Körkort!

bättre sent än aldrig heter det väll?  Känns superskönt att äntligen klara körkortet.
Hade nog världens lättaste uppkörningen denhär gången, och det tackar man för :) Man ska ha tur ibland också!!!
Är riktigt trött nu ialf, antagligen all nervositet som lagt sig, så idag orkar jag inte sitta uppe länge ! Dock kommer ju älsklingen inatt,vid två , men han får ringa när han vill komma in.

Imorgon vet jag inte vad som händer, m sticker väll vid ett tiden... sen kanske man kör en sväng, haha!
Sov gott.

uppdatering

får ta och blogga lite, var ändå ett par dagar sen sist!

Helgen var bra, diskade och städade under förmiddagen på lördagen, sen hörde Jenny av sig och frågade om jag hade tid att åka till Nova med henne, hon behövde något nytt till kvällen! Så dit åkte vi, träffade Emma där. Dock stannade vi inte på nova så länge.. var ju tvugna att sticka hem och fixa oss inför kvällen!  Emma och jag stack hem till lägenheten och fixade hennes hår , gjorde oss färdiga och klockan sex kom det folk.. Kitte,Jenny,Bagdad och niklas. Beställde mat gjorde vi och gott var det :) Musiken höjdes och alkoholen hälldes in..haha. Vid halv nio tiden kom älsklingen äntligen hem från jobb, han duschade och jag värmde pizzarester och gav han en öl :) Halv tio kom taxin , körde in om stehag innan vi hamnade på askeröd! Mycket trevlig kvälll!!!! Sjöberg var snäll och körde oss hem, dock hoppade vi av en stund hos HG, inte m (för han somnade i bilen) Jag fick stå och steka ägg och falukorv till sjöberg,hg,ivarsson och nille. Men gott va det iallfall! Vid halv tre var vi i eslöv igen, somnade fort!

I söndags så stack älskling till jobb vid ett tiden, en liten stund senare kom Emma :) skönt att slippa vara ensam.. vi såg massa på tv och åt upp chips-resterna :)  Bestämde oss sen för vad vi ville ha för mat så åkte vi o handlade! Paj och sallad blev det.. gooott! Emma stack vid sex tiden, då blev jag själv.. Kollade på tv och datorn. Somnade på soffan och m väckte mig när han kom hem från jobb 01.45 då gick vi in i sängen och la oss! 

Klockan ringde sen klockan tio.. upp och göra frukost sen stack vi till kävlinge en stund innan han stack till jobb!  
Farmor och Farfar kom hit  vid tre tiden, käkade kakor och gott. Senare grillade vi, när jag var klar stack jag och träffade sandra.. vi shoppade på netto, somvanligt.. dock mer än vanligt! Cyklade hem vid alla varor till henne och slappa där ett tag. Sen cyklade jag hem, snackade med Emma under tiden.. om hennes blindate ... hihi! Dock är hon på roadtripp nu, men se så :)

Idag så har jag bannemig inte gjort ett skit... otroligt tråkigt!! ensam hemma är jag också!
blää, är så trött på findus ...
Tränaren ringde innan, nästa torsdag börjar träningen igen.
Ska väll ner och laga korvstroganoff nu... är jättesugen på de :) MEN, att laga mat själv och sen sitta o äta den själv är inget skoj alls.. jag beundrar verkligen dom som kan bo själva! Broren kommer hem senare med en kompis , så dom ska nog också ha mat.. fast dom får värma, vet inte när dom kommer.

Resten av veckan är inte så planerad.. hoppas att m kommer hit en dag! På fredag var det fest i dagstorp.. ska tänka på om ja ska dit eller inte, Älsklingen jobbar ialf! Är björka på lördag också, vet inte alls vad alla andra hade tänkt sig så vi får se helt enkelt :) På söndag ska Sandra,Pia och Maria till Ullared, och eftersom mamma o pappa är i varberg och Emil hos syrran och m jobbar så tänker jag följa med ! Vet att jag var där nyss.. men där finnns alltid något man behöver:)


nä, klockan börjar bli mycket, korvstroganoff ska det bli! Sen en dusch.
ha en bra kväll. Puss

fredag

godkväll!
nu sitter jag här i eslöv, i min ensamhet.. är inte helt ensam, älskligen ligger i rummet brevid och sover, tänkte göra honom sällskap snart :)

