här har ni

okejokejokej, jag ska skriva. Lite ialf.

Tycker tiden går fort, alldelles för fort, sara hinner inte med.
det ända man gör är att äta,jobba,träna,sova känns det som, det är HUR längesen somhelst sen jag tog mig tid till att lägga mig och läsa i en bok, eller en skvallerblaska.  aja, det kommer kanske :P Känner iofs inte alls för att läsa en bok just nu. ha!

Idag var ja i stan, med emma,sandra,syrran. Skulle kolla klänning till festen, på pink and purple, vi köpte inget. så det är bara att leta vidare! :) Snart dax ändå. för festen alltså. Mycket att göra har vi.  fast iofs hade det varit lite lättare om folk började svara på inbjudningarna. sista dagen på söndag!

tänkte försöka sova om ett tag, om jag kan. finns inget på tvn att somna till .
Imorgon är det ju jobb..till två, sen körskolan och sen träning 20-22

så, nu fick ni ett litet inlägg! enjoy

Godnatt.

men ja lever!!

förlåt. liger lite efter med bloggandet.
blir inget längre inlägg ikväll heller.
imorgon är det ialf onsdag. slutar tidigt sen stan:)

godnatt!

Simba






Nova

HAJ!
sov till halv 10 sen efter bloggandet imorse :) Gick ner och käka frukost, sen drog vi till Nova. Rosa bandet dagar var det där. Fick lite goodiebags, sen blev jag staylad i håret också. Skitbra med tanke på att man ska bort ikväll :) Lockigt blev det...slapp jag själv göra det :) woho!
Nu blir det liiite slappatid innan man får börja göra sig färdig. Kan dock inte sova eftersom jag inte kan ligga på håret, haha!
ha en bra lördag!
Pusss

ingen sovmorgon

Godmorgon!
mm, jag vet. Klockan är sådär lite nu igen. det blev ingen härlig sovmorgon som vi hade tänkt. men ska snart försöka somna om ett par timmar ialf.
Fredag igår. Jätteskönt. blev en gyrostallrik från preem, sen idol ! Rätt åkte ut får ja säga.
Idag ska ja ju då först sova lite , sen blir det förhoppningsvis nova med mamma. Hon har blivit helt tokig, ute och shoppar varje dag nästan, iofs handlar hon aldrig något, men ändå :P Efter Nova ska ja kolla på bandy tror ja. Emil spelar hemma! Sen får man hem och hoppa in i duschen,, locka håret kanske?!?!. ikväll är det ju 20 års fest, ska bli skoj..

Vi hörs kanske senare i eftermiddag!
Hejdå.

Torsdag

hejhej!
Vaknade imorse och hade jätteont i nacken, kände mig inte alls sugen på att jjobba. men det gjorde jag. Ända tills klockan slog två. Då var jag nere på körskolan, körde till fyra ungefär! Gick  dööbra:D vänstersvängar och enkelriktat övade vi på!
nu är jag ialf hemma ! Ska slappa nu fram tills klockan är åtta, för då ska ja träna..till tio. sen hem och nanna!
Imorgon är det äntligen fredag, som jag längtat ...och på lördag ska vi inte ställa klockan på typ 5-6, sjukt skönt!

Hööörs.

frysen lagad

det blev visst inte något bloggande igår.
Var hemma en stund mellan 14-15 sen skulle jag köra med körskolan, men det blev ingen körning, var hemma vid 4, sen åt vi och sen var ja på träning på mellan sju och nio. Efter det prövade jag och mamma lite kläder till lördag. Hon ska på 50 års fest och jag på 20 års fest! Har fortfarande inte bestämt mig än vad ja ska ha på mig. Handlar ju nya klänningar stup i kvarten...
Idag Vaknade jag och kände att ja sovit skitbra. och sen blev allt ännnu bättre när ja tänkte på att ja slutade halv 12 idag. UNDEBART!! Var hemma lite i tolv sen stack ja o mamma till centersyd. Jag körde!  Handlade en svart tajt sak på Gina, det var rea. 49 kr. sen blev det en stor (jättestor) (alltså rätt mycke mer än ericas 100gr . hihi) godispåse på maxi, kostade bara 49 kr kilot. så jag össssste! men det varar ett tag :)
After eight handlades också, på willys!
Sen blev det hemfärd. har varit hemma lite mer än en timme!
Ikväll blir det mys och bonde söker fru.
Spagetti och köttfärsås ,pizzasallad och vitlöksbröd ska käkas. Mums.

