varför ska man va sjuk

det känns så sjukt onödigt!!
missar massa roligt bara, som igår, när ja skulle med sandra och killarna det missade ja, sen inatt fick ja sms om att det va fest hos rebecka ikväll, det missar jag.
NÄSTA helg är det fest igen ialf :) fast en hel veckan dit..

Igår satt ja bara hemma, var ialf ute en sväng, var på konsum och handla..kändes lite snurrigt..men det gick bra :) fast de va inte någon som ville stå bakom mig i kön, kanske jag hostade lite mycke :P ähh, jag smittar inte längre skulle ja tro, har tagit pecilin nu i 3 dagar.
Satt hemma och kollade på lets dans med familjen..kunde haft roligare

Just nu sitter jag med musiken på HÖG volym och sjunger mellan hostningarna ;) Är själv hemma förtillfället, dom andra är i trelleborg och kollar när broren spelar bandy, dom är nog inte hemma fören om 1 ½ h, skönt faktiskt:)
Och ikväll blir det ingen fest nä..får äta taco och titta på när Sverige spelar handboll, alltid något.

jaja, alla ni andra som inte är sjuka kan ju få ha roligt för mig med ikväll :)

Puss o kram

Jag mår bättre nu..

Ja för det gör jag

Febern försvann sakta med säkert igår, wiii. Fast hostan är jobbig som fan, har svårt att sova. Men vad hade man att vänta sig med lunginflamation..haha.

Ska strax in i duschen hade jag tänkt..och piggna till lite :) Sandra vill att jag ska med henne o killarna ikväll . .
men jag tror inte ja får det. Fast ja vill. men ja vet inte om ja orkar. att ha 40 graders feber så länge tar verkligen på krafterna. :S

Sitter och lyssnar på EMD, all for love. Så mysig låt !!

har inget annat skoj att berätta heller, sökte ett jobb nyss ialf..alltid något:)


Puss Sara

Lunginflamation . .

Idag har jag leggat inne på infektionsklininken och efter att FLERA läkare och kandidater har lyssnat på mig och efter ca 7 Stick i armarna (det kom inget blod) så var jag iväg och skulle rönkta lungorna, när vi var tillbaka igen säger dom att jag är fått lunginflamation, USCH!! har haft det innan med och det är verkligen USCH!!! nu blir jag sängliggandes ett tag, hann träna 1 gång sen fotskadan, alltid är det något.

Pencilin trycker ja i mig, förhoppningsvis får jag inga utslag eller något! Sa att jag var allergiskt med fick pencilin ändå. . .

Nä nu märker jag att värktabletterna börjar gå ut kroppen,börjar få ont i huvet och frysa..ohh vad jag hatar att vara sjuk. släckte min tv 06.18 imorse, visst har väll somnat innan det, men har inte sovit mycket alls.

Ha de bra ialf..
Puss

sjuker

Ja, för det är ja.

Igårkväll hade jag 39.8 graders feber, sjukt jobbigt. Hade det inte varit för värktabletter hade jag nog inte överlevt!! har leggat i min säng HELA dan, tur det fanns något att kolla på :)
Missade bian nu ikväll, sååå tråkigt. Men sandie blev nog glad för hon fick min biljett. . .

bara jag blir frisk till helgen ialf :)

Hoppas ni har det bättre än mig..
PUSS

feber

jaa, nu har jag fått feber. Attans.

aja, missar inget direkt. . Kanske bion imorgon ,får ju se hur jag mår då.

Matchen idag var skitrolig att titta på..eller inte i början, men den blev det sen, spännande men kävlinge Vann, tjoho :) Snart kommer väll jag med igång med matcher..fast, nu blev ja ju sjuk så det blir kanske ingen träning i veckan, fan alltid är det något.

kanske man får gå och bädda ner sig snart, fryser som faaan!!!

hörs imorgon igen !
PUSS

Simba

Sinba



Idag skulle du bli 2 år.
Vi saknar dig simba!!

Vad hände 2oo7 . . .

Jo, det ska ja ta och skriva ner här. Läs och njut.

Januari:

Då var jag ute och letade efter en balklänning och den 31 köpte jag en som jag gillade (även om jag ångrar idag att jag köpte just den).
Har skrivit att det snöade den 22 :)
Annars hade det inte hänt så mycket speciellt i Januari, var tydligen sjuk några dagar.

Februari:

Jag satte igång så smått med att jobba med mitt projektarbete, som skulle bli en kakbok. Det var sportlov vecka 8 (som alla andra år) Umgicks mycket med Kim,Robin och Carrie. Det måste ha snöat sjukt mycket den 20-21 eftersom jag skrivit det STORT i min kalender :) antagligen var det värsta kaosen då, Som alltid.

Mars:

mellan den 3-5 åkte jag och familjen till Tyskland och badade på ett badland som jag inte ens vill försöka stava till ;) Vi hade det supermysig där, som en minisemester. Den 8 var jag hos doktorn och fick en massa plåster på ryggen som skulle kolla om jag var allergisk mot något (eftersom jag hade massa "eksem" på fingrarna) Hade plåstren på i 4 dygn men hade inte fått några utslag.
Vi var mycket lediga i skolan i mars, Skönt :)
den 29 blev jag klar med projektarbetet och den 30 lämnade vi in det. fick VG.
den 31 hade vi paketleken här hemma med familjen,kim och linus, Mycket trevligt.

