onsdag

Tjena tjena! Känner mig så duktig som bloggat massor denhär veckan :)
Onsdag idag, slutade tidigt. skitvarmt ute så jag la mig ute i solstolen ett tag,dunderskönt. vid tre stack jag ner till körskolan,körde massor idag:) var hemma vid fem,då käkade vi massa pannkakor . Sen gick jag och syrran upp för att färga håret! fint blev det :)
nu har ja bäddat ner mig och snackar med m i telefon! ska strax sova, lätt dag på jobb imorgon, slutar nog lite tidigare än vanligt. hem och vila sen  förbereda sig på partaj.


godnatt


Tisdag

Hej!
En snabb blogg ..vill somna i tid.
Hade en rätt Ok dag på jobb faktiskt, allt gick smidigt! och ni ser, veckan går fort..imorgon är det redan onsdag :)
Gick hem från jobb idag eftersom pappa körde mig imorse, Var väldigt varmt och svettigt att gå. Konstigt väder ute.
Somnade nästan direkt när ja kom hem, jätteskönt, var verkligen skittrött. Sov en timme sen ringde m.
jag gick ner och lagade mat, lax,potatis,filsås,kokta grönsaker,rivna morötter och lite senapsås, mums!
Stack till centan med pappa och syrran...en jättesnabb runda:P men hann handla på systemet och munskölj på apoteket. dock inga skor idag iheller.
När vi var klara på centan stack vi och tränade, massa fys,massa jobbigt! Men alltid skönt när man är klar.

Nu ska jag kolla scrubs och försöka sova.
Jobbb imorgon, slutar tidigt. Vill nog sova lite då , haha. lat jag är :P sen kör jag klockan tre, sen färgning av håret, WOHO . snart torsdag och snart partaj! :)

sov gott.

ny,kort vecka!

Godkväll !
Hoppas allt är bra med er. Jag mår fint, ny vecka . 18! Foooort går det. Och veckan kommer nog också gå fort, valborg på torsdag ju! kort vecka, tjoho. Har två korta veckor framför mig, nästa fredag är dagiset stängt så då är jag ledig.

Idag jobbade jag. Hade kostmöte klockan 9, drygt att höra alla små klagomål  folk har, jaja. Halv 11 var vi färdiga så då fick jag skynda mig så maten var klar till halv 12!
helt slut i huvudet var jag efter jobb. slöade lite innan jag vid fyra möte upp sandra, så stack vi till centan! Löning är lika med shopping. haha. shoppingförbudet försvann helt plöstligt:P Men handlade bara på presentkorten som jag hittade , så egentligen gjorde ja inte av med pengar. Handlade hårfärg (toning) så på onsdag ska det färgas!
Ville handla skor, men hittade inga.. somvanligt. Får leta vidare!

Såhär ser resten av veckan ut :

Tisdag: Jobb till två, kanske en liten promenad, vila,käka sen iväg till träning 19-21
Onsdag: Jobb till 11.30, hem och vila/promenera. 15.00 körlektion, hemma vid fem, då är syrran där och ska färga håret på mig, woho. Sen blir det tv och soova.
Torsdag: Skön dag på jobb eftersom dagisbarnen ska grilla korv, så ingen matlagning för mig. Tänkte göra en storstädning och förbeställa massa varor, så har man det gjort! På kvällen är det partaj som gäller, Björka loge såklart. Hoppas att det blir en lyckad kväll!
Fredag: Massa slappande innan syrran och linus kommer hit och grilllar , blir trevligt, hoppas bara det är fint väder.
Vad som händer resten av helgen får vi väll se.

Antar att jag kommer blogga mer i veckan :P

Nu ska jag borsta tänderna och se om jag hittar något bra att somna till.
Sov så gott.
Puss

sista ryck

Jaha, då har denhär dagen mest bara sprungit iväg. Fast det är skönt med sånahär dagar också!
Jag har faktiskt renbäddad, och en promenad tog jag, dock bara en liten :P Funderar på att att ta ett sista ryck nu och damma och dammsuga... om en halvtimme ska jag och pappa laga mat, Tacos, idag igen :P Mamma slutar jobba till sju, så då ska vi käka, och förhoppningsvis har m hunnit hit då med.

