måndag



HEEJJ !
Helgen har varit jättehärligt. Lagade mat till M och mig i eslöv i fredags, hade handlat filmen män som hatar kvinnor.. så den såg vi . Grymt bra. Dock sov ja lite i början så jag funderar på att se det en dag! Somnade tidigt och gick då upp hyfsat tidigt i lördags! Slappade i soffan sen körde vi hem till kävlinge. M åkte med pappa o Linus till Lomma där dom spelade golf, jag och sandra o syrran körde en sväng till nova !
På kvällen hade sandra 20års fest, riktigt bra tryck, taxi beställdes till halv 11 och jag o m fick med oss både linus och moster irene till björka :) Efter ett tag ringer lina och säger att alla andra också var påväg in! KUL . Var skitmycket folk därinne, men vi fick hyfsat plats.. tyckte det var skitskoj :D
Söndagen blev mycket slapp.. gick upp en runda till golbanan och tittade på när dom andra slog lite bollar :)

Nu är det måndag och helgen förbi, ny vecka med massa jobb och träning! Dock hoppar jag träningen idag, är ju MFF-HIF , och det tänker jag inte missa! ska in i duschen nu.. sen sticker vi vid halv 6!

Ha de fiiint.

lill-lördag

hej o hå!
Får väll blogga lite :) Var tänkt att ja skulle blogga i torsdag eller fredags innan jag åkte till lysekil, men datorn klydda då så det blev inget! Lysekil var toppen, hade riktigt trevligt med laget. Matcherna gick också bra!
Nu är det ny vecka, skolorna har börjat och alla barnen har kommit tillbaka till dagiset, vilket betyder att jag har en hel del att göra! Meen, tiden går fort iallafall! Igår var det träning, faktiskt skönt att röra på sig.. sprang en massa intervaller ute och jag har  träningsvärk idag!
Efter jobbet idag har jag inte gjort ett skit, underbart :) Körde ner och köpte gräddfil o dippa o gurka.. ska äta det strax när äsklingen kommer! Dock ville han tvunget ha chips:P
Imorgon är det jobb och direkt efter det ska jag använda mitt presentkort jag fick när ja fyllde år..massage..i en hel timme, ahh vad jag längtar !

Ha en fortsatt bra vecka!
Kraaam

Måndag

heeej
Då var man inne på andra jobbveckan.. Alla avdelningarna öppnade idag vilket gjorde att jag fick mer att göra.. 8 avdelningar istället för tre gör verkligen skillnad. Var ändå klar lite över ett :) fick ringa och höra om jag fick ledig på fredag, ska ju åka till Lysekil, och det fick ja! Åker nog vid 12-13 tiden, så innan det hinner jag umgås med älsklingen lite ♥ . Ikväll har jag varit och tränat , var ute och sprang i 40 min, sen cyklade ja hem igen.. var skönt faktiskt :)
Imorgon är det tisdag, jobb somvanligt.. är pyttipanna då.. såå skönt :D Syrran kommer och besöker mig när hon kommer med tåget... sen när jag slutat ska vi ner och fusksola.. (ja vad gör man inte när man inte hinner ligga ute i solen) Sen handla ett marabouchoklad och gå hem o baka muffins . Har köpt blåbär,hallon och lite annat smått. GOTT! På kvällen ska vi iväg och träna..

funderar på att släcka datorn, här händer inte så mycket ändå.. Läser i en jättebra bok nu, 14 år till salu, LÄS den!!   Ska ringa hjärtat också och höra hur han har det. GUD vad jag längtar tills slutet på nästa vecka då findus äntligen är över och vi kan börja träffas på normala tidpunkter på dygnet :P

Ha det bra .

