tänker börja den sista dagen med att sova...haha!
 
en liten sammanfattning av året 2008!

Mamma och pappa åkte utomlands i slutet av januari, som slutade med att jag hade fest här hemma och att jag skaffade pojkvän ! haha. vad hände sen? jag har jobbat massor, fast rätt lungt i början på året, var lite härovar och var överlycklig när lönen låg på hälften av vad jag har idag! Sommar var MYS! jobbade ett par veckor och var sedan ledig, gjorde väll inte direkt något speciellt? hade en vecka tillsammans med honom. vilket var det bästa <3 Björka Loge fick många besök utan mig och mina kära vänner, och roligt har vi haft! Massa fester har det varit, och ingen kan festa som jag och Emma !! Askeröd,ekebofestivalen,veberöds dansgala,tingvallas sommarnatta m,m
Direkt efter sommarn fick jag ett vikariat på 3 veckor på Stinsgårdens förskola..det vikariatet har ju förlängts många gånger, är fortfarande kvar och trivs suuuper där i mitt eget lilla kök ;) Vi håller på med en stegtävling i kommunen också, 479 personer är med, och jag ligger topp 20, visst är det bra!?
Vad mer har hänt? JOO, jag och Emma har ju fyllt 20 och den som missade den festen lär ångra sig! den 22/11 viiiilken kväll:) sex dagar senare fyllde jag 20, det jag tycker om bäst är mitt fina armband som jag fick och som jag oftast bär!! (ja syrran ditt halsband är också superfint, men du förstår säkert..armbandet betyder något speciellt)
attans, jag har sjukt dåligt minne, men dethär är väll en bra sammanfattning? Jag är lyckligare än nånsin känns det som och så kär så kär så! Och kärlek behöveer man, om det så är från sina vänner/familj eller från pojkvännen, så behövs det!

Imorgon avslutar jag årets sista dag med dom bästa , han, hans kompisar,Emma,Sandra...Lottie..du borde vara där!!
Jag undrar lite, kan 2009 slå 2008?  isåfall ska 2009 innebära att jag flyttar, annars blir det svårt att klå! Jag vill så gärna flytta och ha mitt eget..eller inte mitt..utan vårt! men det kommer när det kommer :) OCH jag ska ta mitt förbannade körkort, såfortsommöjligt.

Gissa hur lycklig jag kommer känna mig när jag kysser min Älskling på tolvslaget på nyårsfton!
Överlycklig,precis!!!




Godnatt.


tisdag

Hej :)
dom senaste dagarna har jag nog varit på ett shoppingcenter varje dag, shiiit. fast jag har inte direkt handlat något..mest följt med alla andra!
Jag har äntligen städat på mitt rum, som jag nu sagt jag skulle gjort i flleeeera veckor. dock ska jag dammsuga imorgon!

Ikväll sover jag ensam, det var ett par nätter sedan! Men jag trivs med att sova två <3
Har en dippa som stått färdigblandad ett par dagar i kylen, har inte blivit så att vi ätit den, och imorgon är vi inte hemma ! Funderar starkt på att trycka i mig lite, men inte så roligt och gott att kränga ensam! men ibland får man.

Imorgon är det nyårsafton, och jag tycker det ska bli så hiiimla skoj!
Idag stod jag och panerade 8 fläskfileér, skiva för skiva! snacka om jobbigt haha. Men gott kommer det bli imorgon :)
Klockan tre är vi hemma hos Emma och fixar massa..och klockan sex kommer resten av dom 17 gästerna - 21 är vi totalt. Kommer verkligen bli super!!
Men innan klockan blivit tre ska jag ha duschat och gjort mig halvfärdig...och dammsuga också såklart!

Ha nu ett jävla gott nytt år, och hoppas er kväll blir toppen!

uppdatering

Hej o hå!
längesen jag skrev nu igen, jag vet. men jag har jullov..därför blir det lite annerlunda!