Nu ska jag stäääda klart , så slipper jag imorgon.
Kram

laaaatis

usch, jag sitter fortfarande i sängen under täcket. Vill så gärna få lite gjort idag, typ renbäddat och städat o sånt,, men orkar inte börja! Solen skiner ute men tydligen blåser det lite kallt  :/ vill man inte. hoppas på att det blir bättre sen.
Oh, m har absolut 80`s i sin bil. annars hade den varit perfekt när man städar:P
En promenad skulle inte heller vara fel att ta. det är mycket jag vill göra, men ändå är det såå mycket skönare att sitta här uunder täcket och klicka på datorn. haha. Latis.
Älskling jobbar nog ända till typ sju idag, tråkigt en lördag. Men jag ska nog klara mig!  Jag är lite festsugen, men är bäst att vänta till valborg då det är dax för Björka Loge, Känns som det stället kommer vara FULLT med folk. Svårt och veta vad man ska ha på sig, eftersom det lär bli lite kallt:/ 

Haha, nu har jag mest kladdat ner massa strunt. men det kan ni ju få läsa!

Haje

lördag

hajhaj!

I torsdags kom älsklingen till mig, woho :D därför blev det inget bloggande då! Igår jobbade jag först. sen gjorde jag lite ärende i byn med sandra... vi åkte hem till mig och slänge oss i solstolen och lyssnade på Lady GaGas nya skiva:)
Låg där till fyra . Fick sms av elin om jag och m ville komma och kränga lite tacos med dom, så det gjorde vi sen vid halv 7 tiden.
åkte hem efter talang eftersom M skulle upp och jobba idag!
Så vad ska jag göra idag? tänkte städa lite nu och sen gå ut och sola! har väll inga större planer för dagen.

ha en bra helg!

onsdag

Onsdag idag, Var SÅ skönt att sluta tidigt idag ! Vaknade med huvudvärk och det är aldrig trevligt.
när jag kom hem käkade jag lite innan jag och mamma stack till centan, maxi och willys. Var väll hemma efter tre och då började vi på maten, Kycklingsallad, skitgott är det. Och nyttigt!
Blev ingen promenad, huvudvärken ville inte släppa med alla panodil:/
Egentligen skulle älsklingen komma ikväll , men hade mådde inte så bra tyvärr, får hoppas han mår bättre till helgen. Sover gör han, och det har han gjort sen sex kanske, ska ringa han sen och se om han mår bättre och säga godnatt!
Ikväll tog jag fram nästan alla mina klänningar och prövade dom, ska bort en massa nu i vår/sommar, så jag skulle se vad jag hade. prövade 16 stycken tror jag, och då var det inte ens alla... OJ. Jaja, nästan alla används så det är bara bra.
La mig på spikmattan vid nio för att se om det skulle hjälpa mot huvudvärken, och ja, det blev faktiskt lite bättre, tur det !
Nu tänkte jag ialf släcka datorn och kolla lite tv... lär väll få huvudvärk igen om jag fortsätter glo på datorn!

imorgon är det jobb till två, hoppppppas att alla varor kommer på förmiddagen, annars blir det stressigt. måste förbereda massa till fredag också, eftersom jag är ensam då :/ Kul fredag!
Får se om jag tränar på kvällen... annars vill jag gärna gå på promenad!

Sov så gott.

Tisdag

Tja.
Tisdag idag, sov skitgott inatt:)
Dock blev morgonen på  jobbet stressigt.."chefen" kom och snackade med mig, har verkligen inte tid med sånt på morgonen, Därför blev gröten mest skit! Men då får gröt imorgon istället :)
Resten av dagen flöt på rätt bra, stack hem och gick ut på powewalk en timme, härligt väder idag med! Dock var det inte så härligt för benen att vara ute på sådan lång runda två dagar i rad.
Till middag idag blev det fyllt fransbröd, väldigt gott!
Idag var det också dax för träning igen, GUD så jobbigt, har redan träningsvärk, kan tänka mig hur det är imorgon, men ändå skönt med en hård träning...nu efterråt ialf!!!

