Onsdag

tjaa!
Nu är onsdagen snart över. skönt ! Dagen gick smidigt, bakade kladdkaka till mötet som vi hade sen mellan 2-4 ! Var skönt att komma hem sen, vilade lite innan vi käkade! Nu ligger jag mest och väntar på att m ska komma.. men han är alltid så himla seg!
Imorgon är det jobb igen..soppa på matsedeln, var ändå längesen dom åt det! Hoppar träningen imorgon faktiskt. .  men ska försöka ta mig en promenad ialf!

Ha en bra kväll

tisdag

tisdag idag, skönt att veckan går fort !
På jobbet var det allt lite stressigt idag, men jag blev klar tillsist :) Hade dock jäkligt varmt inne idag, 27 grader såg jag, måste höra om jag kan få någon fläkt dit!
efter jobb pluggade jag lite teori innan vi käkade. Sen var det dax för träning, säkert 25 grader där inne också...gahh!
Nu efter träningen så började det regna och åska massor :/ Tur det ändå försvann rätt fort!

Imorgon är det jobb, får jobba ända till 2, för sen är det möte. hos mig på stinsgården, tänkte baka lite kladdkaka som vi kan fika på! Annars är det kassler och potatismos som gäller!

GODNATT

Måndag

Godkväll!
en liten blogg innan jag går och lägger mig :)

Var trevligt och gott med kakkalas igår , Synd bara att Linus föräldrar hade köpt likadan klockan till Lina som jag och m gjort... men det löste sig rätt bra ändå. När vi kom hem från Bjuv lagade jag ugnsbakad falukorv med makaroner..och under tiden den var i ugnen så tyckte m att vi skulle städa på mitt rum, så det gjorde vi, damma,dammsuga,renbädda! Riktigt skönt att vaa två och göra det :) TACK älskling. Hade aldrig orkat det nu i veckan!!
Såg en film sen på kvällen, och på grannfejden! Var inte trött, men somnade nog vid halv 1.

Jobb idag, allt gick bra och lungt :) Skönt med såna dagar! Imorgon blir nog inte heller så jobbigt...hoppas jag :P
Efter jobb ska jag och mamma handla lite, sen är det träning på kvällen. Föresten var det bara jag och elli på träningen idag. vi fick vars en STOR stjärna i protokollet sa tränaren, haha. vi sprang en runda på ca 40 min, sen fick vi åka hem!

Nu ska jag släcka datorn och borsta tänderna, läsa lite i teoriboken innan jag somnar.
Sov så gott.

långledig!

heeej.
såg att jag inte bloggat sen i måndags :O GUD så dåligt av mig. kan väll skylla på att jag tränade i tisdags och i onsdag slutade jag tidigt, bakade med sandra och sen hjälpte jag m att flytta på kvällen. i torsdags gick vi  upp tidigt för att åka till ekeby och väla. en riktigt trevlig dag :) handlade dock inga möbler, men det var nog lite för vi fixat det dagen innan. På väla blev det handlat en klänning..ännu en.. men faaan det får bli den sista på länge :P
I fredags var det dax för veberödsgalan , tjoho! Men innan på dagen följde jag med mamma till Centersyd, handlade faktiskt inget förutom lite cider och vin på systemet! Vid två vågade jag håret, får nog gå ett tag tills jag gör det igen. tar så sjukt lång tid, och tar på krafterna. minst 2 h varje gång. Nästa gång får det bli platt :P
vid fem kom danne och hämtade oss, lite ciderdrickande hemma hos dom innan vi åkte vidare till Sjöbo där vi skulle förfesta hos chrille. hade inte träffat honom innan och han gjorde väll inte så bra intryck heller under kvällen...Tyckte mest det var obekvämt att vara där så när klockan var tio och det var dax att åka var jag rätt glad :) regnade skiiitmycket när vi skulle in, men tur så var där inte så lång kö ! fick dansat mycket under kvällen med min älskade! och även en massa med mina favoritflickor :) Dock var det sista gången jag hade den klänningen på mig när vi ska ut och dansa, man fastnar ÖVERALLT. Den får sitta på när jag ska på kalas eller fest som inte innehåller dans :P
När vi kom hem från veberöd satte vi oss i köket och drack chokladmjölk innan vi somnade,vaknade inte sen fören klockan var halv 11 , riktigt skönt! Slappade en stund, kollade på film. Sen smsade mamma och frågade om vi kunde baka kanelbullar (till syrrans kalas i eftermiddag) , dom bjöd på pizza om vi gjorde det ..så vi tackade inte nej. Haha. vissa ser förjäkliga ut, men en del ser ätbara ut..dock inga med pärlsocker, men det kan vi hälla på sen hemma hos syrran!
nio var klockan ställd på imorse, m stack iväg för att joba ett par timmar innan vi ska till bjuv på kalas. Jag blev helt plötsligt sugen på chokladmjölk, så det ska jag ner och dricka innan jag ska plugga lite till teoriprovet, vem vet? Kanske dags snart...hihi :)