Halv ett åkte mamma,pappa,emil och jag till harlösa för att fira att kusinen fyllde år! Fick träffa wilma också vilket var en evighet sedan...så stor hon är nu! (wilma är då min minsta kusin av 23st) . Vid tre tiden åkte vi därifrån, till eslöv.. dom hjälpte mig in med alla mina saker , vet ju hur tjejer är när dom bara ska vara borta en helg..har med sig heeela garderoben :P Efter det så släppte dom mig på netto så jag kunde gå in och handla lite. Mjölk,oboy,pålägg och lite annat fick jag med mig! Hann inte mer än att ploctka in varorna så kom m hem :) Han duschade och kollade internet innan vi bestämde oss för att ta cyklen ner till en restaurang för att äta, hamnade på en rätt så ny grekisk restaurang.. skiiitgod mat faktiskt :) Åt en fläskfilé med fetaost i och rattatoille, mums :) Beställde även in lite vitlöksbröd till förrätt! Efter vi ätit cyklade vi en runda, var mysigt! var hemma vid halv 8,och då fick älsklingen gå och sova.. han ska ju upp nu till två och ge sig iväg och jobba :/ Sååå tråkigt! Får hoppas jag somnar om sen när han gått bara.. och sover lääänge.. har inte gjort det annars när han har varit här, men det kanske är för att det är trångt!?  Imorgon ska jag slappa lite, diska och dammsuga.. vet ju inte riktigt om det blir förfest här eller inte, men jag hoppas på det :) Emma kommer hit sen också, vet inte när.. men inte allt för sent hoppas jag! Gillar inte o vara ensam!

Även om jag inte är så trött så går jag nog in till älsklingen snart, vill ju nära honom så mycket som möjligt innan han sticker !
Sov gott


Torsdag

hej!
Dagen har gått fort idag. blev väckt på sms idag av elin lite innan nio, woho!
Gick iallfall ner och käka två knäckebröd..mamma o pappa bestämde att dom skulle en sväng till malmö och jag följde med. Var på Svenskahem, Ikea, Mediamarkt och burlöv center. Handlade en filt till lägenheten på ikea och ett vanligt vitt linne till mig själv på burlöv center.. även lite nödvändig linsvätska!
Vi var hemma vid tre tiden, då gick ja upp och vilade lite.. eller ja , satte på datorn så jag somnade ju inte direkt.
Mamma o jag satte igång och färgade håret vid 5 tiden, sa godnatt till älsklingen som skulle gå och sova innan ja sköljde av färgen! Så nu är jag rätt så mörkhårig igen...men solen lär väll bleka det rätt så fort...om solen kommer visa sig vill säga :)
Har inte gjort mycket mer ikväll, ätit spagetti och köttfärssås och lagt fram lite saker jag ska ha med mig imorgon!
Imorgon vid halv ett åker vi på kalas i harlösa, var längesen jag följde med där så nu när jag ändå inte har något för mig så åker jag med. Direkt efter kalaset så kör dom och släpper av mig i Eslöv hos m ! Då ska vi (om han orkar) Cykla ner till "city" och äta lite,  myyysigt! Sen får väl han gå och lägga sig och jag får kolla tv :P

Nu har jag ont i huvudet, dags och släcka här kanske!
sooovgottt!

Godkväll   !

Godkväll   !
Ligger här i min ensamhet.. Önskade att findus kunde ge sina arbetare ett dygn ledigt :) hade inte varit fel!

