...................

Hej !

Också var det söndag igen, har jag sagt att veckorn går fort? Helgerna går bannemig fort dom också . Men jag är nöjd med denhär helgen :) I fredags kom det folk hit och vi åt pizza och drack alkohol, åkte till Dagstorp och dansade av oss lite  ! Lördagen vaknade vid (konstigt nog) vid nio redan, en god frukost och sen en behövlig dusch. Var vid kävlinge vid elva om ja inte minns fel.. magnus släppte av mig och han körde vidare. Jag skulle nämlingen med Familjen på Theater, SvenssonSvensson såg vi i malmö, Riktigt roligt. Efteråt körde vi till Kävlinge ingen, älsklingen kom dit och vi åt pizza (IGEN!!!) Dock var denhär mycket godare än gårdagens :) Efter pizzan spelade vi spelet : Kampen mellan kvinnan och mannen och  vi tjejer var väll överens om att tjejfrågorna inte alls var just tjejiga och att killfrågorna bara handlade om bilar och sport. Hur kan glutenintolerans vara tjejigt? Iallafall det kvittade hur vi gjorde så lyckades faktiskt killarna vinna ! Vi körde efter det och var hemma vid halv 12, trööötta !
Idag vaknade jag vid halv 10 och gick upp, inte lång tid senare började grannen spela hög musik. Kanske han gav igen från musiken vi spelade i fredags? Isåfall börjar jag bli lite orolig över hur det då ska gå nästa fredag, då jag ska fira min födelsedag här hemma, iofs så ska vi ju ut då också så det blir inte mycket musik efter elva/tolv.

Somsagt söndag idag och vi bara slöar i soffan , idol på tvn just nu.. jag har kommit med massa förslag om vad vi kan hittta på .. men älskling nappar inte riktigt! Får väll vara en sånhär idag då.
Ska iallafall laga en god middag senare :)

Veckans planer :

Måndag, jobb 7-14, sen kanske jag och Sandra simmar lite.. annars blir det nog hem och städa lite! Ska dock sitta klistrad framför tvn klockan åtta och kolla på Ullared !

Tisdag, jobb 7-14, träning på kvällen.

Onsdag, jobb 7-11.30 , Om vi nu inte simmar på måndagen så får vi ju göra det idag.. badet öppnar inte fören två så kanske en tur till centan innan dess. Behöver även baka och handla lite inför helgen !

Torsdag, jobb 7-14 . Fixa inför fredagen

Fredag, jobb 7-14. Hem och fixa en massa.. sen kommer det massa folk hit och partajar med mig :) Utång i malmö.. hoppas många vill följa med, även om dom flesta är dansbandsnördar;)

Lördag, MIN FÖDELSEDAG ! Först och främst behövs det nog sova lite efter fredags bravader.. förhoppningsvis (men troligtvis inte) Vaknar jag av att älsklingen sjunger för mig... haha ! Önsketänkade. Iallafall, en god frukost ska jag väll kunna få... sen blir det nog storstädning (Efter fredagen) Plocka fram lite julsaker inför första advent.
Laga mat ska jag också göra för klockan fem kommer gästerna, min familj och Magnus famlij. Kommer bli trevligt även om man nog är lite trött.

Söndagen, Första advent.. julskyltning i Eslöv, sen middag hos Magnus mormor!


Gissa om jag ser fram emot nästa helg :D




Ett års sedan då jag fyllde 20 !