Jägers var det ju den 25, BondePer var där och dom flesta damer flockades till honom, så ensam är han inte ..hahaha.
Minns inte när vi var hemma...men vi sov gott ända tills sent på fredagseftermiddag! Var och handlade tv på mediamarkt  innan vi stack hem till mig och sov!
I lördags var det dax för mig och emma att kolla in mellandagsrean :) Gud så mycket folk. handlade lite gina bara..annars tyckte jag inte det var så mycket rea! Emma och jag passade även på att handla maten till Nyår. gud så gott det blir! både förrätt,huvudrätt och efterrätt! Blir nog en lyckad kväll, 19 stycken är vi.
idag är det söndag, en konstig morgon men tillsist så sov vi till 10. Sen har jag inte fått så mycket gjort..men det är ju trotsallt jullov!
ikväll blir det lugnt..antingen laga midda eller ut och äta. får se vad vi är sugna på!

Imorgon måndag, har inga planer änsålänge..Antar att jag inte kommer orka städa undan allt här idag så då får ja fortsätta imorgon! På tisdag blir det lite shopping igen och besök på systemet..där säkert alla andra också håller till dagen innan nyår! Haha! Under hela eftermiddag/kvällen kommer väll vi mest stå och panerar 7 fläskfileer ...det kommer ta tid! men det är de värt.
På onsdag är det nyårsafton ...så klockan 3 är vi hemma hos Emma och fixar och donar och kl 18 kommer gästerna!

ha en bra söndag!

Juldagen

Godmorgon!
det var riktigt skönt att få sova länge imorse..det behövdes! Julafton är så intensiv måste jag säga.. hade grymt ont i huvudet hela kvällen igår och är sjukt trött fortfarande nu fast jag sov till elva! Jaja. julafton var även massa mys och massa god mat, trodde jag skulle kräka där ett tag efter middagen..haha, inte varje dag man äter julmat ju :P

tänkte skriva ner det ja fick i julklapp :) Det jag kommer ihåg!

Spelet ,sista ordet från Syrran och linus
en Smyckes"resväska" där jag kan förvara alla mina smycken eftersom dom just nu ligger överallt i rummet ;)
En pyjamas , som jag tyvärr måste byta.
ett halsband och örhänge och chipspåse från Sandra
Örhänge,halsband,ring,arband  av mamma o pappa som jag allt ska ha på Nyår :D
Singstar ABBA
2 kokböcker av Anna och Erik
en kokbokstöd , skitbra att ha!!
En vågtång
ett navelpiercingsmycke
En bok av min lillebror
En stor handuk och lotion
massa ansiktsprodukter
strumpbyxor,ögonskugga,sminkpenslar
grytor
Presentkort på bio
en film

Nu tror jag att ja fått med allt..
riktigt bra grejjor :D

Har dock inte fått mina julklappar från Emma och lottie. ska bli spännade och se!

ska väll snart koppla in playstationen och sjunga lite abba :)
sen blir det frukost, eller snarare lunch :P

Ikväll är det feeeeeeest! Och Emma, jag vet inte heller riktigt vad ja ska ha på mej..

Ha de finfint    !


väntan

Nu har jag nyss ätit lite dipprester från igår och kollat på Björn Gustavssons film som papppa köpte häromdan ! Mycket rolig, dock lite kort.
Klockan går sakta, som alltid på julafon..
om ca 2 h åker vi till farmor , Utan mamma:/
Ska bli så jäkla gott med julmat, sil,ål,lax,janssons... allt :)

Föresten fick jag Blommor igår av han , riktigt fina!

Funderar på att sjunga lite singstar..har nu fått in det på rummet när broren satt in xboxet :P
Hoppas jag får ABBA singstar ikväll.  föresten läste jag att det finns karaoke imorgon på Jägers, men jag tror helt ärligt att jag inte komma våga det .. haha. Även om det hade varit skitskoj .
rätt skönt att det är 20 där!


äsch, orkar inte sjunga. sätter på tvn istället!