Föresten är frysen lagad nu. Nya varor kommer imorgon. Massa!

hörs imorgon igen, får bli efter fem. För direkt efter jobb ska ja köra med körskolan, och efter det kommer ja antagligen sitta en stund vid datorn om det är ledigt!

Men ha en trevligt lill-lördag!
Adjö.

sönder

kul att jag nästan nyss fick ett samtal som berättade att frysen på mitt jobb pajjat :O Rolig dag jag får imorgon då. usch!!!!
nu ska ja fylla vattenflaskan sen hoppa på cyklen. Mot träningen!
Ha de bra.


måndag

Det märktes jättetydligt att vi var en mer på jobbet dag. En av dom två sjukskrivna har kommit tillbaks. Har haft en lugn och skön måndag. det ända man stör sig på är att klockan går så mycket saktare.
Efter jobb var jag på körskolan, gick helt ok. Har körtid imorgon, och på torsdag, så på onsdag får ja ner och göra prov ingen. tråkigt men nödvändigt!!

nu ska ja strax käka lite, rester är det idag,. inte världens godaste, men sånt får man äta ibland också,. Vet att där är lite fisk och filsås från igår:P
sen är det träning, är hemma lite efter 8!
hejdå!

Söndag

Hej.
sov till 17 minuter över tio idag, då ringde telefonen, trodde det var väckarklockan. haha. förvirrad.
var och kollade på emil innan ju, i löberöd, dom vann med 13-1 så det var ju rätt bra:)
när vi kommit hem från bandyn handlade vi. lite gott till ikväll :)
sen lagade jag och pappa mat, panerad fisk med potatis ,filsås och rivna morrötter. finns inget bättre!
Nu har ja nyss sett färdigt på one three hill. Gud så bra program. Missar det nästa söndag också :/ Match då. Om man blir uttagen såklart.

Nu är det singing bee, och om en timme ensam mamma söker.
Så det ska ja titta på.
Ha en mysig söndagkväll.


ännu en tidig morgon

då var man uppe tidigt igen då.
ska det va såhär hela året ut liksom... Ja!

men tur som det är kan man ju somna om igen, förhoppningsvis. Och sova till 11 om man vill. Jag vill. så hoppas ja kan!
I eftermiddag ska ja följa med pappa tror ja, och kolla på när emil spelar bandy.
Ikväll hoppas jag bara på en sak. så de så!
Ensam mamma söker är det ikväll. och självklart one three hill. Missade det förra söndagen pga av match. Inte bra.

finns det ens något på tv nu om man sätter på den? HaHa. nä, får läsa lite i min häntextra som ligger här istället. Sen sova ett par timmar.

Hörs.

Lördag

Hej hå.
Somna om efter jag varit uppe vid 6, sov till halv 11, då kom mamma in och sa att dom skulle till centersyd, och jag skulle köra. Så det var bara till att stiga uppp och klä på mig. Byta en tröja också som var sönder, andra gången nu..och den jag köpte var redan liiiite sönder..så himla synd eftersom den är sjukt snygg!!!

Vi vann matchen igår föresten, dock spelade inte jag eftersom jag var i malmö på middag och bowling!
37-17 kanske kan stämma att vi vann med? det kommer nog in på skåneshandbollsförbund snart :)

Snart ska ja med pappa ut och gå, annars kommer jag inte komma upp i många steg idag inte. Ha. så kommer helgerna nog bli tyvärr! mindre steg.
Ikväll vet ja inte riktigt vad som händer, sägs vara en fest någonstanns. men det är jag inte helt sugen på. Så vi får se. Ska käka en goood middag också ikväll. GOTT!
imorgon är det söndag..tråkigt att helgerna alltid ska gå så fort:/  En ska upp och jobba (dock inte jag) så jag funderar på attt följa med och titta på när broren spelar bandy, kanske till och med köra dit. Farmor och farfar kommer också! var ju ett tag sedan man såg dom.