Hoppas ni haft en skön långledighet.
Puss

måndag

hejhej!
Helgen är över och då passar det väll bra med en blogg!
Vecka 21 är vi inne på nu, ca 6 veckor till semester nu, det kommer gå fort. Helgen var bra, grisfesten var mycket trevlig och rolig. Frös gjorde jag inte heller :) Grisen smakade fantastiskt !
Igår var vi uppe vid halv 12, skönt att sova länge ! Mamma o Pappa ville in till Eslöv och kolla på m´s lägenhet, så dit åkte vi. När vi kom hem därifrån cyklade vi två ner till ICA för att hyra film, tyvärr var den filmen vi ville se utlånad , så vi gick in på kosum och köpte 3 filmer för 99 kr. Cyklade hem och popade popcorn och mös till en av  filmerna :) Efter vi käkat middag kollade jag på sista avsnittet av one three hill.
deja vu gick på tv4 sen kl nio, så den såg vi innan vi somnade !

Måndag idag och klockan ringde sex somvanligt!  jättetråkigt väder, regn och sånt :/ Jobbet gick bra. vädret blev fint och när jag kom hem från jobb la jag mig i solstolen en timme och stekte  :)
stack till träningen vid 7, sprang massa gjorde vi. till furulund och tillbaka, sen intervaller efter det. riktigt skönt när klockan slog åtta så jag kunde cykla hem!!

Veckoplanering:
Tisdag: Jobb, 7-14 , sola? slöa? Sen träning.
Onsdag : Jobb, 7-11.30 . Baka till syrran sen massa mys med älsklingen.
Torsdag : Ledig!!!! Åka till Ekeby möbelaffär med m, och får jag som ja vill en sväng på väla :)
Fredag : Ledig!!! Party i veberöd:) dansgala.
Lördag: slappa hela dagen lång
Söndag: Kalas hemma hos syrran som fyllt 23 på fredagen.

Riktigt skön vecka framför mig ! :)
nu ska jag rätta till sladdarna vid tvn så det inte hackar mer, sen borsta tänderna,krypa under täcket och somna till ballar av stål. Sov så gott.



lördag

TJA!

Eftersom jag ändå inte har något att göra ,och eftersom jag är en aning rastlös så kan jag lika bra blogga lite :) Och jag antar att ni håller med!
Fredag var det ju igår, riktigt skönt med helg ! Tog det lungt, stack ner till viking och käkade skräpmat med sandra och joachim. var rätt jobbigt med alla småglin som mest satt och störa sig! Blir också mycket sämre kvalitet på pizzorna när dom har mycket att göra:/  Somnade nog redan innnan halv 11!
idag var vi upp vid 10, käkade frukost sen stack M hem och fixade lite saker...han kommer tillbaks vid fyra :)
Jag ska ner nu och fixa lite fika, mammar ringde och bad om det. Sen ska jag börja fixa håret,att våga det tar någon timme... men vill man vara fin såå...
Tror jag har bestämt vad jag ska ha på mig nu också...har man tjockare strumpbyxor/Leggins så lär jag kanske inte frysa. Sjöberg hämtar hos halv 5 -5 ...och man kan ju alltid ha lite extra kläder med sig då eftersom han kör :)

Nä, lite fika var det.
Ha en toppenlördag !

torsdag

Hej!