Idag har jag iallafall varit en stund med emma, vi hade rätt svårt att bestämma vad vi skulle göra,shoppa ville vi ju inte! Tillist bestämmde vi oss för att äta lite lunch , men var? Lund, vart?  På Nova, hahhaha. Varsen pizza fick vi ner och vi var bara inne på dinsko och handlade INGET! Woho så duktiga vi är :) Efter lunchen åkte vi till skolådan och skostallet i hurva, dock inte mycket att hurra över! Var hemma vid halvfyra, då slappade vi lite och kollade internet ,sen körde Emma hemmåt . Jag slappade vidare, loggade in på msn och sandra skrev.. hon behövde lite hjälp med att handla en sak så jag följde med henne till centersyd:) Gick i många klädaffärer och ändå handlade jag inget, riktigt bra gjort av mig!
Sandra hittade egentligen inte det hon skulle med massa annat fint !

var hemma efter halv nio, kollade färdigt påbyggslagetmed mamma o pappa innnan jag gick upp och slängde mig i sängen. Kollar seinfeld nu och borde väll egentligen snart sova. Mamma tyckte vi skulle alla hitta på något imorgon, vad vet vi inte.. återstår att se!
Prövade föresten lite klänningar inför lördag innan, blir antingen en ny jag köpte i ullared, dock var den väääldigt urringad så jag får se om jag kan lösa det.. annars vill jag ha min rosa "frans"klänning !
Hoppas iallafall att vi förfestar hos m på lördag, så att han också kan vara med lite.. men det blir nog så eftersom ingen annan bestämt något. :) Dock gillar dom inte att bestämma sånt i förväg ...så man får snällt vänta till fre/lörd innan man får veta! Onööödigt.

Älskling ska upp vid två, snart! Själv ska jag väll se om ja kan sova :)
Godnatt!

onsdag

godmidddag!
 Ligger fortfarande och slöar i sängen, såklart! Skulle det inte var sol idag? AHH, jag vill sola!
Gårdagen blev kanon , med tårta och allt, ska visa med bilder sen :)
Mamma väckte mig imorse igen, frågade om jag ville käka bullar.. jovisst! Klockan var ändå tio.
Har snackat lite m också, han kör ju i sin jäkla tröska, OJ så trött jag är på det jobbet redan, Hoppas veckorna går fort.
Emma kommer hit om ett tag, får se vad för spännande vi kan hitta på, vi är duktiga på att shoppa...men ingen av oss vill ha mer kläder.. haha så vad gör man då?? svårt ,svårt!

Ikväll ska mamma färga håret på mig tror jag..annars har jag väll inga störra planer.
ha en toppen dag! Puss


tisdag

Godmiddag :)
Mamma väckte mig vid nio tiden för att berätta en härlig nyhet!
Gick ner och åt en god frukost innan jag och mamma började med bröllopstårtan, riiktigt roligt att göra tårtor, dock svårt! Rosa och med tre lager, haha.. men det syns att den är hemagjord. Är inte riktigt klar med den, ska dekorera den också, me silverpärlor(ätbara) Och gelehjärtan och ett brudpar.. FIIINT!¨
Klockan är ett nu, tänkte jag skulle städa lite snart..plocka undan ialf. Gästerna kommer inte fören halv 7,men ska duka, göra färdigt glasen till fördrinken och dekorera tårtan... Sallad,såser ska också göras så det är väll bara att sätta igång.
Älskling kommer väll vid fyra tiden, tror han ska sova någon timme då fram til 6 ialf!

Ska fota allt sen idag också så ni får se bilder:)
Puss

Måndag

Godkväll!
Grymt tråkigt väder vi fått in ikväll, regn och åska! iofs har det inte varit fint väder under dagen heller, men regn har det inte varit.
Mamma väckte mig redan kvart i nio, vi skulle åka till centersyd och maxi! Så en timme senare var vi iväg. Handlade lite inför imorgon då vi ska ha middag här hemma för mammas syster och hennes man som har 25 årig bröllopsdag då!
Vi var hemma vid tolv igen så då tog vi oss en god fika :)
Annars har jag väll inte gjort så mycket mer, har fixat lite inför imorgon med servetter och annat,  kommer bli sååå fint.
Har hunnit snacka lite med min käära också.. fast vi lever i helt olika dygn för tillfället :P Tydligen ska dom ha service och spolning på lördag efter dom jobbat klart, så det betyder att han kommer jobba till 9 ca! Vet inte riktigt vart ja då ska förfesta, men lutar lite åt att jag föjer med dom andra killarna och äter gris! 

Nu ligger jag och mamma o kollar på lotta på liseberg, rätt så trevligt program :)
Imorgon ska jag göra en bröllopstårta och fortsätta med all dekorering. städa rummet skulle väll också behövas! Älsklingen kommer också imorgon.. dock lär han väll mest sova.. men hinner nog pussa lite på honom :)

Ha det fint.

namnsdag?!