Kram på er

God jul

Jag har inte skrivit på snart en vecka, riktigt dåligt. Men Om helgerna har jag inte riktigt tid alltid.. .och sen startade jag inte ens datorn i måndags eller igår :/ Men ni har säkert överlevt:D

i måndags jobbade jag först, 30 Barn att laga till, vilket var en mycket lugn dag! Efter jobb stack jag och sandra ner till körskolan...hahaha. vi satt där i 3 h (!) men vi ville verkligen klara provet. haha..och det gjorde vi! Sen cyklade vi hem till mig och fixade lite innan vi tog bussen till lödde..kollade runder lite..sen kom ju Idolgänget dit:) Så jag köpte kevins singel..och fick autografer, hihi!
Var inte hemma fören vid tio och då kom han hit och nanna här !

Tisdag, upp och jobba igen, seriöst. 13 barn att fixa käk till. riktigt onödigt ..men lättförtjänta pengar, satt mest och läste tidningen :P
Efter jobb kom mamma och pappa o hämtade mig, vi körde och handlade lite och gick in på systemet, måste ju ladda upp för den 25 ;)
När jag kom hem var jag tvungen att pyssla lite med en julklapp :) Finfin blev den!
städa lite sen var klockan redan 4 och han kom...sen duschade ja och gjorde mig färdig! Syrran  och linus kom så käkade vi massa gott, spelade spel och hade mysigt.

Idag är det ju julafton, för en som missat det! WOHO!
I min julstrumpa låg där massa godis,en film, läppglans,ögonskugga,tuggummi  m,m och ett biopresentkort från Han.
Älskar julaftonsmorgon :)
Nu blir det mest en lång väntan innan man ska göra sig julfin och åka till farmor och farfar! Träffa kusinerna!
tyvärr ska inte mamma följa med, för hon måste jobba :/ Grymt tråkigt. Men så får det bli ibland..

Broren fick ett Xbox 360 nyss, så ni kan ju gissa om han har att göra! Snart har vi fan alla spelkonsoler, ha! Ska bannemig sno i playstationet in på mitt rum :)

Imorgon är det party, till jägers ska vi . SKOJ!
får se om ja hinner bloggga något, annars får ni hålla ut.. Jag har 14 dagars lediget nu :D

GOD JUL!


Torsdag

FREDAG imorgon! denhär veckan har gått svinfort, mkt bra!
Imorgon ska ja ut, ut och partaja med min kära Emma! lottie ska också med, ialf och käka:D
sen blir det nog slagt..Kanske träffa han där :)
Lördag blir det en lååång sovmorgon tror ja..sen på kvällen blir det träff med handbollen, men hem rätt tidigt och ta det lungt !
Söndag får ja se vad jag gör!  Här behövs städas..somfan!!

idag var ja o pappa på centan ...julhandla lite..fick handlat en del men är inte klar, tyvärr! Får bli en sväng på söndag eller måndag också! var även en tur inne på Systemet. premiär.. haha! Handlade lite gott till imorgon..

nä, nu ska ja se lite tv och sen somna och sova gott ett par timmar. Hopppas dagen går fort imorgon..sen är det bara måndag och tisdag kvar! Ledig i 14 dagar irad. WOHO!!

Godnatt

bättre avslut på en dag kan man inte få!

alldelles precis fick jag det finaste sms jag någonsin fått, Har jag nämnt att jag är lycklig? Om inte, nu vet ni!
Jag har världens underbaraste Pojkvän!








kärlek

Energidryck!

Så rädd som jag var när klockan var 6.20 imorse, så rädd har jag aldrig varit! jag hade precis ätit min macka och rest mig upp för att läsa ett sms på pappas telefon när hela huset helt plötsligt skakade som fan!
Tur att jag hade pappa där i köket, för hade jag varit ensam  hemma vet jag inte vad jag skulle gjort! Ialf, vi visste inte alls var det var, pannan som smällt? Skorstenen trillat ner? Flygplan nära huset? Många tankar slog runt i huvudet..var det bara vårt hus? Vi ringde grannen och frågade om dom också kännt något...det hade dom. så antagligen var det väll en jordbävning..Men i Sverige liksom? ialf, pappa fick köra mig till jobb för jag var helt rädd och skakig fortfarande..lyssnade på radion hela vägen dit där det sas att det varit en jordbävning! Hela dagen har jag lyssnat på radion och hört på folk historia.. den 16/12-08 kommer folk minnas länge.