Torsdag

Godkväll.
ännu en dag över.. ännu en dag närmre helgen :) Kollade almenackan dag.. inte en ända röd dag innan jul, kan det verkligen stämma??
Blev ingen köttfärsås idag.. hade såklart glömt ta ut färsen ur frysen, haha. Men dom fick köttbullar och tror att dom blev minst lika glad för det !
Stack hem redan ett, ville ju sola.. tänkte dra en sväng till stranden men orkade inte. solade hemma lite och visst fick man lite färg. Vid fyra kom Sandra , då körde vi till centan.. handlade inget..mer än lite på maxi till mamma! Syrran och Linus kom och käkade med oss idag, pappa var och hjälpte dom ute i lödde med att köpa vitvaror ! Slapp äta köttfärsås och spagetti, istället blev det kycklingklubbor :D
Inatt är inte älsklingen här, känns lite ovanligt.. men så slipper jag gå upp kl två inatt.. Men.. föredrar ändå sällskap !
Imorgon är det torsdag redan, soppdag . Tomatsoppa ska jag laga.. riiktigt gott är det, kyckling och pasta blir det till.
hoppas på fint väder imorgon med, dock inte förvarmt.. har första träningen efter uppehållet imorgon klockan sex, och då ska det gärna vara lite svalt..



har iiiinga planer alls i helgen, hoppas att m är lite ledig :)
Emma såg nyss att scotts har en extra spelning på björka, den 5/9 , woho!
Nä, nu blir det till att sova.. klockan ringer sex imorgon.
Godnatt

Tisdag

Hej och Hå vad veckan går...
Nu är tisdagen snart över.. onsdag imorgon sen är det ju snart helg.. haha. eller?
Jobbet gick bättre idag än igår.. kanske för att jag hade lite färdigt ifrån igår :)  Panerad fisk, remulad/filsås och potatis.. och lite ärtor och majs såklart !
var klar vid ett, så jag satte mig och gjorde lite pappaersarbete innan ja cyklade hem, och oj vilken jobbig cykeltur.. alla domhär svarta små äckligt jobbiga smådjuren var överalllt. USCH!  Iallfall , hem kom jag.. mamma o pappa var redan hemma ... så vi stack iväg och handlade lite mat på maxi ! Handlade skitbilliga påslakansett som jag ska ha när jag flyttar, haha ! När jag kom hem låg älsklingen ute på gräsmattan och sov, stackaren. hade hade inte hittat nycklen jag lagt ut.. även om den nästan låg synlig. Han var verkligen svårväckt.. men tillsist fick jag upp honom i duschen ! När han var klar var det dags för mat.. revben med potatisgratäng, riktigt gott ! Skulle egentligen gå till golfbana och slå lite bollar men m var jättetrött så han gick o la sig.. så nu ligger han där och sover i min säng.. <3
Mamma o jag körde till ica och ställde bilen där och gick till furulund och tillbaks, en bra och skön runda! Kollar på allsång på skansen nu.. funderar på om jag ska gå upp och se tv eller om ja ska sitta här nere ett tag till.. villl ju ligga hos min älskling, även om han sover!

Imorgon ska det tydligen bli finfint väder.. hoppas jag blir klar fort, ska laga spagetti och köttfärssås.. vill hem o sola sen! Kändes som evigheter sen !

Ha en toppenkväll.


JOBB

Godkväll.
Har jobbat idag, första dagen efter semestern.. kändes riktigt rörigt i början, sprang fram och tillbaka:P men dagen har gått smidigt och jag har lagat korv stroganoff! har fått ordning på beställningar och lite sånt. Var jättetomt i kylarna.
blev klar väldigt snabbt eftersom det bara var ca 20 barn.. skööönt ! körde även till jobb idag eftersom det regnat heeela dagen :/
Skulle egentligen hem till älsklings föräldrar och käka med dom hade andra planer.. så när m kom vid fyra så körde vi till eslöv en sväng, var hemma här i kävlinge vid sex igen. Nu har han gått och nannat. OTROLIGT tråkigt är det..jag bara längtar tills findus är slut! 
funderar på att gå upp och se på tv.. men blir så lätt rastlös.. men så slipper jag ligga här nere ensam..

Tisdag imorgon, ska göra fisk med filsås . GOTT :) efter jobb ska jag slöa lite .. eller baka mina muffins jag skulle förra veckan! Mamma o Pappa kommer hem imorgon.

äsch, har inte mycket mer att skriva.
ha en bra kväll..