torsdag

Hej torsdag !
Tycker veckan har gått lite smått sakta, igår kändes det som torsdag... vill ha helg !
Igår var det iallafall full rulle. m kom hit redan vid två så vi åt lite och sen stack vi till centan, handlade ny mobil och en tvättmaskin ! Körde in och åt här i kävlinge innan vi åkte vidare hem till hans föräldrar, Tog med oss en garderob och säng ! Nu börjas det flyttas :) Danne och Elin hjälpte till också, sen åt vi glass till Idol i Eslöv innan vi åkte till Kävlinge igen och somnade bums !

Tänkte att jag bloggar nu, för sen kommer det nog inte några uppdateringar i helgen...
Dom ringde och sa att jag behövde jobba ändå till två imorgon, och jag som verkligen hade sett fram emot att sluta halv 12, och slippa all disk ! På kvällen är det seriepremiär mot vinslöv , hemmamatch som tur är:) Efter det blir det mys med älsklingen .
På lördag är det SOVMORGON! Sen åker vi till Nova/rusta/öb tror ja, och kanske flytta lite fler saker ! på kvällen är det ju Björka-avslutning, ska bli skitskoj, ska bara komma på vad jag vill ha på mig !
Söndag är mest en massa soffliggande:)

Nu ska ja kolla upp alla säsongens matcher, kolla upp när ja kan och inte kan !
träningen är tidigare ikväll, 19.30-21.00, istället för att den ska va slut 22 ! WIIHOO !

Ha en kanooonhelg:)

Halmstad


Helgen i Halmstad har varit supermysigt, så jäkla skönt att bara komma bort lite ! På fredagen var vi och åt på en mysig restaurang, dock dyr men man får väll unna sig ibland :) Satt ute gjorde vi, fast det blev lite kallt i slutet. På lördagen åt vi världens godaste frukost sen var vi nere i stan hela dagen, tittat,shoppade och åt en god räkmacka ! Efter en mycket behövlig vila åt vi nog dom godaste pizzorna nånsin, mums. Helgen har somsagt varit underbar, älskar verkligen min m ♥

Nu är man tillbaka till verkligeheten igen, har dock haft en lugn måndag, slutade redan halv 12, cyklade in och solade och sen köpte jag god fika som jag bjöd mamma och broren på när ja kom hem! Mamma fyller år idag, grattisgrattis. Tråkigt nog jobbar hon ikväll, men hon har fått våra presenter, en Klockan och 2 snygga tavlor .
Har mest slappat resten av eftermiddagen, behövligt ! Provade lite klänningar inför lördag också, svårt dedär.
Tänkte duscha snart och sen käka lite , kanske kör jag till Eslöv och sover där inatt ♥

Tisdag imorgon, jobb och sen direkt efter det möte. Syrran kommer vid fem tiden, får väll hämta henne och laga lite mat till henne, haha! Ska träna mellan 19-21. onsdagen händer väll inget speciellt, vill till Ikea så jag hoppas m också vill det.. nu när bilen är klar så måste det fixas lite grejjor innan ja flyttar in.
Torsdag har vi träningsmatch, får se om man spelar den... Fredag är det seriepremiär..och lördag är det avslutning på björka ! ser ut som en helt OK vecka :)

Ha de bra.


Måndag

hallåhallå!
Måndag igen, varit hemma i nästan en hel veckan nu, endast lite hosta kvar sen är jag nog helt friisk. woho!
Åkte till Eslöv i fredags, dit kom bagdad,jenny och sjöberg.. käkade pizza och kollade massa roligt på youtube.. haha. Blev en rätt så sen kväll.
Klockan ringde 8.45 i lördags, körde hem bilen till kävlinge och packa ner en massa klänningar innan m kom och hämta upp mig och vi körde till Bjuv. Killarna satte igång med o kakla i köket och jag o syrran tog bussen till väla, Shopping stod på schemat.. ingen av oss hittade några kläder, men lite annat :) Ett nytt piercingsmycke , ett par skor, 2 armband och presenter till mamma fick jag med mig hem!
Vi var tillbaks vid tre tiden och en halvtimme senare åkte ja o m tillbaks till Eslöv, duschade och gjorde oss klara, blev hämtade kvart i sex, till förfest hos älsklingens chef i Sandby. Riktigt trevligt :) Förutom att någon blev lite för full så att man sjäv inte kunde föja med till björka.. blev till att vara "barnvakt" en del av kvällen. Meeen jag är lika glad för det, haha. och frusen.. stod ute huuur läääänge sooooom heeeelst ute i kylan i lördags, så blir jag sjuk igen vet jag vem jag ska skylla på :P