helg

tjena hej :)
I fredags var vi äntligen på IKEA, handlade vår efterlängtade Tv-möbel och massa annat fint :) Börjar bli ganska så klart här nu i Eslöv, helst till den 27 då jag ska ha födelsedagsparty/inflyttningsfest . kom lagom hem till idol och sen somnade vi hyfsat tidigt ! Under lördagen byggde vi, eller mest magnus klart hela hyllsystemet, täcker hela väggen , rätt skönt :) Vid fem tiden kom syrran och Linus och hämtade oss så åkte vi till Trelleborg där vi käkade middag med Anna och Erik, mycket god mat och en trevlig kväll :)
Idag vaknade älsklingen helt tidigt och tyckte vi skulle gå upp då, har hängt upp saker på väggarna och städat.. nu slappar vi massa i soffan, behövligt :)
Blir en god pizza till miiddag idag.. får ju ha något sånt gott en söndag ..Är ledig imorgon, Sandra och jag ska åka till Ullared.. och varför vi åker ensamma är att vi är dom ända som vill gå där lika länge :P Blir så stressad när jag åker med andra så jag missar en massa .

veckans planering ...

Måndag: LEDIG, ullared:D
Tisdag: Jobb till två, ansiktsbehandling halv 4 sen träning mellan 19-21
Onsdag : Jobb till två, simma?
Torsdag : jobb till två, träning
Fredag: Jobb till halv 12 . dagstorp?
Lördag : SvenssonSvensson (pappas present) Middag på kvällen.
Söndag: Vila.

ser ut till att bli en hyfsad vecka .


Hoppas helgen har varit bra !



Onsdag

Hej!
Nu var det snart två veckor sedan jag skrev något här , Kan berätta lite om vad som hände i helgen :)

I fredags slutade jag tidigt, m kom och hämtade mig i Kävlinge och vi for iväg mot ULLAREED :D hade lite telefonkontakt med mamma o pappa som redan var på väg, och när dom kom till ullared så ville dom inte gå in ,kön var så fruktansvärd! När vi kom dit hade det inte förändrats något så vi struntade i det helt enkelt, åkte vidare till Varberg istället.. där vi åt den äckligaste pizzan nånsin :/ Handlade inne på Ica Hajen också eftersom det var en del vi behövde som vi egentligen skulle handlat i Ullared.
Efter varberg var det dags att hitta stugan vi skulle spendera helgen i :) Mitt på en golfbana ungefär, där låg den :) Riiiktigt fin, Mamma ,Pappa och Emil var redan där när vi kom och syrran o linus kom inte fören senare. Undet tiden vi väntade på dom så gick vi ut på banan och slog lite bollar :) var roligt. När Linus och Lina dykt upp åt vi ost,kex och massa annat gott:) Såg idol och sen somnade vi , Sängarna var dock inte sköna alls !
Lördagmorgon, var uppe rätt tidigt.. blir väll så när man är många i samma stuga. Frukost lite över åtta och en timme senare var killarna iväg för att spela golf på en annan golfbana. Vi tjejer tog det lugnt, somnade om lite :) Mamma och jag gick ut och gick en sväng.. var härigt i höstvädret. Vid två tiden kom killarna hem och då gick vi bort och grillade och drack ! riiiiiktigt mysigt var de !! Sen ville vi alla spela lite golf, så det gjorde vi.. haha.. mamma är väll inte en riktig stjärna.. men det var roligt att se ;) in och vila lite och spela en massa yatzy... På kvällen blev det mat och massa godis... somnade tidigt den kvällen, vi var riktigt trötta. På söndagen var det tid för Ullared igen...vi var lite nervösa eftersom både fredagen och lördagen hade där varit sjukt mycket folk! Men det såg riktigt bra ut , ingen kö alls :D Blev en massa handlande ... nu när man bor själv så finns det en del man behöver, speciellt nu inför juulen !  Hade verkligen en TOPPENmysig helg :)

Nu är vi inne i veckan 45, ni kan ju tänka själv hur lite veckor det är kvar tills dethär året är sluut !
Torsdag imorgon, skönt att veckan gått fort iallfall :) Slutade tidigt idag, var med Sandra på centan och sen så var vi och badade :) hade heeela simbassängen för oss själva, haha.. skönt!

Nu blir det Lill-lördags mys , Imorgon är det jobb till två.. sen träningen sent på kvällen! helgen har inga stora planer, och det känns bra !

ha det fiint <3