Nä, nu blir det promenad.
Adjö.

tidig morgon

vi hörs om ett par timmar..
Godnatt!

dags att sooova

Nu blir det bannemig sängen. Träningen var rätt tråkig idag..men sen va inte den riktiga tränaren där heller, så det berodde väll på de kanske!
får se om ja hinner blogga något litet imorgon, har en del att göra innan vi ska iväg till malmö .

Men sov gott, fast ni flesta redan gör det:P
Föresten kom ja upp i över 15000 steg idag, woho! går ungefär exakt 10000 steg på jobb mellan 7-14. snacka om att man springer runder där i köket..


Just ja, godnatt.

(imorgon lämnas dom 3 sista inbjudningarna. BRA sara! )

Torsdag

Hejsan hej!
Tänka sig, imorgon är det fredag. Igen! vart tar alla dagar vägen igentligen.  fort går de. Läskigt fort!
Igår var vi snabbt ute på centan och handlade en present till nästa helg, sen stannade vi på viking och tryckte i oss en pizza, inte alls ovanligt! HA.
Idag var det ju självklart jobb, det behöver väll ja inte skriva mer:P Efter jobb stack mamma och jag till Nova jag körde, Gick döbra! Bytade handbollskorna till en halv storlek mindre, får hoppas det blir bättre. Har på mig dom just nu, men tror inte ja tänkte träna i dom ikväll.
Hittade även ett par svarta jeans. Hade iofs bestämt mig att inte handla mer kläder fören nästa lön kommit..men dethär fick va ett undantag! 
Somsagt, träning ikväll, fortfarande meer än en timmme tills vi ska sticka. suck. Har jag sagt att jag hatar att träna såhär sent, ?!??!!??!?

imorgon efter jobb ska ja hem och fixa lite pizzasallad till mamma o papppa och kyckling/pasta sallad till mig. Sen vid lite över 5 blir  ja hämtad, så sticker vi till Malmö, blir käk och bowling där. 10 st är vi . ska bli sjukt skoj:D
lördag, får se vad jag gör då,.´

Vad ska ni göra i helgen?
HAAJ,

tisdag!

Då har man borstat tänderna och bäddat ner sig idag också, ska strax släcka datorn och försöka sova, en dag imorgon också!
Har nyss kommit hem från träningen, var en sjukt bra träning ..bra tempo och allt!
Har lagt in mina steg idag, nästan 11000 blev det. sen cykling och 2h handboll på det. Just nu låg jag faktiskt på första plats, men det ändrar sig fort!
Slutade ju tidigt idag, och har därför inte gjort ett skit:P huuur skönt som helst, sådana dagar behöver man också!
Dom flesta har nog fått sina inbjudningar till festen idag, har redan fått sms skickade om att dom kommer. SKOJ!

Upp och jobba imorgon, till klockan två, sen möte till halv 4 ca, lite drygt..men sånt får man också göra. Har ingen träning imorgon så det får bli en extra promenad  om jag ska hålla mig i toppen i tävlingen! ;)
får se sen vad som händer på kvällen..man kan ju inte mer än att hoppas..typ !

NU, ska ja släcka datorn, och läsa lite häntextra.
Godnatt

kort dag

så underbart att vara hemma tidigt idag :D
jag ska bara njuta här i sängen någon timme till tänkte jag!
sen har man väll lite saker att fixa . .


Måndag

Hej
Måndag, ny vecka. Hoppas att veckan går fort, men det brukar den göra! :)
Jobbet gick bra, fick sticka till rinnebäck idag igen och jobba till halv 4. Sen har jag varit och tränat också, spelade minihandboll hela träningen, Så skönt! matchen igår mot eslöv förlorade vi som väntat, men gud som vi kämpade ändå. 31-27 blev det tillsist. Vi hade 10 utvisningar, 2 röda kort. Den domarn vill vi inte ha igen :O
Jaja, vi ska slå dom hemma sen i slutet av säsongen :)

Imorgon ska ja sluta halv 12, underbart skönt. Har inget alls planerat..mer än träning på kvällen. Får istället jobba till två på onsdag  eftersom det är möte direkt efterråt!!

Idag började stegtävlingen i kommunen :) Min stegräknare slutade på 12620. Sen får ja lägga till 20  min cykling och 90 min handbollsträning. !

nu ska ja släcka datorn och bädda ner mig. En dag imorgon också ju.
föresten så hamnade inbjudningarna i postlådan idag.


