heeelg

Då var denhär veckan också slut.. har gått snabbt hela veckan :)
Träningen i måndags blev inte av, vi var knappt några som kom och tränarna hade annat för sig.. kul att man kört från Eslöv då, hmm !
I tisdag var det möte och sen träning , gick bra:) Efter onsdagens jobb åkte jag,Sandra o mamma o simma.. riktigt härligt :) ska lätt försöka göra det en gång i veckan !!! På kvällen var jag och älsklingen o storhandla .. gott! Klockan blev mycket så det fick bli en gyrostallrik, en riktigt god sådan !
Torsdagen gick bra, skulle egentligen på Möte på kvällen med handbollen men det blev flyttat till nästa vecka. Istället blev de massa mys i soffan med m :D
NU är det fredag och jag är ledig.. typiskt så är det ingen som kunde åka o shoppa med mig... så jag har mest leggat på soffan, tvättat en maskin för o va duktig.. haha !
Ska köra till Kävlinge om ett tag, äter där ikväll eftersom magnus ska iväg och jaga (somvanligt:P) Och jag har match i kävlinge.. liiika bra! Mamma jobbar ändå så kan gott hålla pappa sällskap .
Somsagt, match ikväll.. mot lugi.. änsålänge har vi inga förluster och jag hoppas inte att första kommmer ikväll !
Efter det blir det hem och mysa med sötnosen innan man somnar.
LÖRDAG, dags för Ladies night juuue, ska bli sviiinskoj :) men innan dess hoppas ja på lite shopping, antingen med Syrran eller med M. Middag och drinkar i kävlinge innan vi blir körda till Malmö, Killarna ska antagligen bowla under tiden .
Söndagens middag hons m´s mormor är fyttad så inga planer då. . skulle dock vilja till Ikea, men vi får väll se :)

Nu ska ja se vidare tv, äta lite onyttig innan ja sticker.
ha en toppen helg




söndag

hej!
längesen igen, jag vet. Men ni får nog vänja er vid mycket färre inlägg, för jag tycker inte det är så skoj längre.. men ibland så dyker det upp ett inlägg :)
Som idag !

I fredags var vi ute i Kvärlöv och förfestade, riiiktigt skoj :) Åkte vidare till Dagstorp där Perikles spelade.. jätteroligt var det, yngre folk än vanligt och toppenmusik ! Blev en massa dans innan vi sen blev hemkörda till Eslöv utav Göte.
Lördagen bestod av lite städ och tvätt och en massa tvtittande :P Tänkte ta lite frisk luft så jag gick en sväng till Netto.. tråkigt nog så började det att regna då.. typiskt. Handlade kvp,läsk och lite godis. När jag kom hem började jag och älsklingen med maten, taacos, oj såg gott det är! Ringde danne och hörde om dom ville komma hit en sväng när Elin slutat, och det ville dom.. Så dom kom vid halv 9.. kollade tv och film och käkade glass !
Blev väckt av m´s telefon imorse, somvanligt.. Iallfall, klockan var ändå halv 10 så vi gick upp o åt frukost. Emma kom och hämtade sina saker och ja o m körde och hämta min bil.. jag körde till kävlinge, men där va ingen hemma så jag körde hit till Eslöv igen. Och här sitter jag, m är ute och jagar och hjäper sin pappa. Ville gärna till Malmö på matmässan men Sandra tyckte att det var för dyrt.
Tänkte läsa lite i min bok nu.. och kolla tv.


Veckoplanering :

Måndag : Jobb till två, hem och käka, träna mellan 18.30-20
Tisdag : Jobb till två, möte till ? äta i kävlinge, träning mellan 19-21
Onsdag: Jobb till två, simma med sandra? annars hem och slappa :)
Torsdag : Jobb till två, simma med sandra? eller hem o slappa.
Fredag: LEDIG! Förhoppningsvis. Match på kvällen.
Lördag: Ladies night
Söndag: Middag hos m´s mormor.


har ingen bra rubrik på dehär inlägget

heeeeeeeej!
Längesen va?  har verkligen inte haft någon lust att blogga den senaste tiden, eller tid ! Har bott på två ställen och nuu äntligen har jag flyttat, har bott här i Eslöv i en vecka nu.. känns rätt så bra :)
Handbollen har satt igång och vi har vunnit två av två :) Leder serien änsålänge !

I fredags slutade jag tidigt, så jag o sandra stack till Nova en sväng. Rosa bandet dagar där ju, så vi satte oss på scenen och blev stylade i håret ,massa lockar fick vi båda två :) Och nu när vi ändå var fina i håret så täntke vi att vi lika bra kunde ut och partaja lite.. Var i malmö den kvällen, hade suuuperskoj !!!

Lördagen var lugn, var och handlade lite och sen kom mowgli och rebecca på besök, åt korvstroganoff, MUMS! Göte kom en stund efter de så då blev det lite glass, Kollade på fotbollen och lite på körslaget.. missade dock slutet eftersom fotbollen var spännande då ! Sverige förlorade dock. .  .

Idag, söndag, Händer väll inte allt för mycket.. om det inte regnar om en timme så ska jag köra till ellinge och kolla när pappa,emil,linus tävlar på golfbanan, mycket spännande !
lite köttbullar och makaroner ikväll och Wallanderfilm .

Hoppas ni haft en bra helg.