I söndags blev det bara lungt , en heldag på soffan kan man säga. Körde hem till kävlinge på kvällen och sov här, myyyysigt!

Har jobbat idag o det gick bra, nu ska ja ner och handla det sista till tacosen, mums !
Ska ner och kolla lite på träningen idag, väntar med att träna till imorgon ...

Ha det bra!

FRISK ?!

Godmiddag :)
YEEEEA, fortfarande feberfri, sååå skönt :) har inte heller ont någonstanns! Verkar som att helgen klarar sig! Dock är mamma lite skeptiskt till att jag verkligen är frisk.. haha.. jaja !
Gick upp tio idag och åt frukost har sen slappat ett tag nu och ska strax hoppa in i duschen.. sen tänkte jag måla naglarna faktiskt, ska ju ut imorgon men hinner nog inte fixka dom då :) får se vilken färg dom får, vet ju inte vad ja ska ha på mig, men rosa eller lilla skulle ja tro !
Efter det blir det lunch, nuddlar såklart !
Sen drar jag till eslöv i eftermiddag... vet inte riktigt hur än, antingen kör jag eller så kör mamma mig. men kör jag själv så måste jag köra hem bilen imorgon innnan vi åker till bjuv, SHOPPING :)

Nä, nu in i duschen!
ha en bra helg.

ses i dimman anna ;)




I lördags på björka, Magnus och Linus :)         Också jag och magnus !

Torsdag

Tjaa !
det blev inget jobb idag.. även om det kändes så igår under dagen ! Men efter att jag och m hade duschat och lagt oss kände jag mig sämre och frusen... vaknade flera gånger under natten och kunde sen se att jag hade feber :/ Jag som hade lovat att komma till jobb idag fick ringa och säga att jag tyvärr fått feber!
Broren är också hemma, ont i halsen m,m !
Var föresten och kollade på en bil igår, en skoda.. jättefin, dock så var sätena gryyymt skitiga, så det gjorde att vi inte ville köpa det, men det kommer väll fler :)
Imorgon är det heller inget jobb. dumt att chansa. TÄNKER dock bli frisk så jag kan åka hem till m ! antar att iprenen är ute ur kroppen nu så jag ska se om jag fortfarande har feber.
Kan hända jag tar ner mig till träningen ikväll, tydligen skulle tidningen komma och fota oss och han ville att alla skulle vara där. så mår ja bättre får ja ta mig dit..

ha det så bra och håll tummarna att jag inte har feber längre :)

tisdag

hejhej!
Matchen igår var kanon , skitroligt att stå bland mfff-klacken, ett jädrans tryck :) Dock blev det 0-0 , men rätt så rättvist ! Åt två knäckemackor och drack ett glas mjölk innan ja somnade gott ! Vaknade ett par gånger inatt och hade ont i halsen :/ Hade det även imorse också så jag tyckte det var bäst att stanna hemma. Nu känns det bättre, fortfarande lite ont men ändå bättre :) Ska stanna hemma imorgon ändå, alltid bäst! Ska dock försöka hitta på lite saker så man inte bara ligger hela dagen, blir lätt att man känner sig sämre då ! lite städ och bak ska ja väll orka med, också lite mys med älsklingen förhoppningsvis :)

ikväll blir det panerad fisk med remulad,ärtor,potatis ! GOOOTTT .