Gud vad jag är trött, och gud vad det blev massa sol helt plötsligt, vad hände med regnet som skulle fixa att vi slappa springa ute på träning ikväll, dock vet jag inte hur mycket jag kan springa ute pga av all allergi:/ kliar hela tiden tycker jag!
Dagen idag på jobb gick bra, lagade somsagt ingen mat. städade istället av  kylarna och lite sånt. Halv 1 kände jag mig klar så jag stack hem då :) Sov en stund innan pappa kom hem, då lagade vi kyckligsallad. Nu har jag slappat ett bra tag igen och börjar bli riktigt trött. Men jag ska iväg och träna så det är bara att se till och bli pigg igen.
Känns underbart att det är fredag imorgon, fast det är det ju varje fredag, haha. mer planer än jobb har jag inte, blir det sol får jag ju sola efter jobb... annars kommer väll älsklingen hit sen på kvällen skulle ja tro. Grisfest på lördag, och vädret ser  ut tilll at bli bra! Ändå svårt att veta hur man ska gå klädd. På björka sist så frös jag inte alls, och då hade jag den kortaste klänningen jag äger, iofs lär det kanske inte bli så jättemycke dans på lördag. jaja- jag fåår väll tänka ett tag till på det. Man skulle faktiskt kunna ha med sig varma kläder. fallifall!

Nä, nu ska jag byta om, sen ringer nog älslingen!
 Är inte hemma fören efter tio ikväll, så då bloggar jag nog inte mer.


fick hem en ny klänning  på posten nu i veckan :) den passade, woho!!

hemma igen.

tja!
Träningen idag var inte så skoj. var bara 7 st, varav "våra" egna spelare var 4, dåligt. Körde inte alls lika mycket fys som sist, mest handboll. lite synd tyckte jag. Iallafall så är jag hemma nu, duschat, tvättat,insmörjd och allt. bara tandborstningen kvar sen kan jag gå och sova. Kollar lite smått på eurovision kvalet. vill mest se om Sverige klarar sig! Finland satsar på kortkort ialf :P haha.

ska nog släcka datorn nu, lång dag på jobb imorgon , sen ska jag följa med till längenheten och jobba lite.
Sov så gott :)

tisdag

hej!
Tänkte jag får ta och skriva lite, var ju ända sen i fredags sist. Och fort går det, för tisdagen är snart förbi och det är snart helg. :)
Helgen var toppen , lugn och skön! var på kalas hos m´s farmor i lördags och sen hämtade vi mina föräldrar som var i hofterup på konfirmation. I söndags åkte vi hem till m och packade lite innan vi åkte till hans lägenhet , diskade massa glas och m hängde in lite kläder. sakta med säkert går det.. haha.
käkade en god och välförtjänt pizza på kvällen! :)
På jobbet nu i måndags och idag har gåttt bra, inte behövt stressaa alls, vilket är bra. Såg fram emot imorgon då jag slutar halv 12, men så ringde chefen och bad mig jobba till halv 4 på rinnebäck, och jag är så snäll så jag säger inte nej! Behöver pengarna också eftersom jag ska vara ledig och så sen när jag har uppkörning och uppskrivning.

Ikväll är det dax för träning igen, syrran ska inte dit, och därför har jag inte så mycket motivation. men SKA träna. det är alltid så skönt när klockan blir nio och man är färdig :)  Sen får man väll skynda sig hem och kolla hur det går för Sverige i kvalet i melodifestivalen... är egentligen inte sååå intresserad, men ändå skoj och veta hur det går. Kan ändå inte se det på lördag eftersom vi är på grisfest då.