Alla glömde min namnsdag, så grattis till mig själv :)

Kvinnonamnet Sara, Sarah är ett semitiskt (abessinska, arabiska, araméiska, assyriska, hebreiska hebreiska) namn som betyder "furstinna" eller "prinsessa".
I Gamla Testamentet var Sara Abrahams hustru som födde honom sonen Isak vid 90 års ålder. Namnet har använts i Sverige sedan mitten på 1400-talet och kom in i almanackan redan på 1600-talet. Namnet var mycket populärt på 1980-talet. Åren 1989 och 1990 var Sara det vanligaste flicknamnet. Även om populariteten sedan dess har avtagit något är det fortfarande ett mycket vanligt namn.
Namnsdag: 19 juli där det inleder fruntimmersveckan.

Antal kvinnor i Sverige med namnet Sara: 60996
antal män i Svergie med namnet Sara: 3           ( haha, stackars )


Tänk att snart ska älsklingen upp, och själv går man och lägger sig nu!
GODNATT.


kväll

godkväll!
Nu är klockan snart åtta, älskling har sovit i snart 3 timmar redan! längtar redan tills tisdag då jag får träffa honom igen :)
Har inte gjort något vettigt idag, rätt så drygt, men man ska väll ha tråkigt ibland också. Inte mycket bra på tvn ikväll heller så det blir nog en av filmerna jag köpte i ullared med mamma o pappa. Förstår inte riktigt varför det fina vädret kommer nu på kvällarna!? Det är på dagen vi vi ha det... såg i kvällsposten idag att tisdag onsdag skulle bli fint, gissa vem som ska ligga och steka då?? :D Var skitlängesen känns det som.
Ska träffa Emma en dag i veckan också.. trevligt. På lördag är det Askerödsfesten , hade skoj förra året så jag hoppas det blir lika  roligt i år, dock var jag/vi duuuktigt runda under fötterna den kvällen, haha.

Hoppas ni har en bra söndagkväll.
Sov gott.


förra året på förfest hemma hos m, innan askeröd!

söndag

hej!
Nu har varit varit en sväng på Öland också, har haft jätteskoj :) Var fint väder när vi kom upp på fredagen så vi stack ner till havet och badade, riktigt varmt i vattnet ! Blev grillning och kortspelande på kvällen innan vi somnade ! På lördags stack vi till djurparken kollade alla fina djur , åkte karuseller,åt dyr och äcklig lunch och såklart åkte vi alla rutchbanor. rooooooligt! när vi kände oss klara så såg vi dom svarta molnen komma  över... och jääävlar vad det började regna! Sprang till bilen och åkte till husvagnen igen , översvämningar på parkeringen och allt! satt och väntade lite i bilen innan vi sprang in till husvagnen och värmde oss. Spelade lite kort igen, och jag vann somvanligt! :) Sen ringde tyvärr findus och berätta att m skulle börja jobba kvart i 3 på natten :/ Så det var bara att packa ihop för vår del.  Tog tre timmar hem så vi var i eslöv vid 8 tiden, m hämtade lite saker innan vi åkte hem till mig. åt lite rester och duscha, sen gick hjärtat och la sig!! Jag satt och kollade lite tv innan mamma o pappa kom hem, snackade lite med dom sen gick jag också och la mig. Klockan ringde två, då skulle m upp och köra iväg, tyvärr!
bläää desssa veckor kommer bli tråkiga! han ska jobba massor och när han inte gör det så ska han sova:/
Nu har han nyss slutat, så han ska hem och laga mat och sen gå och lägga sig för att gå upp kl två igen. Orka!
föresten så har jag tråkigt... och söndag som det är! måtte det hända något spännande i veckan.

har inte sovit ensam på två veckor tror jag ,. Hur ska jag klara kvällen?! Jag är sällskapssjuk.
vet inte vad jag ska göra resten av kvällen.. inte så mycket verkar det som!

ha de bra.