Godnatt

Söndag

Jag lyckades sova ända till klockan var tio , riktigt skönt.
Men nu var det söndag igen , har haft ännu en lugn helg. Känner sig hyfsat utvilad :)
Idag är det match igen , som varje söndag ungefär:P
vi möter Eslöv idag, antagligen vårt svåraste motstånd i år, dom är rutinerade spelare. Men vi ska kämpa allt va vi kan för att vinna . Klockan fem spelar vi. Innan dess vet jag inte riktigt vad ja ska göra


.Hejdå!


TIDIGT!

jag tänker nu släcka datorn och sova minst 3 timmar till.
 
         godnatt

Lördag

Ja, lite mer sömn fick jag! Fast ska ja vara ärlig har jag inte varit ifrån sängen så mycket idag...har absolut inget att göra..lite tråkigt men ändå skönt! Har nästan fått klart alla inbjudningar nu. slickat frimärken och så. haha.
tänkte snart ta mig en varm dusch och hoppa ur pjamasen, egentligen är jag sjukt sugen på att hoppa i en snygg klänning och festa hela natten..men ja får snällt vänta tills nästa helg tror jag..längre kan jag inte vänta ialf:P
Kvällen blir såklart lugn, pizza och massa annat onyttit, mamma o pappa ska bort, även syrran och linus.

ha en superrolig lördag :)
Hejdå.

ännu en tidig morgon..

Godmorgon.

Ja, klockan är inte så mycket, och kan jag så ska jag strax försöka somna om igen.
Hade en skön fredag, kollade lite på idol, somnade hyfsat tidigt. Dock vet ja inte vem som åkte ut? :P men det ska ja strax kolla uppp!
Nu är det lördag och somsagt är ja lite tidigt uppe.
Idag har ja inte många planer...ska höra runt vad folk ska göra under dagen. Kvällen blir nog lugn med film och gott!
men sen nästa helg borde det vara dax för lite fest. lite förlängesen nu.. . .

Inbjudningarna satt jag och skrev igår, ska klistra lite frimärken på dom och sen imorgon innnan tolv ligger dom på lådan, så kommer dom nog fram till måndag eller tisdag :) Superbra!

Grattis erica på din 20 års dag! Längtar duktigt mycket till min!!
Ha en trevlig kväll på restaurang och bowling :D

nu sover jag nog ett par timmar till..eller ialf slappar framför tvn,
adjö.

torsdag

hej!
vet ni? Ja, det är klart ni vet... imorgon är det fredag,. Lovely. veckorna går fortare än nånsin faktiskt..men just nu går klockan rätt segt..är nog för att ja bara ligger o väntar på att klockan ska bli åtta så vi kan cykla till träningen, drygt!
Men, hoppade över träningen i tisdags så det ska bli skönt att röra på sig lite.
Igår blev det inte så mycket bloggade, inget alls kanske? :P slutade halv 12 ialf och klockan ett var ja nere och körde med körskolan..gick riktigt bra. Fick 2 nya tider, dock ingen nästa vecka..men får köra destu mer med mamma då:)
Efter körningen var jag bara hemma..han var här och vi  Såg första programmet av bonde söker fru.

idag har ja självklart jobbat, till två, skulle egentligen ner på körskolan direkt , men där va låst:/ Hade tid hos tandläkarn klockan tre så det var inte lönt att sticka hem, satt hos tandläkarn och väntade i 40 min, men dom fick lagat det sista hålet...och nu precis för kanske 5 min sen släppte bedövningen...Äntligen liksom . halva tungan...ja halva käften helt enkelt har varit borta sen fyra:P
Emma kom hit när jag var klar...hon hade med sig inbjudningarna, så när pappa kommer hem imorgon med kuvert så ska jag skriva allla och posta! Måste iväg ju. sista dagen att svara är den 2/11...snabba puckar helt enkelt.