April:

Började bra med påsklov, Jag var och shoppade skor med kim innan han åkte till Tyskland? danmnark? på handbollscup. Jag och kim hade 2 ½ år den 20.

Maj:

Vi var på vårmarknad/bonnamarknad i Kävlinge och Staffanstorp. Den 16 var jag och hämtade min balklänning och lämnade den till sömerskan. Jag, kim och robin och carrie var på Buddha lounge på kvällen.
den 22 hade vipan "frilufsdag" på lomma beach, somvanligt. :) det var skoj.
Vi var på Buddha lounge igen den 25.
den 30 var min balklänning helt färdig och priset kan väll ha slutat på en 4200, suck. och då är inte håruppsättning,skor,limousin,inträde eller något annat inräknat. .

Juni:

Måste ha varit den bästa månaden på året.
den 4 var det Balen, hur underbart som helst. Kul att se alla i fina klänningar och håruppsättningar.
Den 8 var vi hemma hos robin och firade hans student, var på Buddha lounge på kvällen, igen.
veckan efter balen var det dax för MIN student, fy fan säger jag bara. att man kan ha så skoj. :) Älskar den dagen och kommer aldrig glömma den.
Den 15 var det kusin Eriks tur att ta studenten, :)

Juli-Augusti:

det var sommar därför har jag inte skrivit något i min kalender. Jag började sommarjobba hos pappa direkt tror ja och några veckor framåt. Jag var på Björka för första gången, sjukt roligt ställe :D
Slutet på juli var jobbig, den 30/7 åkte vi till helsingborg för att avliva vår kära Simba. Det var jättejobbigt att se honom sluta andas, saknaden är STOR, tänker på honom varje dag. Imorgon den 9/1 skulle han fyllt 2 år.
I augusti var kim i Turkiet och efter det var det malmöfestivalen. den 31 hade Sandra och Chrisitan sin 18-års fest.

September:

jag gick på komvux vilket jag tyckte var tråkigt. Sandra fyllde 18 år mamma fyllde 44, mycket kalas i september. Var på restaurang och firade kims morbrors födelsedag.

Oktober:

Vi hade mycket i skolan, prov och sånt.
den 20 hade jag och kim 3 år tillsammans, vi åkte till ullared då med lottie och Andy och på kvällen var kim och jag ute och åt pizza, en mycket bra dag.
den 25 var det träning och jag trampar fel och skadar foten, dagen efter sitter vi på sjukan, blir rönktad och sånt skit. En rejäll stukning, kryckor.
Den 29 fyllde pappa år och vi överaskade honom med att åka till helsingör för att bowla, lite jobbigt pga att jag hoppade på kryckor då, men vi hade en rolig dag :)
Det var även lov och jag och kim kollade massor på One three hill :D

November:

Hade fortfarande mycket i skolan, men snart var det över :)
den 19 fick jag ett samtal från kim där han sa att han inte kunde va tillsammans med mig mer för han hade träffat en tjej i turkiet som han hade träffat flera gånger (i smyg då) och som han nu var kär i. hej och tack för den ditt svin. Just nu är läget stabilt, hatar honom och kommer alltid göra, en sån grej gör man inte efter 3 år. Riktigt dålig stil och jag vet att många håller med mig. Så mycket som jag grät borde jag ha torkat ut, men jag överlevde det. Aldrig har någon människa ljugit så mycket och så länge för mig.
Den 25 hade jag kalas för mig och den 28 fyllde jag 19, grattis till mig :)

December:

Den första december hade jag födelsedagsfest här, skitskoj :) Stack till Casandras och träffade nytt folk. En BRA dag.
jag hade en dejt en vecka senare .
Jag var på barndop, min nya kusin heter Vilma, söting :) dagen innan det var vi och bowlade med alla dom vi brukar.
Jag var på casandras än en gång, med nytt folk och sandra och joachim. var på många olika ställen med dethär nya "folket" jag träffat (haha, förlåt för jag skrivet folket..vill inte nämna namnen, än.)
Skolan tar äntligen SLUT.
det var julafton och jag hade varit snäll, tjoho.
var på tingvalla dagen efter, med emma och hennes 2 kompisar. träffade andra där sen. och nej, det är inget fjortisställe.

Nyårsafton, Jag var utanför Eslöv, men dethär "folket" igen. Hade jätteskoj, kunde inte bli en bättre kväll. :)


Så, nu har jag skrivit ner mitt 2007, har genomgått jobbiga grejjor som Simba och en fruktansvärd dumpning. Men balen och studenterna var underbara.
vet inte alls hur mitt 2008 kommer se ut, antagligen grymt annerlunda än mitt 2007, jag har ingen hund, går inte i skolan, har inget jobb heller. Fast jag tror 2008 kommer bli skitbra, tror jag kommer få ett roligt år. :)