Nu ska jag släcka datorn och försöka somna till tvn, Jobb imorgon med, men bara till halv 12 :) Ska iväg och handla med mamma sen...och efter det en liten promenad och lite städ!

Sov gott.

Måndag

hej!
Då var det en ny vecka, en hel arbetsvecka. måndaag-fredag! men det ska nog gå bra, måndagen är redan över ju!
Idag efter jobb slöade jag lite innan jag gick ut i det underbara vädret, var ute och gick i en hel timme, lika bra när man ändå är ute :P Efter det följde jag med pappa och handla, och sen  lagade jag mat, hamburgare och pommes, gott!
Tänkte jag skulle städa lite idag också, men så blide det inte, tar det imorgon istället.
Imorgon börjar föresten träningen,ska bli rätt så skönt ändå.. fast hatar egentligen att ha tider då jag ska träna. vill träna lite när jag vill. Ska ialf vara ute på en powerwalk imorgon, eftersom det är så skönt!

I lördags fick vi föresten städat massor i älsklings lägenhet, gud så skitigt där var. nu är där rent och snyggt...så snyggt att man kan flytta in där! på kvällen var vi riktigt trötta, grillade här hemma(åretsförsta) sen kollade vi robinsson och massa annat...somnade nog rätt sent ändå. Upp till elva på söndagen, stack iväg till svedala quality outlet, (jag shoppade inget , somjag lovat) Dock köpte m ett par döösnygga byxor! tog en glass på mcd innan vi tog en sväng på nilssons i svedala , kollade mest runder lite. Blev även en sväng på Ikea, kollade lite soffor och så! Senare när vi var hemma lagade vi mat tillsammans, ungstekt falukorv och hemlagad potatismos, hur gott som helst!

Nu ska jag se lite tv och äta honungsmelon, mums!
ha en bra måndag, adjööö

onsdagtorsdagfredaglördag

hejsan hej !
Igår var en bra dag, slutade redan halv 12, stack hem och käkade lite nudlar, rensade lite kassar med småplock med mamma innan jag stack ner till Emelie och klippte mig. Blev jättenöjd! gick in och solade också innan jag stack hem och slappade lite, gjorde mig färdig för sen vid halv 5 kom älskligen hit , så stack vi ner till konsum och köpte lite blommor, vi skulle nämnligen till marieholm där vi hämtade danne (som hade ögonbindel) och Elin. åkte till Teckomatorp och firade dannes 22 års dag! Käkade svinigt god gyrostallrik, men oj så stor! Efter vistelsen i teckomatorp käkade vi marsipantårta som elin gjort hemma hos dom i marieholm! När klockan var lite i tio stack vi hem och kollade på efterlyst innan vi slocknade!

Torsdag idag, inte fel att vakna upp brevid personen som man älskar mest av allt. Jobbet gick bra, rätt hyfsad dag, Varorna kom tidigt så det var toppen! Kunde dra mig ifrån jobbet lite i två, träffade sandra..stack ner till banken med henne och sen körskolan.. men mest en jätteliten stund, haha! Cyklade hem i världens motvind , väl hemma har jag hunnit käka spaghetti och köttfärssås, varit ute på en timmes powerwalk.. och ja, sovit och slappat, :)
vet inte riktigt vad som visas på tvn ikväll, förra torsdagen vid denhär tiden så drack man ju både vin och cider!

Fredag imorgon, OCH, jag är ledig. skönt som fasen! är dock ledig för att jag ska på kurs med körskolan, om droger och alkohol. Tur sandra ska sitta där dom tre timmarna med mig. Men istället för att klockan somvanligt ska ringa sex så ringer den halv 9 istället ungefär och det är jag rätt glad över!! kursen ska vara slut vid halv 2, då ska jag nog först sola sen in och handla pizzasallad. Älskling och jag ska göra egen pizza imorgon, gott ! Blir antagligen en promenad också när han kommer hit!
I helgen är det väll inte så mycket inplanerat, åker nog till ÖB på lördag och handlat städgrejor så vi kan börja städa i hans lägenhet!