Har varit ensam på jobb nu både mån/tis..drygt..har haft fullt upp har inte kunnat förbereda alls inför julmaten imorgon! men det ska vi nog lösa, några bröd blev inte heller bakade, tyvärr!
Jag slipper åka iväg på möte imorgon, vilket är skönt:) Slutar halv tolv men kommer nog stanna kvar lite och förbereda till torsdagen,,ska försöka slita så tidigt så möjligt ialf, sen så ska jag och han baka lussekatter..(jag vet, kanske lite sent .. haha)
Efter imorgon är det bara 4 jobbdagar kvar innan ledighet, snacka om att jag räknar ner..och ändå är det en helg i mellan! HÄRLIGT!

Jag gjorde ett misstag för en halvtimme sen...satt och  åt popcorn, blev törstig som fan, som man brukar bli när man äter det...orkade inte ta mig ner till kylskåpet för att hämta dricka..så jag tog vad ja hade i hyllan, energidryck..hmm, inte bra att dricka det innan man somnar kom ja på..lite sent såklart!
Så jag känner mig lite speeedad just nu..kanske rent av därför jag skriver så mycket, ha!
men, jag borde sova..jobb imorgon och mycke som ska göras!

föresten har jag packar in lite julklappar idag, sånt är skoj tycker jag.. ialf i början , sen vill man mest bara bli färdig.
Har inte handlat alla julklappar än.
behöver 1 liten tilll syrran och sandra,
Pappa har jag inte heller..han är skitsvår.
till han dära blir det svårt..men mamma handlar det jag sagt till henne imorgon, så får han bli glad för de:P
mammas är nästan klar, vet vad ja ska handla ialf.
Anna behöver också en grej till..
sen är det broren med. SKITsvårt

Fan har ju mycket kvar. haha.

nä  sängen, först ska tänderna borstat!

Godnatt

Söndag

helgen snart slut, tyvärr..om det ändå alltid kunde va helg..haha . Men en vecka och 2 dagar kvar tills man är lite julledig, DET ser jag framemot!
Men helgen har varit toppen, spelade nyss match. och vi vann..:D Gud som det märktes av att man inte tränat och varit sjuk...men, jag orkade .. 37-25 kanske det blev. Något som är sjukt bra för vårt lag är att pandora på något konstigt sätt lyckades förlora över trelleborg, så nu har vi fortfarande chansen att vinna serien..WOHO!

Nu ska jag ta det lungt resten av kvällen, one three hill om ett tag, och förhoppningsvis kommer inte han precis då..för då är det dax för pizza:P haha.

Imorgon är det jobb igen, dagisbarnen ska gå lucia, så jag får hem 500 lussekatter imorgon...puh! Och vi ska baka massa bröd :P En tuff vecka på jobb..,men så är det väll alltid innan jul!

efter jobb ska pappa och jag julhandla lite. Får hoppas det är lite mindre folk än vad det är på helgerna!



Hoppas ni haft en bra helg!
Kraam


snart fredag!

Äntligen går torsdagen mot sitt slut :)
träningen är avklarad, och det gick bra! Har nyss duschat och ska snart krypa under täcket och somna till något skit på tvn ! imorgon är det faktiskt fredag, och fan som jag ser fram emot lite sovmorgon på lördag..och söndag!

Föresten så snöar det ute..får se hur det ser ut när man rullar upp rullgardinen imorgonbittit:P Fast pappa sa att det skulle regna imorgon också, så då blir det väll ändå blask!

Godnatt på er!

utbildning

Hej.
JAAAA, fredag imorgon. men innan dess återstår en träning.. om 2 h, känns som en evighet tills dess :/
började jobba sju imorse,somvanligt..sen var det Hygienutbildning efter det, så jag var hemma halv 7, jobbigt faktiskt! Men att få betalt så många timmar är ju aldrig fel, haha :P

skulle mest av allt bara vilja klä av mig och bädda ner mig och somna...
men somsagt, träning om 2 h!