semester

heeeeej!
En ny vecka, inne på min tredje semestervecka nu, riiiiktigt härligt :) Hade dock önskat lite mer sol, kanske det skulle komma i slutet på veckan väll?
Iallafall så befinner jag mig i Eslöv nu, har varit här sen i lördags och kommer nog stanna ett par dagar till. Dock ska vi till Kävlinge  idag och fixa lite, sen ikväll blir det bio, Baksmällan! Alla säger ju att den ska vara så bra :)
I Lördags var vi först på förfest hemma hos nille.. Vi grillade och jag hade gjort grillspett till mig och m. Senare stack vi till Björka där larz kristerz spelade, hade somvanligt skitroligt !
I veckan finns det väll inga stora planer, ska fixa färdigt här i Eslöv är det tänkt.. sen på fredag åker vi nog till Öland !

Nä, nu är klockan tio, dags att väcka älsklingen så vi kan käka frukost !
Ha en bra dag.


helg

FREEEEEDAAAG!
yes, nu är det helg.. inte för det känns någon skillnad hos mig, förutom att dom flesta andra också är lediga :)
Dock regnar det massor just nu :/ Jag som vill till stranden o sola o bada!
Får väll ta tag i garderoben .. skittråkigt, men regnar det så kan man lika bra göra det.
Ikväll kommer älskling, han börjar sin semester på måndag, guud så mycket vi ska hitta på nästa vecka :)
Ikväll ska vi käka tacos, och om vädret vill så ska vi gå och slå några bollar på golfbanan, rooooligt!
Imorgon är det dax för björka, dom saknade nog oss förra helgen, haha! Ialf så är det förfest hemma hos nille..trevligt trevligt!

Nu ska jag käka frukost och läsa tidningen!
Ha en bra dag!
Puss

Torsdag

ber om ursäkt, det blev visst ingen blogg igår.
Åkte till Eslöv till tolv, men mamma och jag bestämde oss för att gå lite nere i "stan" så det gjorde vi, också tog vi en god fika :) Vid två tiden var jag i lägenheten igen, kollade på tv och somnade :P sen var det ju dags att laga middag o vid halv 5 kom äsklingen!
Vi hade en jättemysig kväll, men kräftor och bakpotatis tilll middag och sen mys i soffan <3
Han körde hem mig nu imorse så jag slapp sitta där själv hela dagen..
tänkte jag skulle se om ja kan sova lite till idag, trodde det skullle vara fint väder idag, men icke! Massa moln.

Ha en fin dag:)
Puss

tiiiiisdag

ni får snällt vänta på en blogg imorgon.
Ska hem till m imorgon och vara där ett par timmar innan han kommer, då har jag tid att blogga:D

GODNATT!!

Lördag

GodMiddag :)

Har varit uppe ett par timmar nu, m skulle upp och jobba så hans klockan ringde halv 8! Dock var det nog inte lönt att somna om eftersom findus är här och tar ärtorna ! OCH det är svettigt här inne...
Har ätit frukost, målat nagarna och packat hyfsat färdigt! Har även gått i mina nya skor, kan inte bestämma mig och jag vill vara snygg eller bekväm..lutar åt det sista, hade det varit bara björka vi skulle till så hade jag valt dom nya skorna, eftersom där inte är lika stort! Plus att jag ska gå hela dagen imorgon på liseberg och hela måndagen på Ullared.
Emma hon dyker nog upp här om ett tag, då får vi sticka och handla o ta ut pengar!  Sen ska vi fixa lite pastasallad! Måste sminkat mig färdigt till halv 4 senast, för då kommer älsklingen o hämtar vår väska vi ska ha till göteborg, den ska han köra upp med till Linus o Lina i bjuv. Jättesvårt att packa eftersom man inte har en aning om hur vädret kommer bli, väskan är ialf nästan full.. tänkte slänga i neccesären och en tjockare tröja, vem vet? det kanske är kallt i göteborg imorgon!
Ikväll är det ialf dax för Ekebo, ska bli roligt..Förfest hos Bagdad klockan 5 med grillning och allt :) M kommer lite senare, för han ska ju alltid jobba in i de sista!
Blir inte mer bloggning för mig fören på tisdag nu skulle ja tro, är hemma måndagkväll!