Ha en bra helg!



Tisdag

Ja, varför inte slå på stort och blogga två dagar i rad. haha.

Idag var man tillbaks på jobb..tog ett litet tag innan man var inne i allt igen! Hade en "Ny" hjälpare idag, såå jobbigt att behöva förklara var allt är och sånt, allt tar dubbelt så lång tid. Men mat fick ungarna och jag var hemma efter två. slängde mig i sängen ett tag sen efter tre stack jag ut på en lång powerwalk, så jädrans varmt ute:) efter en timme var jag inne igen, käkade vid halv 5.. tänkte sen vila lite men det blev inte så. precis när jag somnat fick jag ett sms. Sen bakade jag kladdkaka med broren, sjukt så fort det går att slänga ihop en sån smet, och god var kakan 36 min senare !!!!
Efter kakan fick man ju träna magen lite, känns som att jag kommer ha träningsvärk imorgon, men det är de värt! :) Har nyss duschat och smörjt in kroppen. Tvättat bort allt smink också! Dock väntade jag lite med borstningen av tänderna..tror jag är sugen på en liiiiten bit kladdkaka till innan jag somnar :P

Imorgon jobbar jag kort dag, endast till 11.30. men innan idag såg jag att det är egentligen är möte imorgon, och då ska jag ju jobba till två och sen gå på möte, men det har nog både jag och chefen missat..och jag har bokat in klipptid klockan två, så något möte kan det icke bli...synd egentligen, hade behövt timmmarna:P
Ska ialf försöka hinna ut och gå en sväng direkt efter jobb innan frissan, sen efter frissan kommer älsklingen så ska vi iväg, hinner kanske sola lite också!

Ha en bra tisdag! Adjööö

slut på påsken och ledigheten

Emma ville ja skulle blogga, så så får det bli.

Påsken är över och så även ledigheten. Har haft riktigt sköna dagar med älskling!
idag var det shopping med Emma, handlade en jeanskjol,linne,ögonskugga. och en solglasögonfodral.
blev även en god  baguette innan vi stack hem:)
Nu har vi dock kommit på att det händer en del i sommar, och ska pengarna räcka så får vi sluta shoppa. Men säg . vad ska vi annars göra? Haha, emmas förslag: skogspromenad, mitt förslag: simma. så båda dom två ska vi väll kunna göra istället för att shoppa :)

Nu ska man strax hoppa i sängen och krypa under täcket. älsklingen har tyvärr åkt hem, så det blir till att sova ensam! Är jobb imorgon, sen en skön promenad!
är ledig på fredag eftersom jag ska på kurs med körskolan, alltså bara 3 dagars arbete, såå skönt!

Sov gott.

påskpåsk

hej igen.
nu är man ledig,långledig :D Var så himla skönt att jobba igår och veta att man är ledig ett par dagar sen...och att det var fest på kvällen gjorde allt mycket bättre !
Var på stenssons igår, lite förfest hemma hos mig med fia med hutt, singstar och gutiar hero.. och såklart pizza :) När vi kom till stenssons så var där knappt något folk, men sen trillade det in en massa! Jag gillade inte riktigt musiken där, och på dansgolvet fanns massa glasskärvor :/ Han inte mer än sätta fötterna där så var det någon stor tjej som sätter sin höga klack i min fot, och AJ va ont det gjorde, var nog min värsta stämpling hittils! Där var trevligt folk ialf så kvällen var toppen ändå ! Somna lite efter halv 3 och steg sen upp vid 11...
Efter tolv någongång går ja upp för att väcka liv i min älskling :P Nu har han åkt för att träffa sina föräldrar lite, som kom hem från semestern imorse. Han kommer hit sen vid kvart i sex, så ska vi köra iväg på lite grillpartaj, Ska bli härligt i detta väder...vill bara hitta mina solglasögon så blir allt bra :)

Klockan är bara halv 3, vad ska man nu göra i tre timmar?!  Ligga och bara vara ledig kanske?... GUD så skönt att det bara är fredag idag ...hela helgen kvar, PLUS måndag!