Ha de fint.
kram

läggdags!

Träningen gick bra, fick avbryta en gång..hjärtat slog så fort..märktes att man varit förkyld!
nu är jag hemma och har hunnit snacka med så många känns de som haha.
 Nyår börjat bli bestämt, och det är inte fel.

Fan, borde gå och sova, hann inte mer än att komma hem så slängde ja mig på telefonen och datorn..ligger i världens sämsta ställlning just nu..haha. Usch!
Imorgon blir det nog rätt lungt på jobb.. Gjorde mellanmålet redan idag, så det slipper vi. sen är det mest att koka potatis:) Funderar på att baka bröd..det borde vi hinna.
JAG, slutar halv 12 imorgon, och det är ja riktigt glad över. Ska träffa sandra och åka till stan om hon inte jobbar, HoppasHoppas!!!!! Annars ska ja nog hem och baka lussebullar.

nu var det sängen ja., men först borsta tänderna (fast jag är döö hungrig)) och kolla lite tv såklart!

Oh vad ja längtar tills imorgon, och till HAN! jag vet att du läser ;)

GODNATT!

tisdag

hejsan!
tiisdag idag, har mest gått runt och längtat till morgondagen..
Har ialf gjort riktig potatismos idag på jobb, föör pulvermos är äckligt! Blev helt slut efter det.. haha. sånt tar på krafterna.
Gick hem och sov lite efter jobb, för det tyckte jag att ja behövde.
Nu har ja nyss käkat, och ikväll blir det träning..jättelängesen nu, och skulle nog egentligen behöva hoppa över träningen idag med..känner mig inte riktig kry! Men eftersom ja somsagt inte varit  där på länge så får ja åka dit, och se hur mycket jag tränar!

Imorgon, äntligen onsdag, den dagen jag alltid längtar efter i veckan, förutom fredagen såklart!
Slutar 11.30 ..kanske skulle baka lussebullar?!.. ialf, sen på kvällen blir det nog mys och massa tv :)
Föresten rasade vårt pepparkakshus idag :/ så det får byggas om . haha.

Jag är hemma efter nio..kanske loggar in på datorn, eller så somnar jag gott:)
Ha en bra kväll iallafall!

Kram.


bara sådära spontant

Jag tänkte innan vid nio tiden att ja skulle släcka datorn och kolla på tvn..och  mest bara ta det lungt! Men så ringde min telefon så snackade vi där i 20 min, sen kom emma in på msn, och här sitter jag ännu och snackar med henne..dock ska ja snart släcka datorn och kolla på PB, drack eneridricka innan så jag ska nog försöka hålla mig vaken förengångsskull!
Nu vill ja inte ens spela sista seriematchen för i år på söndag..för jag och emma planerar en spontan resa till ullared, bara sådär liksom..men ja får se på torsdag om ja blir uuttagen eller ej, har ju somsagt inte tränat på läänge

NU, borsta tänderna!
Godnatt

Ny vecka

tjaa
måndag igen.
Kom till jobb imorse så funkade inte diskmaskinen, YES liksom..hmm, tur så kom dom och fixade den innan lunchen så vi slapp diska allt förhand!
Sen var det kostmöte, och dom hade väll inte något speciellt att klaga på. tur de:P
Efter jobb stack jag o sandra till körskoolan, på tiden! Jag klarade ännu ett prov, woho! när ja kom hem följde ja med mamma och pappa ut och gick, skönt faktiskt eftersom jag inte tränar ikväll!
Känns faktisk som om ja skulle bli sjuk igen, skulle inte alls förvåna mig :O Orkar inte de..

ikväll händer inte så mycket , skönt att inte gör något..men känns lite som om man skulle göra något, typ städa. Men nej tack...
Där är säkert något på tvn att se på :P

Imorgon är det jobb...och kanske körskolan, och om ja inte känner mig dålig ska ja ta mig ner till träningen! har sista matchen för i år på söndag...sen är det lite juluppehåll :)

Ha en bra kväll!!

xoxo

Helgen

Hej!
Paus i wallander nu, så ja passar på att blogga lite.