Ha en superfin helg :)
Puss


torsdagkväll

heeej!
Finfin dag har det varit, kanonväder:) Har sjävklart solat,även om det varit vääääldigt varmt!
Stack  med tåget til lund halv 4, märks att dom bygger om överallt, tog 20 min att åka tåg! Emma stod ialf och vänta på mig på stationen sen drog vi til Nova! Träffade lottie därute, sen började shoppingen, och OJ vad dom shoppade, både Lottie och Emma. tror Emma kom hem med 4 par skor om jag inte räknat fel?! :P Jag själv handlade inte så mycket, ett linne bara! Men det gjorde inte så mycket, var kul att träffa töserna ialf !
Emma och jag stack vidare till Centan också, när lottie åkte hem. Käkade lite mcd mat och emma handlade vidare, hahaha!
var hemma vid halv 9, satte igång och bakade en kladdkaka, tänkte ha den imorgon om jag och mamma sticker till stranden då.. Emma sa att de skulle vara fint väder, så henne får jag lita på !

Tänkte gå och borsta tänderna och tvätta av sminket, sen får det bli lite tvtittande innan ja somnar!
Stranden imorgon då, sen kalas på kvällen!
Ska fixa färdigt presenten också!

Och grattis till min kääärlek som tog MC -kort idag! Duktigt!

Puss o godnatt

Torsdag

god eftermiddag!

Man ska väll inte klaga egentligen, men herregud så varmt det är ute.
låg och solade mellan 11 och 13 ungefär, sen fick det räcka,och den sista timmen hade jag huvudet i skuggan... mycket lättare!  Har nyss ätit lite.. tänkte duscha av mig om ett tag , ska nämligen iväg med Emma och Lottie senare:) Om vi ska till Hörbymarknad eller till Nova är väll inte riktigt besämt.. men det blir bra vilket som!  Är lite sugen på att inhandla ett par skor!

Igår var vi hemma hos Danne och Elin och käkade middag, var mycket gott och trevligt! Kollade på alvin och gänget, den var rooolig!

Imorgon fredag, blir stranden med mamma om det är fint, sen kalas hos m´s kusin på kvällen. På lördag är det dax för Ekebofestivalen, ska köra upp med väskorna (inför göteborg) till Lina och Linus i Bjuv, sen kör han oss ner till förfesten, hos Bagdad! Blir nog en rolig kväll, dock rätt tidigt eftersom vi ska upp o köra till göteborg och liseberg på söndag, sova på hotell och sen gå på ullared på måndag, SUPERmysigt!!!

Nä, ni får ha det bra !
Puss


Onsdag

Eftersom mamma jobbar morgon idag så trodde jag att ja skulle sova lite längre.. men icke, vaknade redan vid nio, vädret var fint, tänkte jag skulle ut och gå innan det  blev förvarmt, så det gjorde jag:) Efter ett tag märkte jag att det var redan förvarmt. usch så svettigt det var! Ca 45 min senare var jag hemma ialf,käkade lite frukost och läste tidningen!
Nu är det molning utanför fönstret , men säkert skitkvavt ändå! Ville ändå inte sola idag.. skulle behöva städa klart här inne, kläderna ligger överallt.. men oh, vem orkar det!? Mamma slutar två så jag har lite tid på mig..
Var sugen på att baka, menhur nyttigt är det?!


Jordgubbstårtorna som jag  och älskling bakade till midsommar :)


En dag på stranden

tjaaa.
Då var tisdagen över.. har spenderat den på stranden med mamma,irene och töserna :) Riktigt härligt var det att ta ett dopp i havet!
Var hemma vid halv fyra, käkade middag sen stack ja o träffa sandra en stund , handlade dricka hos joachim sen satte oss ute! Efter ett tag började det regna och åska, så vi stack hemmåt!
Har bränt mig en hel del på baksidan :/ man lär sig väll aldrig att smörja in sig ordentligt!
Är det sol imorgon håller jag mig nog inne, större delen av dagen ialf...
Annars blir det käk hemma hos Danne o Elin imorgonkväll, ska bli trevligt :) Längesedan vi snackades vid..

Även om man har semester så får man ändå gå och lägga sig nu :P svettigt är här inne..men det ska nog gå!

Godnatt