Just ja, fredag imorgon, Helg!!  har inte många planer alls..mer än match på söndag kl 17 i eslöv....vet ju dock inte om ja ska spela..vi har blivit så sjukt många så det blir nog att man får stå över vissa matcher. Men det lär ja få veta på träningen ikväll.

vet inte riktigt vad ja ska göra nu för att inte somna...städa gjorde jag ju igår!
aja, får tända tvn så får vi se.

imorgon ska ja jobba på rinnebäck efter mitt jobb på stinsgården, mellan 14-15.30 alltså, sen är det helg:)

Ha en bra kväll.
Hejdå


En tisdag

Hejsan!
Dagen på jobb gick bra..fast taxin med maten kom skitsent, vilket gör att jag får stressa som en galning för att få ut maten. men klockan 2 var ja klar så då stack jag ner till körskolan och klickade lite :P
kvart över tre var ja hemma igen, gjorde mig färdig för sen när mamma kom hem en halvtimme senare stack vi till nova :)
Dock kunde jag inte köra eftersom vi glömt sakerna i den andra bilen :/ På nova fick jag äntligen handlat ett par handbollsskor, verkligen på tiden, ett par Puma för 900 spänn. får känna på torsdag hur dom känns.
Fick även inhandlat 2 klänniingar, dyra sådana. Den ena , svart kläänning på veromoda kostade 400 kr, och en från vila för 210 kr, var lite rea på den. Kommer nog någon bild hit för eller senare:P

det var egentligen meningen att jag skulle städa här inne på rummet idag, men jag känner att jag nu vill pröva klänningarna ännu en gång sen hoppa i pyjamasen, popa lite popcorn och se desperate housewifes klockan 9!

Imorgon är det jobb igen , men det är väll ingen nyhet. 7-11.30. underbar tid. Plus att nästan hela dagiset är på utflykt och ska då inte äta. Mindre för mig att laga. Halv 12 ska ja hem och ringa frissan och boka tid, sen ska jag köra mellan 13-15.. sen får ja se vad som händer resten av kvällen.     


Sov gott.
PUSS

hej!

Måndagens jobb är avklarat, riktigt skönt!
har dock träningen kvar ikväll..Måste sticka lite tidigare eftersom jag fick uppdraget att hämta bollar/klister/västar m,m.

Nu ska jag ner och käka något, sen sticker jag vid fem.
Är hemma efter 8 någongång!

HejSvejs.

Hela veckans planering

hemmapremiären gick bra idag , dock lite mer motstånd än björnen matchen, men vi fixade det och ledde hela matchen :)
Nu hinner jag inte blogga så mycket, ska ner och fixa lite mat.
om en timme ska ja se tv, och sen blir det chips och dippa..gott!

Veckoplaneringen.

Måndag: Jobb 7-14, Antagligen körskolan efter ..eller körning med mamma,  träning 18-19.30
Tisdag: Jobb 7-14, antingen körskolan eller köra med mamma..Träning 19-21
Onsdag: jobb 7-11.30, Körskolan 13-15 , eventuellt träffa Emma och fixa inbjudningarna
Torsdag : Jobb 7-14,  körskolan direkt efter sen tandläkarn kl tre. Träning 20-22
fredag : ?
Lördag : ?
Söndag : Match tror jag


Ha en trevlig söndag :)

Godmorgon

att jag ligger här under mitt varma täcke en söndagmorgon klockan 06.22 trodde ni aldrig va?!
Inte jag heller för den delen.
Dock ska jag nu försöka somna om ett par timmar. I eftermiddag är det hemmapremiär.

HejSvej.

Fredag

jag tror ja tröttnat lite på bloggen..skriver inte lika ofta!

nu är det fredag igen vilket är superskönt, dock får ja då ingen sovamorgon imorgon...ska upp tidigare än en vanlig jobbdag! Imorgon är det liksom dax att åka till ullared igen. 04.45 ringer nog klockan och 45 min senare åker vi.
ikväll åkeer jag hem till linus och lina, äter och sover där.

bloggar mer imorgon när jag kommit hem igen.
ha en trevlig helg.

onsdag

godag :)
riktigt skönt med onsdag, och jag slutade 11.30.
veckan har gått bra, har tränat både måndag och tisdag. Igår körde jag även med körskolan, och det gick bra:)

resten av veckans planering:

Tandläkarn idag klockan tre.
Imorgon, jobb till två, möte 19.15-20.15  sen träning till tio.
fredag, jobb till två, sen hem och ta det lungt! Åka till Bjuv för att sova där.
lördag, Ullared med syrran,linus mamma och linus syster. Ska bli trevligt.
Söndag är det hemmamatch mot h43/lundagård.

Nu ska ja vila innan tandläkarn !

hejdå.