Det är söndag idag, helgen är över..ännu en gång.
Jag älskar helgerna! Speciellt när jag är med honom.

I fredags käkade vi i lund och kollade bio, Sandra och joachim var också med och åt, men såg en annan film sen.
förengångsskull sov vi inte i kävlinge, och det var härligt! På lördagen hade vi en lång sovmorgon, behövligt. Sen slappade vi mest resten av dagen, promenerade,vilade,byggde pepparkakshus,lagade taco,kollade tv och spelade UNO. det blev rätt sent i säng, men sen sov vi väääldigt gott!!!!
Söndagen blev tidig med en puss och hejdå, sen sov jag tills klockan ringde närmare halv 9, sen åkte jag och syrran till Väla för lite shopping,  det var det fler än vi som bestämt oss för..för mycket folk var där:P Hittade inte så värst mycket, lite julklappar..men långt ifrån alla!
Mamma o pappa som varit i göteborg åkte och hämtade oss, lämnade syrran i bjuv och sen åkte vi andra till kävlinge.

Det har varit en toppenhelg, Igen! fast ja önskade att ja inte låg här ensam just nu, men ibland måste man det också! imorgon är man tillbaks på jobb igen. 2½ vecka kvar innan liiiiite julledigt. Önskade egentligen att jag var ledig den 22-23 också..menmen, där kommer inte vara så många dagisbarn då så jag kommer ha det lungt! Imorgon är det kokt fisk och senapssås...lite annerlunda än vad dom ALLTID annars får, med filsås!!
har glömt vad det är till mellanmål, men eftersom det är måndag så lär det inte vara något krävande.
har för mig att vi ha Kostmöte imorgon också, kl 13.
Blir ingen träning för mig imorgon heller, förkylningen har inte riktigt försvunnit än..och jag är lite rädd för att träna när man är halvsjuk, så många som dör och sånt då :/
En promenad ska ja nog kunna ta imorgon ialf, Hoppas då det är fint väder :)

Nu ska ja zappa runder lite innan Wallander börjar igen, sen blir det till att sova..klockan ringer 06.00

Godnatt


har bilder på pepparkakshuset som vi gjorde igår, så en vacker dag kommer jag orka lägga in dom här!

Det blir en bra fredag

hej igen.
Rätt tråkig kväll ikväll...har mest leggat här och snokat runder, hihi.
där finns inget på tvn, nada!
jag ska göra något jag inte gjort på länge..släcka datorn..och läsa. inte läsa tidning eller bok ..utan läsa körkortsboken.
den borde göra mig trött om inget annat så jag kan somna tidigt..
men mamma slutar inte jobba fören 22, och henne vill ja ju träffa och snacka med, för när ja kommer hem från jobbet imorgon så har dom lämnat skåne för göteborg under helgen. Jag är lite avis får ja säga..men jag ska också åka bort sen hoppas jag, eller vi.

Nä, körkortsboken var det. sen ska ja skicka iväg världensgulligastesms, till världensgulligasteperson <3
jag ser riktigt fram emot imorgon. Fredag, lugn dag på jobb sen hem och promenera en timme,  duscha och göra vid sig..och gå på dejt. :D och förengånsskull ska ja inte sova hemma!

Sov gott, det ska ja göra!
Puss.


Torsdag

Tjenare!
tillbaks på jobb idag ju, efter förkylning och allt, det var tungt! Men gick bra.
föresten var det SVINhalt imorse, (för er som låg och sov fortf. vid halv 7 tiden) jag höll på att trilla flera gången, och tillsist fick jag gå :/

Efter jobb skulle ja och sandra till körskolan, men där va låst:O ohhh, alltid på torsdaeftermiddag! Jag och sandra ska skriva och klaga! Men sen cykla vi  hem till henne  och bakade pepparkakor :) Gott, men vi lyckades nästa bräänna alla. haha!
nu är jag hemma och har ätit lax, mums!
ikväll blir det slappe och kolla på tv...är sugen på en promenaf, men kan ju inte gå ut i dehär mörkret..