Veckans planering...

Tisdag: Träning
Onsdag: jobb 7-15.30 sen mys med älsklingen ♥
Torsdag : jobb7-14 , ska dock ej laga någon mat . får se om man kommer hem tidigare :)
Fredag :jobb 7-14
Lördag : Grisfest.

vecka 20 är det nu. ca 6 veckor till semestern , satan vad fort allt går. och nästa vecka jobbar man bara 3 dagar!

Köpte föresten en ny kamera i fredags när jag var ledig. nikon coolpix , blågrön  1690 kr plus ett minneskort på 149 kr.

min andra tyckte jag var helt tung och dum . denhär är lätt och fotar bra! :)


Ha de bra,


Godnaaattt !

tredje bloggen idag, inte dåligt va :P
Det blev ialf ingen film idag, låg och zappade runt lite istället !
nu har jag nyss tvättat mig och borstat tänderna och gurglat:P alltså helt färdig för att sova!
Imorgon ska jag inte ställa klockan, men blir klockan förmycket så väcker mamma mig, vill ju komma iväg till nova!

Hoppas ni får en bra dag imorgon, FREDAG!
Puss och godnatt.


äntligen kommer sötnosen hit och sover med mig imorgon, som jag saknat och längtat! farligt mycket . ♥



sorry Emma, har snoottt alla dina bilder :P


färdig

Nu har jag äntligen fått städat här ! rent och snyggt, och dessutom renbäddat .
det ända som behövs nu är en rensning i garderoben, men det är inte ens lönt att börja på nu! Tar säkett sjukt lång tid.
Klockan är strax åtta , och om jag inte minns helt fel så brukar det inte vara så bra tv-program då, Funderar därför på att sätta på en film.

underbar känsla att vara ledig imorgon, OCH att inte gå på möten och utbildningar m,m när man är ledig, utan jag är ledig...
Förra torsdagen var ju inte helt fel heller, längtar tillbaks!

Haaaje



sommaren kommer bli myyyys <3


Torsdag = HEEEELG! :D

Eftersom jag var så lat hela kvällen igår så får jag ta och städa klart rummet idag. det värsta är egentligen redan gjort, att få bort alla kläder som ligger slängda överallt. dock har jag fått in lite rena kläder, så det får jag se om jag kan få plats med någonstanns! 
Torsdag idag och jag hoppar träningen, skönt. har fortfarande träningsvärk sen i tisdags så jag hade inte kunnat göra en enda armhävning, haha!
Jobbet idag gick helt ok, stressigt som fan bara eftersom jag var helt ensam :/ också kom världens lass med varor, wohi. men nu är jag glad för torsdagens jobb är slut och det betyder helg för mig. ÄR ledig imorgon, och det känns så hiiiimla bra. Ska nog till nova med mamma :D Längesen jag var där. borde inte handla mer kläder, behöver inte mer,får inte plats med mer. Men jag har sett så mycket fint när man surfar runder här på internet, haha.

Saknar min älskling så hiiimla mycket, Tur det är fredag imorgon och att han kommer hit.
Vet inte vad som finns på tvn ikväll, om där inte är något bra så får jag väll sätta på någon film, har köpt nachochips och guatomala, GOTTT, och marabouchoklad, lyyyyxxtorsdag , men bara för att jag är ledig imorgon :)

Nu ska jag sätta på lite bra musik och städa färdigt,
Adjö.