Ni får ha en toppen påskhelg !
PUSS

påsklov

hej!

Tänkte att ja bloggar lite nu eftersom jag inte har något för mig ...har lite tråkigt om jag ska erkänna!
har bara varit jobb nu måndag tisdag, har gått bra. hunnit göra lite pappersarbete som man annars inte hinner.
Igår var jag ute och gick med pappa, en lång och skön runda i solen! Tänkte städa men så blev det inte..
så direkt efter jobb idag så gick jag och mamma upp på rummet och städade ordentligt, DET behövdes verkligen..så skitigt här va, men nu är här rent och snyggt..får se hur länge det håller, haha!
Efter städningen var jag och handlade lite med pappa. sen käkade vi panerad fisk,potatis,filsås,morötter,ärtor! SÅ GOTT!!
Efter maten kom Pia hit, hon jag och mamma gick ut på en skön promenad!

Nu har jag borstat tänderna och tvättat bort sminket...ska strax ta på mig pyjamasen, har en huvudvärk som inte vill försvinna , tråkigt nog. Vet inte riktigt vad det finns på tvn ikväll. kanske tittar på house, kanske somnar jag tidigt..
Imorgon är det jobb, onsdag , och jag slutar tidigt:D Dock hinner jag bara hem och käka lite och bli ännu mer nervös, klockan ett ska jag köra med körskolan, ja efter så många körlektionen är ja fortfarande lite nervös när man ska köra. Kör ju inget hemma längre så det är ett par veckor sen nu. Men jag hoppas det går bra! Är i kävlinge igen innan tre och sticker nog och solar då ! På kvällen kommer min älskling hit och myser med mig, tjoho!
Sen är det ju torsdag, sista dagen på denhär veckan är jobba :D UNDERBART med långhelg. Ska antagligen till stenssons på  torsdag, och det kan ju bli riktigt trevligt.
vad som händer resten av långledighetet vet jag inte, återstår och se !


Fick reda på att hon jag jobbar för ska gå med gips nu i tre månader..alltså kommer jag ialf jobba kvar på förskolan till sommarn, sen fick jag ha 5 veckors semester om jag ville, alltså 27,28,29,30,31. Är rätt sugen på det, även om jag kommer gå utan inkomst under tiden. men man har ju sparat under året. ska tänka lite på det ialf.
shiit , det är ändå snart sommar, 11 veckor till v. 26 bara! :)

Hoppas ni är nöjda med denhär lilla uppdateringen :)
ha en bra vecka !

här har ni :)

hejhej!
har varit riktigt dålig på att blogga dena veckan.. har väll inte någon bra anledning till varför..
Älskling sov här i måndags och onsdags, har varit på ikea och på bulöv center! i tisdags jobbade jag länge sen tränade..så det är väll mina anledningar :)
Idag hoppade jag över träningen, var sjuuukt trött efter jobbet, fick jobba över en halvtimme för jag hade så mycket att göra, hade två vagnar med massa varor ! Vid fem tiden gick pappa och jag ända ner till konsum, handlade en mjölk och gick hem igen, var ute i 1 timme och 20 min ungefär..underbart väder:) Skönt att slippa gå med en jacka!

Imorgon är det äntligen fredag , som man längtat. tycker veckan varit jobbig! Ska sola efter jobb och är vädret bra ska jag ut och gå också , härligt! Blir en lugn fredag..ska iväg på 50 års kalas på lördagen!

NU ska jag borsta tänderna och fortsätta se filmen på sexan tänkte jag! vill somna tidigt idag, har mycket att göra på jobb imorgon, och jag är ensam.. tur det är fredag.
Puss och godnatt