Imorgon blir det jobb, hoppas vi är klara tidigt så jag kan sluta tiiidigt :D ändå fredag, WOHO! ska bli sån skön helg tycker jag..dock ingen fest..är lita sugen, men mest på en hemmafest, och det verkar ju inte va någon som fixar de:P
Shopping är ja också sugen på, och det lär det inte heller bli. Men bio ska ja se. -vi hade ialf tur med vädret,igen !

ha de bra!

massa snööö

Jag har julpyntat och det snöar skitmycket ute..dock är det lite förvarmt för att det ska lägga sig..men vem vet, det kanske blir lite kallare snart:)

Jag var ialf nere med mamma och handlade innan, tyckte jag behövde lite frisk luft eftersom jag ska jobba imorgon.
Vi handlade pepparkaksdeg,och pepparkakshus. får se om det blir till helgen vi gör allt dehär.. Mamma o pappa är inte hemma i helgen, dom drar och softar i Göteborg!

Ikväll blir det god mat med kotlett,pommes,bearneisås(kall),vitlöksbröd! Hoppas att ja smakar mer än igår , annars kan det va så! FIlmen har kommit idag så den ska vi se på ikväll, Woho! :)

nu är gräsmattan viiit.
jag tror ja ska ta ett par foto på mitt julpyntade rum, och ni kan få se bilderna sen när jag orkar lägga in dom. Haha.

Ha en bra onsdagkväll!

Onsdag

Godmorgon!
Hade glömt att min klocka alltid är inställd på kl 6, alltså även imorse ringde den. Inte skönt..har svårt för att somna pga av förkylningen...och därför tog det ett tag imorse innan ja somnade om! Tråkigt. Men gick upp sen vid 9..men då skulle mamma gå och sova igen..så då gick ja in här en sväng :)
Får snart bli lite frukost innan ja går och duschar! Sen dax för julpynt. Känner mig lite piggare idag, men inte frisk. Tror dock ändå att ja måste jobba imorgon! jaja, bara 2 dagar till helg!

Hoppas filmen kommer med posten idag :)

Vi hörs..

tisdag

Att äta när man är förkyld är totalt meningslöst!
Men jag ska nog ända poppa lite popcorn sen..och titta på desperate housewifes! Och efter det är de christine. woho.
Imorgon blir det ju inget jobb, så man behöver inte va rädd för att somna sent..men imorgon ska ja försöka göra liite annat än och bara ligga ner i sängen, det blir  man inte mycket piggare av.
Ska duscha (WOHO) och julpynta lite. har även lite pappersarbete..men är man nånsin pigg på de?

äsch. Ha de bra.

Orka !

man blir lätt lite rastlös här hemma..är nog dags att ta 2 panodil igen.


sjuuker

December börjar inte såå bra. Ligger hemma och är sjuker nu:/ förkyld som fan. . . bestämde mig för att va hemma från jobb imorgon också så blir man kanske riktigt frisk!

Jaha, vad gör man hemma när man är sjuk då? Jo, ligger och vilar...
Förhoppningsvis mår ja bättre imorgon, då kan ja sätta upp allt julpynt..sen hoppas ja filmen ja beställt från cdon.com kommer imorgon, eller i eftermiddag!
- vi hade iallafall tur med vädret!

har bara varit hemma en dag, eller en halv..och är redan rastlös..Jag gillar inte att va sjuk! men veckan kommer gå fort då jag bara kommer ha 2 dagar kvar och jobba när ja är frisk. Och hoppas ja är frisk till helgen...

ha en bra dag!

december

ny månad,ny vecka! December, v 49.
jag är sjukt jävla förkyld, och det är inte skoj.. funderade på att inte jobba idag, men gick ändå! får se hur ja gör imorgon.

idag för exakt ett år sedan, den bästa kvällen!

nu ska jag se lite tv och kränga choklad, som jag fick av kusinerna i lördags!

Adjö.