-

han kom inte , tyvärr.
sova ensam inatt igen, jag gillar det inte.


om man ändå kunde få leva ett samboliv ♥


Onsdag

hejsan hej!
Onsdag idag, en dag kvar på jobbet denhär veckan sen är det helg igen:D Dagiset är ju stängt på fredag så förhoppningsvis är jag ledig då, vet att där just nu är en del sjuka, men ibland vill man vara ledig!
Var stressigt på jobb igår , men allt löste sig tillsist och jag kom iväg på mötet. Var skittrött när jag kom hem vid halv 5, käkade snabbt och sen var det dax för träning. massa armhävningar och masssa springade. Men gud så skönt det känns efterått, och idag har jag träningsvärk!
Jobbet idag var mycket lättare, lasagne som redan var klar, bara att sätta i ugnen :) Åkte bil med pappa idag till jobb, tänkte det kan ju vara bra med lite motion och gå hem! Synd bara att det både regnade och blåste under tiden:/ men hem kom jag.
Har leggat här alldeles förlänge nu och latat mig, tänkte ju fortsätta min städning idag, men allt annat är ju roligare att göra. När mamma kommer hem ska jag laga mat, pasta och min baconsås, mums:)
Senare ikväll hoppas jag på att min älskling kommer hit, men känns inte riktigt som det, men hoppas kan man <3


Imorgon jobb igen, dock får jag va ensam pga sjukdom, men jag tror jag kommer lösa det.
Antagligen tränar jag på kvällen, om jag inte kan komma på en bra anledning, haha. Hjälp mig?!

Ha de bra!


Måndag

tjaa!
då var det måndag igen..veckan 19 , 8 veckor till semestern börjar, kommer gå fort! :) Jobbar bara fyra dagar denhär veckan också,  dagiset har någon sorts planering på fredag och därför är jag ledig, såå skönt, Har inget alls planerat då!
 Idag har jag jobbat till två, sen hem och slappa lite innan jag och pappa stack ner och handlade lite till tacosen vi skulle käka! efter de lagade jag och mamma middagen , riktigt gott med tacos! Började att städa mitt rum, massa kläder över allt så jag blev inte färdig. fortsätter antagligen imorgon eller på onsdag.

resten av veckans planering:

tisdag: Jobb till två,möte två till fyra kanske. träning sju till nio
Onsdag: jobb till 11.30 , städa ,promenera och sen kommer nog älsklingen på kvällen <3
Torsdag: jobb till två sen kanske träning på kvällen.
fredag: Ledig.

Kul att du börjat blogga igen Emma, fortsätt med det:)

Ha en bra måndag, puss och godnatt!

lördagkväll

tjenare.
jaha, då har det snart gått dom där fem timmarna. Jag har inte fått gjort ett skit , var sugen på grillpartaj men så blev det ju inte. haha.
Älskling kommer snart. på tiden :) Tydligen blev det ändrade planer , ska alltså inte hämta hans föräldrar inatt, rätt skönt ändå, men synd ..blir aldrig att vi sover hos honom eftersom det blir så ondödig körning, men SEN när jag fått körkort så blir det nog ändring på det :P 
 
Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska göra..men det blir säkert bra:)
Ha en toppenlördag.

hejdå!

lördag

kul lördag det blir nu då när m nyss ringde och sa att han ska jobba 5 timmar till !! det kunde han väll sagt tidigare...Orka sitta och bara vänta.

Iallafall, Valborg och BjörkaLoge var skitskoj verkligen. tiden gick fort och tyvärr ville vår shyss redan sticka lite över ett, kände mig inte riktigt färdigdansad då :P Men det var skönt att komma i säng!
Igår var det fredag, då började vi dagen med att cykla och handla bullar, klockan nio på morgonen, haha. förstår verkligen inte hur min kropp fungerar, men den vet inte vad bakfylla är . :) Senare åkte vi till centan och shoppade lite, ett par byxor en tröja blev det till mig, också handlade ja ett par shorts till m, och han köpte ett par likadana till sig fast svarta!
på eftermiddagen spelade vi lite kubb och så. På kvällen åt vi grillat och spelade sällskapsspel! Härlig kväll.

idag var det uppp vid halv 10 då älskling skulle iväg och jobba. jag stack ner till harrievallen och kollade på när kusinerna spelade boll, sandra och joachim var också där!
Sen solade jag en timme. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. har mest tråkigt och kommer väll få ha det till älskling kommer. Skitlördagkväll :/ inatt ska vi hämta hans föräldrar, sen sover vi väll där.